Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBen de perşembe sabah test günümü bekliyorum heyecan ile kendimi dinlemiyorum belirtim var mı diye çünkü adet belirtileri ile çok benziyor ya ama gün geldikçe heyecan basıyor
Amin hepimizin inşallah. Çok teşekkür ederim böyle dualar ile duanın gücü ile beraber birbirimizin pozitif sonuçlarına şahit olacağız Allah’ın izniyleHadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende 2 yıldır tedavi görüyorum. Sebepsiz infertilite bizdeki. 2 aşılamam tutmadı. 26 aralıkta opu oldum. 3 embriyom donduruldu. İlk adetim bitti 2.yi bekliyorumMerhaba güzel anne adaylarıAralık ayında opu oldum 6 1.kate embriyom donduruldu. İlk reglimi oldum. Şimdi ikinci reglimi bekliyorum. 17 Ocak gibi olacağım gecikmezse sonra transfer hazırlıklarına başlayacağım Allah kısmet ederse. İlk tüp bebek deneyimim kimler var benimle birlikte tüp bebek için gün sayan yeni başlayan? Gelin beraber bekleyelim birbirimize destek olalım hamiş anneler veya daha önceden yaptıranlar da bizimle bilgilerinş paylaşırsa çok sevinirim
Canım ben de bugün başladım estrofem verdi bana da. Ay dondurulmuş embriyo süreci o kadar uzun mu ya. Benimki şubatı bulacak deseneAy canım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bnde dün regli oldum bugün Estrofeme başladım bakalım doktor Ocak 25 gibi transfer olur dedi
İnşallah benimde bu ay transferim olacaktı genetikten geldi doktor bana histeroskopi olucak dedi işlemden ne zaman sonra transfer olurum bilmiyorumAmin hepimizin inşallah. Çok teşekkür ederim böyle dualar ile duanın gücü ile beraber birbirimizin pozitif sonuçlarına şahit olacağız Allah’ın izniyle
Evet canı. Malesef benim bir hafta oldu başlayalı günde üç tane alıyorum bir sürü ilaç var vitamin vs var benimki 27 Ocak gibi sanırımCanım ben de bugün başladım estrofem verdi bana da. Ay dondurulmuş embriyo süreci o kadar uzun mu ya. Benimki şubatı bulacak desene
Benim adetim ne geldi ne geliyor ya 14-15 gün gecikti artık sayamıyorum kaç gün olduğunu. Ne yapsam gelmiyor tarlusal da kullandım yine işe yaramadı testim de negatif anlayamadımBende 2 yıldır tedavi görüyorum. Sebepsiz infertilite bizdeki. 2 aşılamam tutmadı. 26 aralıkta opu oldum. 3 embriyom donduruldu. İlk adetim bitti 2.yi bekliyorum
Bakalım nasıl bir süreç olacak. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Benim adetim ne geldi ne geliyor ya 14-15 gün gecikti artık sayamıyorum kaç gün olduğunu. Ne yapsam gelmiyor tarlusal da kullandım yine işe yaramadı testim de negatif anlayamadım
Birde ordaki hemşireler paroldan başka hap ilaç vs kullanma demişlerdi. Parolu bile zorda kalmadıkça içme demişlerdiÇok şükür regl oldum şimdi hastahaneye gidiyorum siz hangi ilaçları kullanmıştınız acaba
Yok canım transfer hazırlığına başlayacağım ben opuyu olalı çok oldu 2.reglimi bekliyordumOpu hazirlik için sorduysaniz,, gonalf 300 kullandim. Günlük 300 doz vurmuştum diye hatırlıyorum. Onun dışında folik asit ve d vitamini. D vitaminini asla ihmal etme bebeğin tutunmasi için önemli demişlerdi. Yumurtalarım da aşağı yukarı hepsi ayni hizda büyüdüğü için cetrotide denilen igneyi kullanmadim.
Birde ordaki hemşireler paroldan başka hap ilaç vs kullanma demişlerdi. Parolu bile zorda kalmadıkça içme demişlerdi
D vitamini vermediler bana opu zamanlarındaOpu hazirlik için sorduysaniz,, gonalf 300 kullandim. Günlük 300 doz vurmuştum diye hatırlıyorum. Onun dışında folik asit ve d vitamini. D vitaminini asla ihmal etme bebeğin tutunmasi için önemli demişlerdi. Yumurtalarım da aşağı yukarı hepsi ayni hizda büyüdüğü için cetrotide denilen igneyi kullanmadim.
Birde ordaki hemşireler paroldan başka hap ilaç vs kullanma demişlerdi. Parolu bile zorda kalmadıkça içme demişlerdi
Bugün regl oldum doktora gittim muayeneye estrofem verdi sabah 2 akşam 2 cuma tekrar kontrolüm varKizlar selam. Ben de opu mu oldum ilk regl gectikten sonra ikinci reglde gidecegim. Transfer hazirligi icin ne gibi ilaclar ve ne zaman kullanilmaya baslaniyor? Benim 2. Reglden sonra baslanir herhalde
D vitamini vermediler bana opu zamanlarında
Bugün regl oldum doktora gittim muayeneye estrofem verdi sabah 2 akşam 2 cuma tekrar kontrolüm var
Normalde 17 ocakta olmam lazımdı 31 i oldumYaklaşık 4 aydir d vitamini kullanıyorum. Bende hala 2.regl bekliyorum. Takvime göre 3 şubat inş gecikme yaşamam. Transfere hazırlık ile ilgili bir ilaç konusmadik
Çok teşekkür ederim canım umarım pozitif bir süreç olur hepimiz içinHayırla inşallah güzel başlangıçlara
Maalesef embriyolarımın pgt sonucu olumsuz geldi transfere uygun değil bekliyorum şu süreçteMerhabalar umarım hepimiz pozitifi görürüz. Doktorun ne dedi canım
Yapma ya çok üzüldüm canım yaMaalesef embriyolarımın pgt sonucu olumsuz geldi transfere uygun değil bekliyorum şu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?