- 22 Şubat 2021
- 333
- 612
- 53
- Konu Sahibi annabelica
- #53.441
Her şeyin bi ilki vardır ben de nst kolları başkanıyım grubun hahahahahUsg bağımlılığı çok gördüm de nst bağımlısı ilk defa görüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyin bi ilki vardır ben de nst kolları başkanıyım grubun hahahahahUsg bağımlılığı çok gördüm de nst bağımlısı ilk defa görüyorum![]()
“Doktorcum hızlı bitirin işinizi gruba bakıcam doğuranlar vardır”ihtimaller çok büyük
doğumdan hemen sonra yoklama![]()
Haber ver bize de merak ederizHer şeyin bi ilki vardır ben de nst kolları başkanıyım grubun hahahahah
Ayyy güzel haberlerle gel kuzuuu, sağlıkla gelsin bebişAy evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık
heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için
müsait olunca yazarım size
![]()
Yok kız şaka yaptım gitmiyom daha ben nstnin gecenin bi yarısında çekilenini seviyorumHaber ver bize de merak ederiz![]()
Kuzu ben de bugün farkettim elime geldi ama süt gibi de değil şeffaf bişeydi kolostrumdur inşallahKızlar 2 gün önce sabah pijamanın göğüs bölümünde leke görmüştüm anlamadım neyse dedim bu sabah yine gördüm bi garipsedim şimdi uzanmış haldeyken bi ıslaklık hissettim baktım süt gelmiş yani 3 gündür geceleri geliyormuş şimdi uyanık gelince farkettim sizde de oldu mu normal mi
Ay evet olacak, sabah 6’da hastanede olucaz. Ben hazırlığımı son güne bıraktığım için onlarla ilgilendimresmen çantamı bugün kızkardeşimin yardımıyla hazırladık
heyecanlıyım ve stresliyim, dua edin benim için
müsait olunca yazarım size
![]()
Hatta son saatler diyelimProf asıl burda, kadın çantasını bile son gün hazırladı![]()
Nasip olur muValla doğumdan bir gün önce çantasını hazırladı seyahate gidecek gibi. Bebeğini alıp gelecek. Çok cool![]()
yok yok sadece gördüğünüz an gelen sıvıyı ucuna hafifçe sür o kadarYaa dokunmayım hiç
daha fantastikYok kız şaka yaptım gitmiyom daha ben nstnin gecenin bi yarısında çekilenini seviyorumbidaha gelirse giderim
![]()
Sağol canım benim aminOyy ben forum kullanma konusunda sıkıntılıyım çoğu şeyi görmüyorum
Sağlıkla al kucağına hiç ağrın sızın sıkıntın olmasın inşallah toparlanınca yaz bize sağlıkla al kucağına inşallah![]()
Çok teşekkür ederim arkadaşım, varlığınız güç veriyorCanım benimm inşallahh sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına minnoşuDualarımız seninle
Çantayı sona bırakmanda kendine güveninden ve deneyiminden direkt
![]()
Doğum sabah yedide olmasa öğleden sonra olsa demek ki sabah hazırlayacaktımValla doğumdan bir gün önce çantasını hazırladı seyahate gidecek gibi. Bebeğini alıp gelecek. Çok cool![]()
Kanka sen yarın direk yazarsın bize öyle hissediyorumÇok teşekkür ederim arkadaşım, varlığınız güç veriyor![]()
Çok sağol canım, amin hepsi sağlıkla gelsinAyyy güzel haberlerle gel kuzuuu, sağlıkla gelsin bebiş![]()
7.30 da ameliyathaneden çıkıp yazıyormuşum, sen hala uykudasınKanka sen yarın direk yazarsın bize öyle hissediyorum![]()
Aşko duygularını alalım, heyecanlımısın neler hissediyorsunÇok sağol canım, amin hepsi sağlıkla gelsin![]()
Kanka burda verdiğin cevaplara göre yarım saat içinde oldu bittiyiye getirirsin sen bu işi7.30 da ameliyathaneden çıkıp yazıyormuşum, sen hala uykudasın![]()
Amin canım çok teşekkür ederim arkadaşım, bugüne kadar çok şey paylaştık, inşallah hep güzel anılarımızı paylaşırız bundan sonra daCanım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla
Sen debabylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız
![]()
Kanka ameliyat heyecanı varAşko duygularını alalım, heyecanlımısın neler hissediyorsun2.bebede daha sakinmisin yok ilki gibi heyecan var mı