• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    209
Evet aynen sancılanmıştım rahim ağzı birden kısalmıştı 26. Haftada. İlaç kullanmıştım erken gelcek diye korkuttu bizi şimdi de keyfi yerinde bebeğin. 😄 Bir aksiyon olsa yazacam da nst de ufak sancı bile çıkmıyor henüz 🥲 çok fazla manifestledim erken gelmesin diye şimdi de gelmiyor. Daha vakti var gerçi 😬
Ay maşallah annesini korkuta korkuta 38e geldi. Sağlıkla doğsun en hayırlı zamanda😍🙏

Bizimde tanıdığımız ali kurtu önermişti sağolsun yoğun bakımda hep bebeğimle yakından ilgilendi hatta çıkarkende geldi yanımıza sağolsun ondan acaba ona mı gitsem diye düşündüm dün kontrol vardı kurt olan yoğun bakımdaymış ondan kime gitsem acaba diye düşündüm kurt olmadığında gencer hocaya gideyim o zaman😇 dün talat hocaya gittim boştu kimse yoktu oda çok yaşlıymış 😂 bağıra bağıra konuşuyo 😂 ondan sana bi sorayım dedim sağol canım 🥰😘😘
Benim ilk kızımın doğumunda Talat bey nöbetçiydi oradan biliyorum. Kızımın pespembe kıyafetini açtı aa kız bebekmiş dedi. Pipi aramış meğer 🤣🤣 Doktorun da genci iyi oluyor. Ali beylerin ikisi de iyi hangisine gitsen memnun kalırsın 😍

Hanımlar sındırgıda ki artçılardan dolayı Annemlerin evinde İstanbul’da doğum yapmaya karar verdim 🫠 bizim aralık annelerinde medipol mega ya da medipol Bahçelievler’e giden var mı? doktor önerisi olan varsa öneri üzerine gideyim hiç bilmiyorum burda ki doktorları
Mesajı yeni gördüm anca okuyabildim canım ben gebeliğimin başından beri medipol megaya gidiyorum karar vermediysen doktorumdan çok memnunum

Uf çok hızlı büyüyolar cidden
Benim de nefes darlıklarım başladı. Uykumda da burnum falan tıkanıyo horlamaya başlamışım eşim söyledi. Yaşam kalitesi nefese ne kadar bağlı ya. Aşşırı yorgun uyandım bu gece mesela
Ay ben de horluyormusum inanmadim hatta esim gitmis videoya cekmis 🤣 kendimden utandim sonra

Kizlar merhaba bi konuda fikir vermenizi istiyorum bugun kontrolum vardi benim doktorum hep ayniydi dgum iznine ayrildi 29 haftamda ve suan 33 haftamda baska bi doktora gittim kendi doktorum yok diye ikisindede kadin bana ben senin takibini alamam diyor bugun gittigimde direk bana senin takibini alamam dedi sert bi sekilde sonra cinsiyete bakarmisinz ruyamda degistigini gordum dedimben cinsiyet bakmiyorum dedi sonra nst gittim dondugumde direk bana dediklerimi yanlis anlama baska doktorlarda git knlarda baksin farkli fikirler duyarsin dedi bende de bebegimdede cok sukur sorun yok israrla baska doktorlara gorun diyor snra dediki o gun acilde hangi doktor varsa o doguma girer bende dedim biliyorum benim amacim tek dkktorla ilerlemek dedigim gibi baska fikirlerde duy doktorlarida gor amelyathanede dogumhanede stres olma dedi bana hic oyle gelmed sanki basindan saldi beni napmaliyim esim bashekime sikayet edelim dedi yok dedm

Kizlar merhaba bi konuda fikir vermenizi istiyorum bugun kontrolum vardi benim doktorum hep ayniydi dgum iznine ayrildi 29 haftamda ve suan 33 haftamda baska bi doktora gittim kendi doktorum yok diye ikisindede kadin bana ben senin takibini alamam diyor bugun gittigimde direk bana senin takibini alamam dedi sert bi sekilde sonra cinsiyete bakarmisinz ruyamda degistigini gordum dedimben cinsiyet bakmiyorum dedi sonra nst gittim dondugumde direk bana dediklerimi yanlis anlama baska doktorlarda git knlarda baksin farkli fikirler duyarsin dedi bende de bebegimdede cok sukur sorun yok israrla baska doktorlara gorun diyor snra dediki o gun acilde hangi doktor varsa o doguma girer bende dedim biliyorum benim amacim tek dkktorla ilerlemek dedigim gibi baska fikirlerde duy doktorlarida gor amelyathanede dogumhanede stres olma dedi bana hic oyle gelmed sanki basindan saldi beni napmaliyim esim bashekime sikayet edelim dedi yok dedm
Kesinlikle şikayet etmelisin

Kızlar yapı krediden kartopu setini alan oldu mu. Burada kim paylaştı hatırlamıyorum. Bebeğin doğum tarihini istiyor. İlk kızımı girdim ama 3 yaşından küçük diye otomatik olarak 0-3 yaş setini veriyor. Ben 3-6 yaş setini istiyorum nasıl yapabilirim acaba

+15 kg ile 37+1 den 🌸

1000141710.webp

Eklentiler

• 1000183698.webp
    1000183698.webp
    92,5 KB · Görüntüleme: 68
Back
X