• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar merhaba şükür bız hastaneden çıktık. Oğlum şuan iyi. Ama hastanede 3 günde bitlendi😞🥲sanırım yastık carsaftan oldu. Her taburcu olandan sonra değiştirilmiyor çünkü.. Ben doğum çantama yastık kılıfı falan koymaya karar verdim. Sizle de paylaşmak istedim.
Ahh kıyamam yaaa 😬 birde bununla uğraşacaksın şimdi 😔 eğer öyleyse çarşaf yastık kılıfı ne bulursan koy canım

Doktoruma çok güvendim ya da bilmiyorum güvenmek zorunda kaldım. 35+1 de doğurdum korkumun sebebi biraz da oydu. Yine de korkulacak bi şey yok büyüklerin de dediği gibi bir avazda herkese nasip olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Şu an nasılsınız peki ? Bebekli hayat nasıl 🥰 Ve son olarak bize önereceğin bir şey var mı 😇

Son hazırlıklar kızlar🥰😍

Eklentiler

• IMG_3962.webp
    IMG_3962.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3963.webp
    IMG_3963.webp
    83,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3964.webp
    IMG_3964.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ya 35 +5 im . Her an doguracakmis gibi bir psikolojideyim zaten öyle diyebilirsiniz de 🤣🤣 ne biliyim değişik duygular normalde tam 1 ay var ama bu saatten sonra da her an olabilir sanırım yüzleşme yaşıyorum 😁 sizce ani bisey olabilir mi
Doktor randevu ne zaman canım? Ağrın sızın var mı? Bende 35+2 yim doktor geçen kontrolde 40 haftayı görmezsin dedi 37-38 gibi bekleyebilirmişiz. Senin doktorunda bir yorumda bulunur mutlaka ama her an her şey olabilir cidden

Doktor randevu ne zaman canım? Ağrın sızın var mı? Bende 35+2 yim doktor geçen kontrolde 40 haftayı görmezsin dedi 37-38 gibi bekleyebilirmişiz. Senin doktorunda bir yorumda bulunur mutlaka ama her an her şey olabilir cidden
Her hafta gidiyorum nst de normal çıkıyor sancılar 20 lerde en fazla 30 larda filan çıkıyor ağrım çok sukur yok ama başı asagiya dönmediği için büyük ihtimalle sezeryan olabilirim doğum konusu hakki da tek bunu dedi doktor zamanı demedi senin ağrın mı var kuzum neden doktor oyle dedi

Son mesajları okuyamadım. Perşembe günü plansız sezeryan oldum kızlar. Kontrole diye gitmiştim ama bebeğimin kalp atışları düşüyordu nstde düzensiz sancı çıktıkça. Hemen sezeryana aldı doktor. Ağrılarım olduğu için buraya da giremedim yeni kendime geliyorum. Bir yandan gaz sancıları bir yandan sütümü getirmeye çalışıyorum kendimi motive etmeye çalışıyorum beklediğim gibi olmadı çoğu şey ama çok şükür kızıma kavuştum. Doya doya kucaklayamadım daha kendi acımın derdine düştüm süt olayı da üzüyor beni.
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah🌸 ilk bir hafta ağrı olsada sonradan hızlıca toparlanılıyor 🙏🏻

Her hafta gidiyorum nst de normal çıkıyor sancılar 20 lerde en fazla 30 larda filan çıkıyor ağrım çok sukur yok ama başı asagiya dönmediği için büyük ihtimalle sezeryan olabilirim doğum konusu hakki da tek bunu dedi doktor zamanı demedi senin ağrın mı var kuzum neden doktor oyle dedi
Benim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocik 😅

Benim bebiş zaten son 2-3 haftadır doğum pozisyonundaydı bu gittiğimizde de doktor kanala yerleşmiş zorlamış hatta dedi. Kasılman oluyor mu dedi bende karnımda sürekli toplanma olduğunu söyledim nstye gönderdi orda da düzensiz sancılarım çıktı 86yı bile gördük. Ama açılmam tam anlamıyla olmadığı için eve gönderdi. Biraz aceleci çıktı bizim çocik 😅
Ayy evet seninki eli kulağında tabi bu işler hiç belli olmaz da 🤣 sanirim 37 38. Haftalar artık geldi gelecek

Senin bebis hep 40i beklicek gibi geliyodu bana sasirtti beni 🫢😅

Back
X