- Konu Sahibi annabelica
- #52.621
Yaa bilmiyodum kardeşim geçen sene doğurdu yakın arkadaşımda ama hiç bunun muhabbeti geçmediBurda artık gelenekhastanede de veriliyor doğum paketleri içinde bile var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bilmiyodum kardeşim geçen sene doğurdu yakın arkadaşımda ama hiç bunun muhabbeti geçmediBurda artık gelenekhastanede de veriliyor doğum paketleri içinde bile var
![]()
SormaYaa bilmiyodum kardeşim geçen sene doğurdu yakın arkadaşımda ama hiç bunun muhabbeti geçmedisaçma bence ya yani düşün doğum yapmışsın ağrılısın şerbet mi düşüncen
![]()
tombiş olsun ne guzel isteya bende 38+5te doğum yapcamson zamanlarda kilo alımları yavaşlıyor sanki benimki bi ara baya çok alıyordu 32haftalıkken 2.5olunca dedim doğuma kadar 4ü bulcak heralde 2gün önce kontrole gitmiştik (36+5ti) 3100 civarıydı böyle bakınca normal gibi ama doktor biraz tombiş diyor her gittiğimizde
haftada 200gr alıyor gibi şimdilik. Ama ben çok kilo alıyor diye yediklerimi aşırı azalttım
![]()
oglum 2018 de dogdu hastane bize lohusa serbeti vermisti bittikce getirdiler hattaYok daha nebu lohusa şerbeti muhabbeti evde yapılan bişey değil mi? Hani benim bildiğim evde ikram edilir hastanede edeni hiç görmedim ama belki heryerde değişiktir
![]()
Sen buradan baya kopmuşsunAy bizim milletin yeni yeni adet çıkarma huyları![]()
Hastaneye kimseyi çağırmayı düşünmüyorum zaten gelecek olanlarda annem kayınvalidem filan. Eğer hastane verirse onlar içerler vermezse de hiç onunla uğraşamam sjsjjsKızlaarr yeni bir sorumla karşınızdayımhastanede lohusa şerbeti vs bulunduracak mısınız? Ben aslında istemiyorum sonuçta ben doğum yapıyorum bişeyler ikram etmek yerine gelen bişeyler getirsin diye düşünüyorum ama yapmak lazım deniliyor. Ne yapcam doğuma giderken şerbet sebillerinden mi taşıycam bir de
![]()
Kendimi çok yetersiz hissediyorum mama verdim, emziremiyorum bebek tutuyor memeyi iki çekip uyuyor ya da reddediyor 10 dk emsin diye 3 saat uğraşıyorum, mama verdiğim için mi ne saf göğsümde artık süt yok, çok tükendim iki gündeZamanla alışır bebeğinde sende canım 15 dakika bir göğüsten emiyorsa diğer göğse geçmene gerek yok uyuya kalıp uyandığında diğer göğse ver sürekli değiştir
Çok mantıklıHastaneye kimseyi çağırmayı düşünmüyorum zaten gelecek olanlarda annem kayınvalidem filan. Eğer hastane verirse onlar içerler vermezse de hiç onunla uğraşamam sjsjjs
Benim burda akrabam yok, kayınvalideme de yenidoğan döneminde ziyaretçi istemediğimizi söyledimÇok mantıklıpeki çağırmasan da doğumunu duyan gelip ziyaret etmek istemeyecek mi
![]()
Canım sağıp biberonla yada kaşık şırınga ile verdiğin oldu mu bazı cocuk cidden emmiyor ama biberon alıyor. Kendini sakın suçlama sen emimin elinden gelenin fazlasını yapıyorsun zatenKendimi çok yetersiz hissediyorum mama verdim, emziremiyorum bebek tutuyor memeyi iki çekip uyuyor ya da reddediyor 10 dk emsin diye 3 saat uğraşıyorum, mama verdiğim için mi ne saf göğsümde artık süt yok, çok tükendim iki günde
Hastane normalde içinde sayardı bizim de saymayınca vermiyorlar diye düşündüm. Aman yapmıycam galiba yaa, ablam görümcem falan gelirken yapsın getirsinler isterlerse. Lohusa benim millet niye süt yapıcı benm şerbetimi içsin kiCanim karafa falan da konulabilir o sebiller sart degil bencebizim hastane kendisi veriyo diye biliyorum hic dusunmedim bunu
