• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canım güzel haberlerini bekliyoruz, heyecanla🥹🥰

Sen de babylovee babylovee da Allah’a emanetsiniz, su gibi doğumlarınız olsun, burada sizi bekliyor olacağız 🫂🥰🙏🏻
Oy kuzuuu cok sağol Allahım hepimize saglikla kolay dogumlar nasip etsin. Önce ben peşimden de sırayla sizler gelin 🙏🥰 sağlıklı mükemmel haberlerle gelelim aminn
Canım kolaylıkla atlatin ve bebislerinize kavusun inşallah.guzel enerjilerimizi ve dualarımızı yolluyoruz. Bizi merakta birakmayin
Amin canım çok teşekkürler 🙏🥰 çok sagol dualarınız cok büyük güç bize🙏🥰
Haber vermek için ilk uygun vaktimde yazmaya çalışacağım hersey yolunda gitsin amin🙏
babylovee babylovee çok çok şükür bu günlere geldin zordu engebeliydi ama sonucu çok güzel olcak bizi haberdar et ilk fırsatında sağlıkla beraber dönün evinize inşallah 🙏🏻 💗
D destinaa88 canım inşallah her şey yolunda gider tüm süreç hayallerinden de güzel geçer ❤️‍🔥
🥲🥲 canımmm cok şükür bu yol biraz zorluydu ama o kadar güzel bir yere varıyor ki yolun sonu, yol hic mi hic yormadı🥰 sağlıkla dogup büyüsün bebeklerimiz 🙏🥰 aminn kuzucum 🙏

Ayyy canım benim allahım kolaylıkla kurtarsın inşallah seni ve bebeğini. Dualarım seninle hiç korkma. O kadar güzel bir duygu ki insan ben bu zamana kadar nasıl yaşamışım diye sorguluyor. Rabbim sağlıkla büyütsün inşallah 🤲🤲🤲
Oyy taze anneden cok güzel bir teşvik mesaji geldi🥲 hemen sabah saglikla dogurup oglumun kokusunu almam lazım. Amiiin aminnn saglikla gelsin yavrum da kucagima bir alayimm evimize bir gelelim yatağına bir yatsın 🥲🙏 oy kalbimmm

Sıklığı nasıl canım sancilarin
Bebeğim geldim eve şimdi sancıların sıklığı çok kısaydı ve 50-65 arası gitti geldi sürekli 20 dakikada 5-6 tane çıktı. Sancı önleyici, ciğer geliştirici, serum üçlüsünü uyguladı 24 saat sonra tekrar ciğer geliştirici vurulcak yarın da kontrol nstsine gidicem gün içinde. Hedef ciğer geliştiricinin etkisinin olması için 48 saat tutmak dedi açılma olmaması şuan çok iyi. Tedavi biraz sersemletti beni 24 saat fiziksel eforu azaltıp yatışa geçmem lazım

İtirazım yok valla benim 🤣 doktorum boyu kilosu iyi doğsa da sıkıntı yok dedi 🙏 perşembe günü randevum var çok merak ediyorum kasılma çıkacak mı yine
Benim de kendi doktorum geçen hafta öyle dedi kilosu vs yerinde iri bi bebek zaten demişti 37yle uyumluymuş şuan. 2750 250 gr da yanılma payı var. Ama kendi doktorum şuan izinli o yüzden acile başka bi doktor geldi o da evet iri muhtemelen sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok aktif doğum sancın var açılma olmaması iyi biz her ihtimale karşı ciğer geliştiricini yapalım dedi bide sancı durdurucu işte. Haftabaşı bile doğursan sorun olmaz dedi bakalımm ben de çok 40ları görme taraftarı değildim ama sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun artık

