• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.

Canım geçmiş olsun, gözün aydın 🙏🏻 Sütün stres kaynaklı gelmemiştir. Alışma sürecinde bütün arkadaşlarımı bunu yaşadılar, zamanla gelecek inşallah endişelenme 🙏🏻 hazırlıksız olduğun için psikolojik de yormuştur seni, geçecek, mis kokulunla birlikte 🥰

Ben de yapılması taraftarıyım açıkçası kemik yapım uygun değilse sezaryene alıştırırım kendimi zamanım varken diye düşünüyorum. Nasıl geçti peki canım ne kadar sürüyor
Çok uzun bir işlem değil. 20-30 saniye falandır. Eldiveni giyip eliyle içeriyi kurcukluyor 🤣 Biraz acı olabilir tabi, kasmamak lazım. Kastıkça ağrı artıyor. Gevşek bırak kendini normal alttan muayene gibi.

Bana hep diyordu doktorum suyun fazla sınırda diye şükür bir sıkıntı olmadı sadece hamur fazla yeme diyordu
Peki ne kadarlık oldun şimdi bir de ben son haftada baya meyve tükettim acaba o mu etkiledi ekmek ve hamur işi çok tüketen biri değilim çünkü bana da ekmek hamur işini falan az tüket dedi bende ne yapacağımı şaşırdım sen ekstra dikkat ettin mi bir şeye

38+4 oluyorum o gün 😍
Harika 🤩 sağlıkla gelsin minik kuşun 🥹🥹
Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🥰 süt için bir tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama kasım annelerinde okumuştum bebeğini kucağına almasan bile fotosuna bakıp sağmaya çalış o şekilde sütü gelen vardı
Sağlıklı olsunlarda 🤌 ama bende erken doguröak isterim niye yalan söylim 😂
Ben 40 haftayı doldururuz gibi düşünmüştüm hep ama son haftalar gerçekten zorluyor sağlıkla 37den sonra istediği zaman gelebilir sjsjsj

kızlar Bebişimi ilk kez kucakladım emzirdim çok şükür Allah'ım 😍🤲🏻 akşam 7 de tekrar gidicem inşallah doktorlada görüştük Pazar günü kan tahlili yapacaklarmış sonuçlar temiz çıkarsa taburcu edecekler inşallah 🥲
Canım yaa yeni girdim buraya, oy nasil sevindim anlatamam 🥲🙏 şükür kucagina almissin yaa yarinda tahlilleri temiz gelir de kucaginiza alip evinize gecersiniz 🙏🥰

Merhaba kızlar şimdi yazabilirim artık 💕 perşembe 10:25 te doğum yaptım epidural sezeryan. Çok tedirgindim günlerdir korku vardı ama herşey yolunda gitti 🙏 oğlumda iyi çok şükür 3500 kg 51 cm 38+2 de dünyaya geldi. Hepinizin bu denli kolay ve keyifli geçer diye dua ediyorum 🤲 biz bugün inş tüm değerlerimiz iyiyse taburcu olucaz 🙏 evde ilk gece de zor olabilir belki ama artık yeni hayatımıza başlıcaz ve çok heycanlıyım 💙 iki gündür telefonu elime alamadım sanıyorum artık bundan sonraki hayatımız böyle 😅 hepiniz takip ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum ❤️❤️
Canım benim gözünüz aydın sağlıkla kavusmussun 🙏💙 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰 bundan sonra yeni hayatiniz başlıyor harika duygular 🥰

Günaydın herkese 🌸 dün yazamadım, akşam üstü randevum vardı. Günü netleştirdik, 26 Kasım Çarşamba hayırlısıyla sabah 7’de sezaryen doğum yapıcam, 6’da hastanede olmam lazım, ilk doğumum da aynı saatte aynı yerde aynı doktorlaydı, ikinci kez de inş sağlıkla atlatırım süreci 🙏 😍 Pazartesi günü anestezi ile görüşmeye gidicez. Son Nst çekilecek.
Aaa ayni gün doguruyoruuuz 😍
Sen benden saat olarak erken doguracaksin sadecee 😍 saglikla gelsin yavrularımız

Kizlar selam cok sukur oglumuza kavustuk, her sey yolunda 🩵 allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin, gercek bi mucizeymis 🙏🏻
Canımm gözün aydinn😍😍 Allah analı babalı büyütsün inşallah 😍🙏 saglicakla kavusmak kadar kiymetlisi var mi.. amin aminn Allahım isteyen herkese nasip etsin 🙏

Canım gözünüz aydın. Sağlıkla gelmis bebegin ya önemli olan o. Allah analı babalı büyütsün 🙏 zamanla düzen oturacaktir stresinde agrinda azalacak sütün de artacak🌸

Gözünüz aydın olsun, analı babalı büyüsün 🙏🌸 önemli olan sağlıkla doğmuş olması, gerisi düzelecek inan ki. Genel anestezi ile mi uyuttular acil olduğu için?

Kızlar bizimde dün kontrolümüz vardı şükür nstde de muayenede iyiydi. Doktorumuz pazartesi günü yeniden görmek istedi, çarşamba da Allahın izniyle doğum olacak 🙏🥰
Cok duygusal ve heyecanlı hissediyorum kendimi. Allahım tüm dogumu bekleyen hamişlere sağlıkla dogurup büyütmeyi nasip etsin ben dahil🙏 tüm bebişler anneli babali büyüsün 🙏💙💗🌸

Canım geçmiş olsun, gözün aydın 🙏🏻 Sütün stres kaynaklı gelmemiştir. Alışma sürecinde bütün arkadaşlarımı bunu yaşadılar, zamanla gelecek inşallah endişelenme 🙏🏻 hazırlıksız olduğun için psikolojik de yormuştur seni, geçecek, mis kokulunla birlikte 🥰

Harika 🤩 sağlıkla gelsin minik kuşun 🥹🥹

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏🥰 süt için bir tecrübem olmadığı için bişey diyemiyorum ama kasım annelerinde okumuştum bebeğini kucağına almasan bile fotosuna bakıp sağmaya çalış o şekilde sütü gelen vardı

Ben 40 haftayı doldururuz gibi düşünmüştüm hep ama son haftalar gerçekten zorluyor sağlıkla 37den sonra istediği zaman gelebilir sjsjsj

Canım gözünüz aydın. Sağlıkla gelmis bebegin ya önemli olan o. Allah analı babalı büyütsün 🙏 zamanla düzen oturacaktir stresinde agrinda azalacak sütün de artacak🌸

Gözünüz aydın olsun, analı babalı büyüsün 🙏🌸 önemli olan sağlıkla doğmuş olması, gerisi düzelecek inan ki. Genel anestezi ile mi uyuttular acil olduğu için?
Hepinize çok teşekkür ediyorum moral oldunuz bana. 🌺 spinal anestezi yaptı bana sormadı. Karnım da toktu ameliyata öyle girdim söyledim doktora ama antibiyotik vericem zaten dedi. Ameliyat sonrası gaz sancılarımın şiddeti belki bundan da kaynaklıdır bilemiyorum. Hala gözümü yaşartıyor sancılar.

Eleven Eleven senin doğumun da sürpriz olmuş ama zaten doğum böyle bişey canım. Normal zamanında geldi bebeğin sağlıkla doğdu çok şükür. Ağrıların da geçecek bikaç güne toparlarsın biraz daha sabır ❤️❤️

Back
X