• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
O sizin genlerdendir ya tr de 57 cm duymadım kuzu😅 geçen basında basketçinin çocuğu 54 cm diyordu😅
Kanka bu işte bir terslik var 😂😂😂
Benim bebito biraz saga dogru duruyo kafasi sag kasigimda yani ondan sol tarafimin agrimasi mantikli geldi 🤣 seninki dumduz asagi dogru iniyodur belkiii 🥹 ne zaman donuyor ya parvos
Kanka bir şeyler diyin rahatlatın beni, ocakta tek başıma kalmayım buralarda 😂😂 parvoş bilmiyorum aşko ne zaman dönüyor ama benim salı randevum var 🤓 sonunda nst bağlanıcam, bağlanmadan doğum falan yapacam sandım ya😂 kadındaki rahatlık beni bitiriyor 🫣

Kanka bir şeyler diyin rahatlatın beni, ocakta tek başıma kalmayım buralarda 😂😂 parvoş bilmiyorum aşko ne zaman dönüyor ama benim salı randevum var 🤓 sonunda nst bağlanıcam, bağlanmadan doğum falan yapacam sandım ya😂 kadındaki rahatlık beni bitiriyor 🫣
Ben varım beraber bekleriz haha🤣
Tüm tuşlara bas ancak gelir yoksa 40 ı görürsün gibi hissediyorum 🙈

emzirmede çok zorlanıyorum bebeğin memeyi kavraması zaten min. yarim saatimi alıyor 15 dk emiyor sonra diğer göğse geçiyorum uyuya kalıyor uyandırıp emziremiyorum sanirim en zorlandigim konu emzirmek oldu, kolay yolu var mı ya da geçecek mi biri akıl versin ne olur 😕

Bestlak önemli 😆😆
Bende huggy yakalasam tamamım 🫠🫠 bunca bekledim 1 hafta daha bekliyim bari🫠
Ahahah bekle bekle o indirim buraya gelecekk 🤣

Bak bizim günler yakın eğer hiç ağrın sızın yoksa gerçekten senin kızın acelesi yok 🤣 ağrı yoksa nst nin anlamı da yok ki kadın napsınnn 🤣

Ahahah bekle bekle o indirim buraya gelecekk 🤣

Bak bizim günler yakın eğer hiç ağrın sızın yoksa gerçekten senin kızın acelesi yok 🤣 ağrı yoksa nst nin anlamı da yok ki kadın napsınnn 🤣
İyilikte yaramıyor 😂🤣🤣🤣
Kanka ama ben magnezyumu bırakmadım acaba ondan mı dökülmedim 🤓

emzirmede çok zorlanıyorum bebeğin memeyi kavraması zaten min. yarim saatimi alıyor 15 dk emiyor sonra diğer göğse geçiyorum uyuya kalıyor uyandırıp emziremiyorum sanirim en zorlandigim konu emzirmek oldu, kolay yolu var mı ya da geçecek mi biri akıl versin ne olur 😕
Zamanla alışır bebeğinde sende canım 15 dakika bir göğüsten emiyorsa diğer göğse geçmene gerek yok uyuya kalıp uyandığında diğer göğse ver sürekli değiştir

Geçecek canım büyüdükçe🙏🏻 çok normal bir süreçten geçiyorsunuz 15-20 gün ver bebişe güçlenecek🥰

sepide sepide ben de sona kalıcaklardanım gibi hissediyorum. 36+0’ım. Kafası sağ kasığımın üzerindeydi en son ve hiç bir ağrı sancı yok henüz. Pazartesi izne çıkıyorum :( çok uzun süre beklemek istemiyorum ama bebek de çok erken gelmesin istiyorum karışık duygulardayım.
Yarın tekrar kontrolüm var bakalım pozisyonu değişti mi

sepide sepide ben de sona kalıcaklardanım gibi hissediyorum. 36+0’ım. Kafası sağ kasığımın üzerindeydi en son ve hiç bir ağrı sancı yok henüz. Pazartesi izne çıkıyorum :( çok uzun süre beklemek istemiyorum ama bebek de çok erken gelmesin istiyorum karışık duygulardayım.
Yarın tekrar kontrolüm var bakalım pozisyonu değişti mi
Aşkım sen doğum şeklini falan konuştun mu ne diyor dr, bende en son gittiğimde kafa alttaydı ayaklar kaburga altındaydı ama kasık üstündemi diye sormamışım, nst bağlarlar senide bakalım ne diyecek, tüm tuşlara basarsın sende yürüyüş pilates topu, hurma

Back
X