Bebeğim geldim eve şimdi sancıların sıklığı çok kısaydı ve 50-65 arası gitti geldi sürekli 20 dakikada 5-6 tane çıktı. Sancı önleyici, ciğer geliştirici, serum üçlüsünü uyguladı 24 saat sonra tekrar ciğer geliştirici vurulcak yarın da kontrol nstsine gidicem gün içinde. Hedef ciğer geliştiricinin etkisinin olması için 48 saat tutmak dedi açılma olmaması şuan çok iyi. Tedavi biraz sersemletti beni 24 saat fiziksel eforu azaltıp yatışa geçmem lazım
Hic azaldi mi ilaclardan sonra 😕 bol bol dinlen kuzu ins bikac hafta daha duracak bebisin 🙏🏻

Hic azaldi mi ilaclardan sonra 😕 bol bol dinlen kuzu ins bikac hafta daha duracak bebisin 🙏🏻
O regl sancısı gibi gelen vardı evde o hastanede gelmedi 4 saatte bir geliyo o az önce yine oldu. Şu an pek ağrılı hissetmiyorum ama yine de kasılmam var yalancı kasılmalardaki gibi çok bi farkı yok yani. Hedef en azından haftabaşını görmek. Ciğer geliştiriciler etki edene kadar bile kalsa kabul ama zaten açıklığım yok açıklık da bi anda ilerleyen bişey olmadığı için özellikle ilk doğumda, pazartesi salıyo görürüm en kötü sağlıkla gelsin de gerisi boş gerçekten 🥲

Dün benimde elektrik çarpıyor hissi oldu hep. Geceleri de bel ve kasık ağrısı oluyor regl ağrısı gibi rahmin hazırlanma süreci böyle oluyormuş 🤷‍♀️

Ben ikeadan aldım hepsini de kısa programda yıkadım bişey olmadı canım ama sirkeli suyla da silebilirsin

Gögüs pedi ve kalkanının görevi farklı ben ikisini de aldım
Çok değişik ağrılar gerçekten şimdiye kadar varlığından haberim olmayan kemiklerimi hissetmeye başladım 😅 doğum sancısı da böyle farklı olacak heralde

Ben 2,5 gün kullandım canım benimki sabah akşamdı. CRP değerim 50 çıkmıştı. Kendimde birşey yoktu ama boğazlarım çok ağırıyordu allaha şükür iki güne toparladım şikayetin geçince antibiyotiği kes demişti doktorum. Kendimi iyi hissedince tekrar CRP verdim 6 küsüre düşmüştü bıraktım akşamına içmedim.
Ne güzel hemencik toparlamış o zaman 😍 benim üst sınırı biraz geçmiş 5.3 çıkmış. Şu an muhtelen bir sıkıntı yok ama burdan yükselir mi ondan emin değilim 🫣

babylovee babylovee çok çok şükür bu günlere geldin zordu engebeliydi ama sonucu çok güzel olcak bizi haberdar et ilk fırsatında sağlıkla beraber dönün evinize inşallah 🙏🏻 💗
D destinaa88 canım inşallah her şey yolunda gider tüm süreç hayallerinden de güzel geçer ❤️‍🔥
Canım çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsın, inş dediğin gibi olur 🙏

Benim de kendi doktorum geçen hafta öyle dedi kilosu vs yerinde iri bi bebek zaten demişti 37yle uyumluymuş şuan. 2750 250 gr da yanılma payı var. Ama kendi doktorum şuan izinli o yüzden acile başka bi doktor geldi o da evet iri muhtemelen sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok aktif doğum sancın var açılma olmaması iyi biz her ihtimale karşı ciğer geliştiricini yapalım dedi bide sancı durdurucu işte. Haftabaşı bile doğursan sorun olmaz dedi bakalımm ben de çok 40ları görme taraftarı değildim ama sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun artık
Kilosu gayet güzel canım maşallah yanılma payıyla bile 2,5 üstü şu an kesin. En az 2 gün kesin duracak bence. Hatta belki de haftalar geçecek onu da bilmiyoruz. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin artık akışına bırak yorma kendini 🥹❤️

Back
X