• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Selam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum 🥰
Bugün güzel haberlerle geldim size☺️ saat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım 🥰 allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil 🥰 rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah 🥰

Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı 👎

Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedim 😑eşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi 🤣 stresten sürekli terledim 😅

birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım 🤪

Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi. se25lin se25lin canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.

Selam kızkardeşlerim doğum yapanların hepsini ayrı ayrı öpüyorum sağlıkla büyütsünler. yapacak olanlarada sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin dualarımı gönderiyorum 🥰
Bugün güzel haberlerle geldim size☺️ saat 10da bebeğimi ilk defa kucağıma alıp emzirmeye çalıştım 🥰 allahım nasıl bir duygu olduğunu kelimelerle ifade etmem mümkün değil 🥰 rabbim sağlıklı bir şekilde büyütmemizi nasip etsin inşallah 🥰

Göğüslerim mastit olduğu için çok sertti. Hemşire silikon uç istedi. Ucu var ama çok sert bebek tutamaz dedi. Hemen eczaneden aldık. Bayağı acıdı ama kucağımda bebeğim olduğu için hiç umurumda olmadı 👎

Çok farklı bi duygu hasret heyecan telaş bian acaba yapamayacağım mı dedim 😑eşim benden panik bebek ağlayınca acaba biyerini mi acıttık diye arkadan konuşan teyzeler gibi 🤣 stresten sürekli terledim 😅

birde sezeryandan sonra 1 damla bile kanamam olmamıştı doktor normal bi durum korkma diyordu. Heralde kızıma temasın büyüsü eve girer girmez bir kan boşaldı benden arkadaşlar, eğer doğum yapmasaydım kesin suyum geldi diye bağırırdım 🤪

Doktor bir aksilik olmazsa cumartesi günü taburcu ederim dedi. se25lin se25lin canım sende durumlar nasıl bebeğin nasıl oldu sen nasıl oldun.
Hadi gözün aydın canım. Ilk tam teması kurmussunuz, cumartesi de kuzuna kavuşuyorsun. Cok sevindim senin icin🙏🥰

Ay canım dikkat et o zaman tansiyondan korunmaya çalış mümkün oldugunca seni strese sokan ortamlardan uzak dur🙏
38.haftayi gececek misiniz yanii iyi ya güzel haftalarda olacak dogum desene🌸
Iyi diyelim iyi olsun bizimde 🥲 dogum tarihleri belli oldu yavas yavas iste hepimiz bebislerimize hazırlanıyoruz 🥰
Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşaallah canım .Evet doktorum sezeryan da olsa 38 den sonraya planlıyor doğumu canım .Senin ne zaman doğum tarihi

Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşaallah canım .Evet doktorum sezeryan da olsa 38 den sonraya planlıyor doğumu canım .Senin ne zaman doğum tarihi
Amiiin aminn🙏😍
Sezeryan geçmişin olmasina ragmen bence cok güzel haftalar canım 🙏 sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız 🙏💗
Benimde 26 Kasım olacak Allahın izniyle 🙏🥰🥲

Çok sevindim canım, maşallah 🥰😍 o ilk temas çok farklı gerçekten, insanın dünyası duruyor 🥹 Az kaldı kavuşmaya şükür 🥹

Canım maşallah senin kız açığı baya iyi kapattı 😍🧿
Geriden geldi öyle böyle derken bak simdi bizimkileri solladı. Masallah boyuna kilosuna. Daha beklersiniz o zaman sizde 😍
Maşallah canım 😍 senin kız toparladı da herkesi geçti hatta🥰 sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🥹🙏🏻
🤣🤣
Bende şaşırdım
ona aldırıym derken bende almışım 16 kilo
cevizler kefirler muzlar gormek istemiyorum artık🤣🤣

Yaa evet demet teyzesi az vakit kaldı 🥰🙏 şükürler olsun ki🙏🥰 amin aminn saglikla gelsin saglikla büyüsün yavrum🙏🥰 evet canim 37 oluyorum aslinda benim hesabima göre 36+4 doktoruma göre 36+6 oluyoruz o zamana dogum oluyor iste.
Oyy zamanı da güzel maşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah bizi merakta bırakma 🥰 tecrübelerini de merak ederiz seninle bebişi de 🥰🙏

Hep aklımda valla ama öyle bir durum olsa elbet biri hazırlayıp getirir heralde diye düşünüyorum 😂
valla helal kız sana rahat bir düşünce tarzı 😂😂 ben bir haftadır ev temizliyorum heryer heryerde her gün içim içimi yiyor böyle doğurursam rezil olıurum diye 😂😂 biri gelir elbet temizler düzeltir diye düşünemiyorm 😂 ama mantıklı 😂

Kizlar sezeryan olcam 2 gece hastanede kalcakmisim pijama takimi kac tane almaliyim ve nasil olmali
İki adet pijama takımı +1 gecelik SABAHLIK düşünebilirsin, ya da iki/üç adet pijama takımı olabilir. Ben ilkinde iki adet pijama takımı götürmüştüm ama tişört falan istemiştim evden çok sıcaktı. Bu defa kısa kollu önü düğmeli iki pijama takımı aldım, hatta 3 almıştım birini iade ettim beğenmedi eşim. Bir tane daha almayı ya da evdekilerden koymayı düşünüyorum.

Çok sevindim canım, maşallah 🥰😍 o ilk temas çok farklı gerçekten, insanın dünyası duruyor 🥹 Az kaldı kavuşmaya şükür 🥹
Aynen canım. Akıl tutulması oluyor bu gerçek mi benim bi parçam mı diye 🙈 allahım bütün arkadaşlarımı sağlıkla sıhhatle kurtarıp bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲💕

Arkadaşlar merhaba bilmediğimden soruyorum sezeryandan sonra üstümüz başımızda çok kan veya kanama oluyor mu. Lohusa geceliği alacağım beyaz mı mavimi alsam karar veremiyorum. Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse veya siz ne tercih ettiniz
Kanama oluyor maalesef, benim pijamama bulaşmıştı mesela ilk ayağa kalktığımda, değiştirdim sonra. Beyaz da olsa mavi de olsa bulaş riski var. Çünkü ameliyattan sonra hasta bezi gibi bir şey bağlayıp getiriyorlar, yürümeye başladıktan sonra depend giyiniyorsun, o daha sıkı tutuyor. Öncesinde sızıntı riski daha çok.

Back
X