- 18 Kasım 2024
- 801
- 915
- 23
- 34
- Konu Sahibi annabelica
- #52.561
Selam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum 
Bugün güzel haberlerle geldim size
saat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım
allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil
rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah
Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı
Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedim
eşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi
stresten sürekli terledim
birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım
Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi.
se25lin
canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.
Bugün güzel haberlerle geldim size
Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı
Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedim
birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım
Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi.