• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinize ❤️ sabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım :( enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum 🌺
canimm gozun aydin rabbim saglikla buyutmeyide nasip etsin insallah
hic merak etme onlem amacli almislardir getirirler yanina hemencik insallah
guzel guzel emzirirsin
dualarimiz seninle😍

Kızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer 🩷
Kuzum Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah, sağlıklı ve güzel haberlerle gel 😍 son zamnlar ve duygusal zamanlar, merak etme annesi çok severler birbirlerini ♥️

Kızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinize ❤️ sabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım :( enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum 🌺
Gözün aydın canım geçmiş olsun bebişinede sanada inşallah hemencik alırsın kucağına 😊

Kizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin

Popüler Konu - 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
Geç gördüm umarım ciddi bir şey yoktur 😔 🙏
Kızlar ya bebeğim çok hareketliydi benim 18 haftada başladım hissetmeye şimdiye kadar artık uyusada bende uyusam diyordum öyle hareketliydi şimdi günde bir defa yada iki normalmi acaba bu kadar hareketsizlesmesi yani yeri daraldı tamamda bu hareketlerini takip et diye sürekli tembih edince doktor meraklaniyorum sizinkiler çok hareket ediyormu hala günde kaç kez ediyorlar ortalama 🧐
valla hareket ettiği sürece hiç saymadım aşko 😕
Kızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer 🩷
inşallah çok güzel su gibi geçsin, sağlıkla kavuş evladına canımm 🙏
Bende piskolojik olarak bugun daha hazirim cok sukur
sancilar hep serumla durduruluyor tansiyon yuksek hala hastanedeyim 35+6 olduk 37 olsa super olurdu ama olmasa da yapcak birsey yok hazirm arrik bakalm kızım ne zaman gelicek
ay çok az kaldı aşkım 🤩 inşallah kızçen seni bizi üzmeyecek zamanında sağlıkla gelecek

Aşkım öncelikle gözün aydın Allah size bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 her şeyi temiz çıkıp bir an önce kucağına alman için duacıyız 🤲

Geç gördüm umarım ciddi bir şey yoktur 😔 🙏

valla hareket ettiği sürece hiç saymadım aşko 😕

inşallah çok güzel su gibi geçsin, sağlıkla kavuş evladına canımm 🙏

ay çok az kaldı aşkım 🤩 inşallah kızçen seni bizi üzmeyecek zamanında sağlıkla gelecek
insallah canim saglikla gelsin de hazirim artik
dagitmalik hediylelik olarak kolonya susliycektm yetismedi bu aksam hastane de hazirliycaz artıj😅

insallah canim saglikla gelsin de hazirim artik
dagitmalik hediylelik olarak kolonya susliycektm yetismedi bu aksam hastane de hazirliycaz artıj😅
Oy kurban olurum ben ona 😍 aşkım kilosu her şeyi iyi maşallah istediği zaman gelebilir 😍
Hastanede sanada aktivite olur 😁 birde onlarla eve dönüyorsun düşünsene kız dahada duruyor😂

Oy kurban olurum ben ona 😍 aşkım kilosu her şeyi iyi maşallah istediği zaman gelebilir 😍
Hastanede sanada aktivite olur 😁 birde onlarla eve dönüyorsun düşünsene kız dahada duruyor😂
😅😅olur mu olur valla durcagı varsa bekliycez artık
2 gun once 2950 cikmisti artik ne kadar yanılma payı olur bilmem

Benim de kendi doktorum geçen hafta öyle dedi kilosu vs yerinde iri bi bebek zaten demişti 37yle uyumluymuş şuan. 2750 250 gr da yanılma payı var. Ama kendi doktorum şuan izinli o yüzden acile başka bi doktor geldi o da evet iri muhtemelen sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok aktif doğum sancın var açılma olmaması iyi biz her ihtimale karşı ciğer geliştiricini yapalım dedi bide sancı durdurucu işte. Haftabaşı bile doğursan sorun olmaz dedi bakalımm ben de çok 40ları görme taraftarı değildim ama sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun artık
Hayırlı zamanda gelsin canımm 🙏
Çok değişik ağrılar gerçekten şimdiye kadar varlığından haberim olmayan kemiklerimi hissetmeye başladım 😅 doğum sancısı da böyle farklı olacak heralde
Bende ilk vajinam ağrıdığında şok olmuştum nasıl ağrıyabilir bu kemikler diye 😅
Kızlar yatışım yapıldı. Doğum için bekliyorum ben. Dualarınızı bekleriz oğlumla 🙏🥰❤️
Dualarımız seninle babymmm güzel haberlerinle gel 😍😍🙏
Yok yok doğmuyor, ben de haftalardır doğurcam sandım sancım erken başladığı için. Hep kendimi erken doğar diye hazırladım. Şimdi 40 ı bile geçebilirim gibi geliyor 😅 Sancı dışında tık yok
Sancı ne kadar sıklıkla geliyor? Bide tüm tuşlara basıyo musun hurma vs 🤣
Bugün kontrolümüz vardı 🥰 bebişin yüzünü göremedik artık doğum kanalına girmeye başlıyormuş. Kilosunu 2900 ölçtü. Suyu, gelişimi iyi dedi çok şükür. Nstye girdim sancı çıkmadı. Bundan sonra haftada 1 gideceğiz 🫶🏻
Maşallah sancında çıkmamış zamanında sağlıkla gelsin 😍
Sağlıkla gelsin kuzum 😍 merak etme çocuklar değişime bizden daha kolay adapte oluyorlar kabullenir inşallah 😍
Bende piskolojik olarak bugun daha hazirim cok sukur
sancilar hep serumla durduruluyor tansiyon yuksek hala hastanedeyim 35+6 olduk 37 olsa super olurdu ama olmasa da yapcak birsey yok hazirm arrik bakalm kızım ne zaman gelicek
Kuzum önemli olan sağlıklı olması artık haftalarımız iyi çok şükür 🙏

