- 10 Haziran 2024
- 3.006
- 4.960
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #53.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Allah analı babalı büyütsünMerhaba herkese bebişleri doğanlara hayırlı olsun bekleyenlere de en kısa zamanda kavuşma diliyorumben sezeryan+miyom oldum sezeryan yarım saat miyom ameliyatım 1 saat sürdü çok şiddetli ağrılarım oldu ara arada devam ediyor ama rabbime bin şükür minik mücizeye baktıkça hepsi geçiyor teyzeleri 25 kasımda doğum yaptım herkese sanırlar diliyorum beklerken
![]()
Ay ben normal doğumdan sırf bu epizyotomi yüzünden korkuyorummDoktorun kesmedigi dikişlerim vardı 7 gün ila10 gün içinde iyileşip döküldü kendiliğinden gördüm lavaboda düştüğünü ilk bir gün yada iki gün lavabo da aciyor sadece normal dururken yürürken de birazcık hiç dikiş zor olmuyor yani bende öyleydi 9 sene önce ama![]()
Evett balımm şükür önlemimizi aldıkÇok şükürr ya çok sevindimciğer geliştiriciler de yapılmış için rahat olsun şimdi bebiş canı ne zaman isterse o zaman sağlıkla gelsin inşallah, bekleyenler kulübüne hoşgeldin
![]()
Yok canım ya bence korkma doğum yaptıktan sonra dikişi hissetmiyorsun bile orada birşeylerle uğraşıyorlar gibi oluyor hiç korkma sen o sırada yanına koyulmuş bebişi izliyorsun bütün acıların dinmiş oluyorAy ben normal doğumdan sırf bu epizyotomi yüzünden korkuyorumm![]()
Canım senin bebek sana şaka yapıp duracak sanırımEvett balımm şükür önlemimizi aldıkhoşbuldukk
![]()
Ay bu sefer şakayı kaka yapıyodu az kalsınCanım senin bebek sana şaka yapıp duracak sanırımAralık garantileyenlerdeniz dedik ama seni biraz uğraştırdı şuan nasılsın bir sıkıntı yok dimi
Cok şükür canım hep iyi ol bende haftaya cuma doğuyor icimede hadi bakalımAy bu sefer şakayı kaka yapıyodu az kalsınşükür aralığı görcez balım şu an için bi sorun yok yarın kendi doktorum dönüyomuş izinden ona da bi gitcem o da bi bakıcak
aralığın 10u 37 haftalığım ama gönlümden geçen 16 aralıktı hep içime öyle doğardı bi 16yı görsem çok mutlu olcam
Sadece bi gün önce 3 saat uyudum stresten dün de hiç uyuyamadım gün içinde üstüne de kortizon falan derken bugün deliksiz saatlerce uyumuşum fiziksel olarak iyiyim psikolojik olarak da hep iyiyi düşünüp toparlıyorum bebeğim
Gözünüz aydın Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsinKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Ben de sırf o yüzden korkuyordum ama yeniden doğum yapsam yine normal doğum isterimAy ben normal doğumdan sırf bu epizyotomi yüzünden korkuyorumm![]()
Ahahahahah aynı gün doğuralım kız azcık bekle kızım biraz daha büyüsünCok şükür canım hep iyi ol bende haftaya cuma doğuyor icimede hadi bakalım38+4 üm ben şuan ama bana kırkı da geçerse 15 gün daha gider sanki bendede çıkıyordu sancı ama doktorum açıklığa bakıyor ikidir yolluyor o yüzden rahatım 40 ta doğum olur inşallah beni çok bekletmez sabrım tükenmekte eşim ne zaman doguruyon diyip duruyo bide belimdeki yalancı sancilara aha Bebek mi geliyo dedikçe bekleme hevesim kaciyo,
![]()
40 60 bazen 80 ama sorun görmüyo doktor yani kız son zamanlarda insan daha sabırsız oluyorAhahahahah aynı gün doğuralım kız azcık bekle kızım biraz daha büyüsünsancın kaçlarda çıkıyor şu an
Kız ben bile sabırsızım riski olmasa ogün doğurmaya okeydim40 60 bazen 80 ama sorun görmüyo doktor yani kız son zamanlarda insan daha sabırsız oluyor![]()
Ay inşallah bakalımKız ben bile sabırsızım riski olmasa ogün doğurmaya okeydimbenim de hep bu tarzdı ama o gece düzene girmişti işte o sıkıntıydı
senin düzene girmesine bakıyor öyle düşün 1 haftaya doğurursun bacım senin için tarih olarak içime 6 aralık doğdu
![]()
Kanka baktım siz doğurmuyonuz dahaAy inşallah bakalıminşallah tutar tahminin bebisi alıp çıkacaktın demek yok öyle efenim bizden önde doğurup koklasmak
![]()
Bizim grubun adı artık değişmeli geriye kalan üç beş Aralık annesi grubu olmalıKanka baktım siz doğurmuyonuz dahasuuuduru68 falan da ocağa kalmaya niyetlenmiş dedim ben doğurayım bu gruba bi aksiyon lazım
![]()
bu gruba aksiyon gelirse herkez doğurur anam haftalarımıza baksanaKanka baktım siz doğurmuyonuz dahasuuuduru68 falan da ocağa kalmaya niyetlenmiş dedim ben doğurayım bu gruba bi aksiyon lazım
![]()
Hadi gözünaydın canım artık aralık garanti gibi diyebilirizTam burdaydım olanlara bakıyodum sen yazdın kuzuşükür bugün kontrol nstsinde sancıların durduğunu gördük maksimum 20ye çıkıyor. Akşam da kalan doz ciğer geliştiricimi vurulmaya gittim. Doğumu başlatabilcek cinsten sancım çıkmadı açıklığım da yok. İyi bi ebe ile karşılaştım dedi ki şuan açıklığın yok dediğimizde aslında kısa vadede olmucak anlamına geliyor bu çünkü açıklık olmadan önce hem rahim ağzının yumuşaması hem de düzleşmiş olması gerekiyor senin rahim ağzın hala yuvarlak/oval dedi. Zaten serviksin uzun ve ilk doğum olduğu için yumuşadı, düzleşti diyene kadar günler geçicek. 10 aralığı görsen yeter ama zaten dünkü ciğer geliştirici etkisini çoktan göstermiştir bugünkü doz da haftasonuna kadar gösterir hiç strese girme dedi sancıların nasıl gelceğini nasıl ayırt edip ciddiye alcağımı baya bi anlattı. Kafasal inanılmaz rahatladım vucudum da rahatladı bu sayede sadece 40ları görme ihtimalin düşük dedi yine döndük direkten
![]()
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıktınızKızlar ben de doğum yaptım bugün çok sancım oluyordu iki gündür sabah kontrole geldim bebek çok aşağı inmiş doktor da alalım bugün dedi
Bizim grubun adı artık değişmeli geriye kalan üç beş Aralık annesi grubu olmalı![]()
15 güne burası 56 olur kanka sakinbu gruba aksiyon gelirse herkez doğurur anam haftalarımıza baksana
benim o sırada 0 sancı hala![]()
Hadi gözünaydın canım artık aralık garanti gibi diyebiliriz
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıktınız