• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kesinlikle ben de hep bestlak damlayı duydum o yüzden hastane çantama koydum 🌸
Bir de ılık duş alıp memeye masaj yapmak çok işe yarıyormuş canım Beyazyasemin Beyazyasemin 🤍
Gebe okulundaki ebe bestlak damlanın pek de işe yaramadığını söyledi. Bontaa diye bir içecek söyledi onu aldık ama kullanmaya başlamadım daha. İkisi aynı anda kullanılabilir mi bilmiyorum Pamlok Pamlok

Gebe okulundaki ebe bestlak damlanın pek de işe yaramadığını söyledi. Bontaa diye bir içecek söyledi onu aldık ama kullanmaya başlamadım daha. İkisi aynı anda kullanılabilir mi bilmiyorum Pamlok Pamlok
Allah allahhh kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba anlamadım çok memnun olan var çünkü 🤷‍♀️

Hanımlar benim son ayda hastane tercihim değişti, üniversite hastanesinde olacak doğumum ama özele göre biraz farklıymış erkek almıyolarmış, tek refakatçi kabul ediyorlarmış vs. Son kontrolüm haftaya, doğum tarihi de netleşecek o gün tekrar konuşcam ama benim çarşaf vs götürmem gerekir mi kendim için, özelden farklı durumlar var mıdır ya da söylerler mi şunları bunları getirin diye acaba

Allah allahhh kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba anlamadım çok memnun olan var çünkü 🤷‍♀️
ben cok memlundum canim 2 şişe de kullandm tavsiye eden de doç.doktordu bana
Hanımlar benim son ayda hastane tercihim değişti, üniversite hastanesinde olacak doğumum ama özele göre biraz farklıymış erkek almıyolarmış, tek refakatçi kabul ediyorlarmış vs. Son kontrolüm haftaya, doğum tarihi de netleşecek o gün tekrar konuşcam ama benim çarşaf vs götürmem gerekir mi kendim için, özelden farklı durumlar var mıdır ya da söylerler mi şunları bunları getirin diye acaba
canim ben hacettepe universite de dogum yaptim yataga sarmak icin bebek alt acma gibi ortu oluyor ya ondan istediler sadece
carsaf falan hic istemediler cokta temizdi 4.gun taburcu oldum kirlenince de hemen degisiyorlardi baska hicbirsey istemediler
uludag universitede de kürtaj oldum 1 gece kaldm orda hicbirsey istemediler hastane cokta temizdi

Dogum yapan taze anneler🌸
sütüm tam gelmedi yetmiyo mu diye kesinlikle dusunmeyin sutu en cok etkileyen şey stres malesef ki
her zaman iyi düşünün iyi olsun zaten dogum yapar yapmaz dolu dolu akan süt yoktur o sekilde beklemeyin damla damla o damla bile gogusu cok sıktıktan sonra gorursunuz
ama 1 damla süt bile cok kıymetli🥰
zaten yenidogan bebegn midesi cok kucuk hemen doyar kaka takibi degil ciş takibinden doyup doymadıgını anlayabilirsinz
bol bol emzirin sürekli memeye alın emsin ki kanallar açılsın bol bol sütleriniz olsun🤗
bestlak damla aşırı iyi mutlaka öneririm
ve bol su en guzel süt arttıran ikili diyebilirim
yeni dogum yapan anne piskolojisi cok baskadir ilk anne olanlar deneyimsiz suan
beni neler bekliyor biliyorum😅
inanın her an cok kıymetli kendinize de mutlaka vakit ayırın
bebegime bakamıyormuyum yetemiyormuyum diye kesinlikle düşünmeyin en iyi bakan en iyi düşünen annelerdir eminim hepimiz sonuna kadar yetebiliriz
Anne demek harikalar yaratmak demek yaptıgnz hersey dogrudur ve kendinize güvenin😍
saglıkla misler gibi bol sütlü günleriniz olsun❤️
İşte böyle seyler duymaya cok ihtiyacımız var bence 🥰😍
Ne güzel yazmissin tecrübelerini motivasyon artırıcı şekilde. Kendi adıma teşekkür ederim arkadaşım 🙏💙

Selamlar herkese😊 ya ben uzun süredir siteye girmiyordum bir kaç gündür aktifim, grubada baktım ama hepsini okuyamayacağım için ortaya dalmak istemedim. Umuyorum ki herkes iyidir🙏🏻
Henüz doğurmadım ama her an doğurabilirim😬 geçen hafta nişan geldi, bugün de kontrolde 3 cm açılma var ama sancı olmadığı için beklemedeyiz
Ya sen her an doğum yapabilirsin tam zamanında yazmışım. Bize haber ver mutlaka olur mu 🥰

Back
X