- 1 Aralık 2022
- 3.478
- 5.806
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #52.801
Lohusalik ne garipmiş ağlattı sözlerin rahatladım çok teşekkür ederim![]()
Canım benim, bundan sonrası çok daha kolay olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lohusalik ne garipmiş ağlattı sözlerin rahatladım çok teşekkür ederim![]()
Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Çok uzun bir işlem değil. 20-30 saniye falandır. Eldiveni giyip eliyle içeriyi kurcukluyorBen de yapılması taraftarıyım açıkçası kemik yapım uygun değilse sezaryene alıştırırım kendimi zamanım varken diye düşünüyorum. Nasıl geçti peki canım ne kadar sürüyor
Yatağımdan kalkmıyorum aralıkda doğurıym diye canom![]()
Evet ya bizde aralığın ilk haftası eleniriz gibi hissediyorum![]()
Sağlıklı olsunlardaBen zaten Aralık öncesi pek doğması taraftarı değilim, 35 haftayla Aralığa gireceğim çünkü canım![]()
Peki ne kadarlık oldun şimdi bir de ben son haftada baya meyve tükettim acaba o mu etkiledi ekmek ve hamur işi çok tüketen biri değilim çünkü bana da ekmek hamur işini falan az tüket dedi bende ne yapacağımı şaşırdım sen ekstra dikkat ettin mi bir şeyeBana hep diyordu doktorum suyun fazla sınırda diye şükür bir sıkıntı olmadı sadece hamur fazla yeme diyordu
Harika38+4 oluyorum o gün![]()
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Ben 40 haftayı doldururuz gibi düşünmüştüm hep ama son haftalar gerçekten zorluyor sağlıkla 37den sonra istediği zaman gelebilir sjsjsjSağlıklı olsunlardaama bende erken doguröak isterim niye yalan söylim
![]()
Canım yaa yeni girdim buraya, oy nasil sevindim anlatamamkızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ımakşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah
![]()
Canım benim gözünüz aydın sağlıkla kavusmussunMerhaba kızlar şimdi yazabilirim artıkperşembe 10:25 te doğum yaptım epidural sezeryan. Çok tedirgindim günlerdir korku vardı ama herşey yolunda gitti
oğlumda iyi çok şükür 3500 kg 51 cm 38+2 de dünyaya geldi. Hepinizin bu denli kolay ve keyifli geçer diye dua ediyorum
biz bugün inş tüm değerlerimiz iyiyse taburcu olucaz
evde ilk gece de zor olabilir belki ama artık yeni hayatımıza başlıcaz ve çok heycanlıyım
iki gündür telefonu elime alamadım sanıyorum artık bundan sonraki hayatımız böyle
hepiniz takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum
![]()
Aaa ayni gün doguruyoruuuzGünaydın herkesedün yazamadım, akşam üstü randevum vardı. Günü netleştirdik, 26 Kasım Çarşamba hayırlısıyla sabah 7’de sezaryen doğum yapıcam, 6’da hastanede olmam lazım, ilk doğumum da aynı saatte aynı yerde aynı doktorlaydı, ikinci kez de inş sağlıkla atlatırım süreci
![]()
Pazartesi günü anestezi ile görüşmeye gidicez. Son Nst çekilecek.
Canımm gözün aydinnKizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolundaallah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis
![]()
Canım gözünüz aydın. Sağlıkla gelmis bebegin ya önemli olan o. Allah analı babalı büyütsünSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Gözünüz aydın olsun, analı babalı büyüsünSon mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Ya evet, ben çıkmış olucam sen girerkenAaa ayni gün doguruyoruuuz
Sen benden saat olarak erken doguracaksin sadeceesaglikla gelsin yavrularımız
Aynen öyle olacak canım saglikla gelsinlerrr aminnYa evet, ben çıkmış olucam sen girerkensağlıkla gelsinler
![]()
Canım geçmiş olsun, gözün aydınSütün stres kaynaklı gelmemiştir. Alışma sürecinde bütün arkadaşlarımı bunu yaşadılar, zamanla gelecek inşallah endişelenme
hazırlıksız olduğun için psikolojik de yormuştur seni, geçecek, mis kokulunla birlikte
![]()
Harikasağlıkla gelsin minik kuşun
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinsüt için bir tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama kasım annelerinde okumuştum bebeğini kucağına almasan bile fotosuna bakıp sağmaya çalış o şekilde sütü gelen vardı
Ben 40 haftayı doldururuz gibi düşünmüştüm hep ama son haftalar gerçekten zorluyor sağlıkla 37den sonra istediği zaman gelebilir sjsjsj
Canım gözünüz aydın. Sağlıkla gelmis bebegin ya önemli olan o. Allah analı babalı büyütsünzamanla düzen oturacaktir stresinde agrinda azalacak sütün de artacak
![]()
Hepinize çok teşekkür ediyorum moral oldunuz bana.Gözünüz aydın olsun, analı babalı büyüsünönemli olan sağlıkla doğmuş olması, gerisi düzelecek inan ki. Genel anestezi ile mi uyuttular acil olduğu için?