Hayırlı zamanda gelsin canımm 🙏

Bende ilk vajinam ağrıdığında şok olmuştum nasıl ağrıyabilir bu kemikler diye 😅

Dualarımız seninle babymmm güzel haberlerinle gel 😍😍🙏

Sancı ne kadar sıklıkla geliyor? Bide tüm tuşlara basıyo musun hurma vs 🤣

Maşallah sancında çıkmamış zamanında sağlıkla gelsin 😍

Sağlıkla gelsin kuzum 😍 merak etme çocuklar değişime bizden daha kolay adapte oluyorlar kabullenir inşallah 😍

Kuzum önemli olan sağlıklı olması artık haftalarımız iyi çok şükür 🙏
40ı doldurmaktan korkuyorum açıkçası bana en cazip olan 38. Hafta olarak geliyor nedense🥲 tabi bebiş ne derse o olacak bu durumda bakalım ne zaman gelmek isteyecekler

40ı doldurmaktan korkuyorum açıkçası bana en cazip olan 38. Hafta olarak geliyor nedense🥲 tabi bebiş ne derse o olacak bu durumda bakalım ne zaman gelmek isteyecekler
Haftalar geçtikçe daha da zorlayıcı oluyor hamilelik şimdi bile ağırlaşmış hissediyorum 40 hafta olunca nasıl olur kim bilir 🤷‍♀️ bende hem onun hem benim için en sağlıklı zaman ne zamansa o zaman gelmesini istiyorum dediğin gibi 38 çok ideal gibi duruyor 🤩

Haftalar geçtikçe daha da zorlayıcı oluyor hamilelik şimdi bile ağırlaşmış hissediyorum 40 hafta olunca nasıl olur kim bilir 🤷‍♀️ bende hem onun hem benim için en sağlıklı zaman ne zamansa o zaman gelmesini istiyorum dediğin gibi 38 çok ideal gibi duruyor 🤩
Evet ağırlaşınca zormuş gerçekten 2 adım atınca nefes nefese kalıyorum çok tuhaf hissettiriyor. Hareketimin kısıtlanmasına hala alışamadım 🫣 keşke vajinal doğumda da sezaryen gibi günü belli olsa böyle sürpriz yumurta sanki😅

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm inş sağlıklı bir şekilde ikinizde taburcu olursunuz dualarımız sizinle gözünüz aydın olsun ☺️

Canım inşallah geçici etkisiz bir kanamadır sağlıkla dönersin hastaneden haberdar et lütfen 🙏

canım naptın neymiş kanamanın sebebi ne dedi doktorun?😕

Geçmiş olsun canım var mı bir gelişme? Sebebi neymiş acaba hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏
Sag olun arkadaslar bir suru kisi merak etmis simdilik iyiyim cok sukur acilde bakildi aktif kanama gorulmedi ama yuksek enfeksiyon varmis muhtemelen o yuzdendir dediler fitil yazdilar ama gece kullaniliyormus. Ultrasonda bir sey cikmadi nst de yolunda cok sukur ama kanamalari kontrol ediyorum lavaboya girdikce falan geliyor hala peceteye dudtan cikinca da bornozuma falan baya bulasmis bakalim artarsa yine gidicem acile umarim artmaz

Gozun aydin canim bi an once saglikla kavusun toparlanin insallah kacinci hafta da dogurdun 🩷

Evet ağırlaşınca zormuş gerçekten 2 adım atınca nefes nefese kalıyorum çok tuhaf hissettiriyor. Hareketimin kısıtlanmasına hala alışamadım 🫣 keşke vajinal doğumda da sezaryen gibi günü belli olsa böyle sürpriz yumurta sanki😅
Şöyle bir içten keeeeşke demek istiyorum 😂🌸 günü belli olsaydı nolurdu he nolurdu
Hepinizin doğumuna şahit olcam sona kalcam kesin🤓 belkide ocak ayında 41. Hafta doğurcam asjdhjs

Ay evet günü belli olsa ne güzel olurdu belirsizlik yoruyor 🥹 sağlıkla gelsinler tabi de 😁

Evet ya bizde bilsek tarihleri çok güzel olurdu gerçekten 😅 şu 1 ay içerisinde her gün gelebilir 🤷‍♀️
Sag olun arkadaslar bir suru kisi merak etmis simdilik iyiyim cok sukur acilde bakildi aktif kanama gorulmedi ama yuksek enfeksiyon varmis muhtemelen o yuzdendir dediler fitil yazdilar ama gece kullaniliyormus. Ultrasonda bir sey cikmadi nst de yolunda cok sukur ama kanamalari kontrol ediyorum lavaboya girdikce falan geliyor hala peceteye dudtan cikinca da bornozuma falan baya bulasmis bakalim artarsa yine gidicem acile umarim artmaz
Canım geçmiş olsun önemli bişey olmamasına sevindim 🙏

Back
X