![]()
Yok kız aşko evde mevlidlerde yapılan da var ama genelde hastanede doğum yapılınca verilir adettir benm bildiğim ama gerekli mi hayırYok daha nebu lohusa şerbeti muhabbeti evde yapılan bişey değil mi? Hani benim bildiğim evde ikram edilir hastanede edeni hiç görmedim ama belki heryerde değişiktir
![]()
Yaa bak ne güzel herkesden uzak olmak aslındaBenim burda akrabam yok, kayınvalideme de yenidoğan döneminde ziyaretçi istemediğimizi söyledimarkadaşlarımda hep şehir dışında. Yani buraya zaten yaz sonu taşındık. O yüzden sanmıyorum kimsenin geleceğini
bunlara rağmen gelen olursa da artık ziyareti olabildiğince kısa tutmaya çalışırız
![]()
Bende öyle genelde de izole bir tipim zaten akraba da sevmiyorumYaa bak ne güzel herkesden uzak olmak aslındaaman kalabalık hiç sevmem zaten özellikle de gereksiz kalabalık. En iyisini yapıyorsunuz
![]()
Çok özürdilerim bu haftaya kadar hep dinlendiniz mi ? Rahim kısalığı için her hangi bi ilaç takviye aldınız mı ? Hep yattınız mı ? Normal rutin hayata devam ettiniz mi?Evet aynen sancılanmıştım rahim ağzı birden kısalmıştı 26. Haftada. İlaç kullanmıştım erken gelcek diye korkuttu bizi şimdi de keyfi yerinde bebeğin.Bir aksiyon olsa yazacam da nst de ufak sancı bile çıkmıyor henüz
çok fazla manifestledim erken gelmesin diye şimdi de gelmiyor. Daha vakti var gerçi
![]()
Valla biraz ayakta kalınca karnım taş gibi oluyor kasılmalarım artıyor dinlenince geçiyor o yüzden rahat moda aldım kendimi. Tabi aklıma takılmıyor değil ama millet beni takdir edecek diye de kendimi ve bebeğimi yoramamvalla helal kız sana rahat bir düşünce tarzıben bir haftadır ev temizliyorum heryer heryerde her gün içim içimi yiyor böyle doğurursam rezil olıurum diye
biri gelir elbet temizler düzeltir diye düşünemiyorm
ama mantıklı
![]()
Benim de regl ağrıları gelmeye başladı canım henüz nst ye girmedim önümüzdeki çarşamba kontrolümüz var bakalım ne durumdayız. Artık bu kasılmalar ve sancılar doğuma hazırlık olduğu için normal diye biliyorum. Yarım gebe okulunda eğitime gideceğim unutmazsam sorarımCanım bende öyle salladım yapmadım işleri son kontrolde bebişim kanala yerleşmiş nstde de sancı çıktıeve gelip hemen eksikleri sipariş verip kıyafetleri yıkamaya başladık
ben kurutmaya da attığım için hızlı gidiyor yarısı bitti bile. Bel ve kasık ağrısı da geceleri olmaya başladı regl olacak gibi. Benim oğlan aceleci biraz erken gelecek gibii
Ohhh harika haberlermiss kokulunla bol bol vakit geçir annesii bizim yerimize de öp kokla
Kuzu yukarda da yazdım bebiş 40 haftayı beklemeyecek gibi duruyor hazırlıkları hızlandırdık senin nasıl gidiyor
Evet canım rahim kendini doğuma hazırlıyor kesinlikle normal ama insan tedirgin oluyor ister istemezBenim de regl ağrıları gelmeye başladı canım henüz nst ye girmedim önümüzdeki çarşamba kontrolümüz var bakalım ne durumdayız. Artık bu kasılmalar ve sancılar doğuma hazırlık olduğu için normal diye biliyorum. Yarım gebe okulunda eğitime gideceğim unutmazsam sorarım
Bol bol dinlen öyle hafifliyor epeyEvet canım rahim kendini doğuma hazırlıyor kesinlikle normal ama insan tedirgin oluyor ister istemezbirde rahim ağzımda hafif açılma var gibi dedi doktorum o yüzden de sancılara daha dikkat eder oldum
![]()