Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Mesajları tesadüf gördüm gezinirken Antalya'da özelde gidecekseniz Mehmet Öztürkmen tavsiye ederim. Her muayenesini sanki detaylı ultrason gibi yapıyor ve herşeyi anlatarak gösteriyor çok iç rahatlatan bi doktor. ( 2023 Ekim annelerindeydim yaa hey gidi günler moduna girdim birden gruba girince 🙈 )
Çok teşekkür ederim, ilgilenip çözüm önerisi sunmuşsunuz♥️Keşke orada olsam ama maalesef Antalya'da yaşamıyorum ,küçük saçma bir şehirde yaşıyorum 😀Haftaya İstanbul a ailemin yanına gideceğim birde orada şansımı deneyeceğim bakalım .İnşallah seneye bizde şunları sunlari yaşamışız şimdi çok şükür herşey yolunda diye iç geçiririz 😊Sizde güle güle büyütün bebeginizi ❤️

Canım bende de var o maalesef. Hatta ben çok küçüklükten beri mantar sorunu ile uğraşıyorum sürekli doktora götürürdü annem. Peçete koyardım ilkokula giderken büyüdükçe de günlük ped koymaya başladım akıntım çok oluyor diye rahatsız ediciydi hala da öyle. Ayrıca bana piyasadaki tüm markalar alerji yapıyor ve günlük pedleri de enfeksiyon ve mantarı iyice azdırıyor. En sonunda beije diye bir markaya rastladım da mantardan kurtuldum. Reklam olarak algılanmasın tamamen kişisel tecrübem. Bir araştır istersen kaşıntı koku probleminden de kurtuldum o sayede bambudan yapılmış ağartılmamış gönlüm rahat kullanırken. Zaten rengi de kahverengi. Bir de normalde zaten sık değiştirmek gerekiyor ya doğal olduğu için hemen alıyorsun değiştirmen gereken zamanı belki de o yüzden mantar ve enfeksiyondan kaşıntıdan kurtuldum. Baya katır kutur kaşınıyordu çünkü. O yüzden göğüs pedi de kullanamıyorum şimdi göğsümden süt gelmeye başladı. Böyle bir problemin varsa bir dene belki memnun kalırsın
yaa çok şükür kaşıntı,mantar gibi bir şey yaşamadım hiç ama akıntı kısmı da hiç geçmedi hamilelikten önce de. beijeyi biliyorum evet,pedlerini kullanıyordum. ama şimdi sürekli akıntı var ve hissiyatı da tedirgin edici. bu dönemde normal olduğunu da biliyorum ama cuma günü kontrolde yine belirticem bunu. çok teşekkür ederim ama sana :KK200:

Kızlar Günaydınn, günümüz çok güzel geçsin inşallah 🥰 dün tahlil yaptırmıştım t4 çok düşük gelmiş 0,73 gelmiş referans aralığı 0.85 1.70 benim gibi olan var mı ya önemli bir durum mu

@Merveturann yaklaşık aynı kilolardayiz,senin detaylı da gorebildi mi doktor iç organları damarları falan.
Lioo Lioo artık kesinleşti kızım oluyor♥️Kızım demek tuhaf geliyor ☺️
Erkek mi demişlerdi yoksa prenses kendini mi saklanmıştı canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🤩

Kızlar Günaydınn, günümüz çok güzel geçsin inşallah 🥰 dün tahlil yaptırmıştım t4 çok düşük gelmiş 0,73 gelmiş referans aralığı 0.85 1.70 benim gibi olan var mı ya önemli bir durum mu
Günaydın ,doktorlar referans aralığının yakında olan değerleri normal kabul ediyorlar genelde.Gecen bu konu konuşuldu ,bir arkadaşın 0.06ydi sanırım.Tabi doktor en doğru yorumu yapacaktır ama seninki bence normal 🌹

Çok tesekkurler cnm,hepimizin inş ♥️.Hep kız dedi kendi doktorum ama emin olmak için detayliyi beklemiştim 🥰
Yaaa şahane 😍 bende netleşmesi için detaylıyı bekliyorum kızım demek tuhaf geliyor dediğine göre ilk kızın olacak 🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Günaydın ,doktorlar referans aralığının yakında olan değerleri normal kabul ediyorlar genelde.Gecen bu konu konuşuldu ,bir arkadaşın 0.06ydi sanırım.Tabi doktor en doğru yorumu yapacaktır ama seninki bence normal 🌹
Ay hiç görmedim canım burda mı konuşuldu, teşekkür ederim cevabın için🌸

Günaydın,
Dün geceden beri karnımın alt kısmında ağrı mevcut tuhaf bir ağrı sanki böyle afedersiniz kabız olmuşum da karnım kasılmış sertleşmiş gibi. Hareket ettiğimde daha yoğun hissediyorum ağrıyı. İşe gidemiycem gibi duruyor. Var mı benzer şikayetleri yaşayanlar 😞 normal mi değil mi anlamıyorum doktora yazıcam saat 8 olsun da
Dün bendede oldu o tarz bir ağrı eğilirken felan aşırı canım yandı bende anlamadım ama dinlenince geçen ağrılardan korkmayın diyorlar

Ben varım canım benimki şuan hatta sendende düşük 0,66 endokrin dün aradı ama bekli bir tedavisi yok ve gebelikte düşebiliyormuş . Kan randevumu önceye çekti . Başka bir laboratuvar a yollayacak ben gebelikten önce haşimato hastasıydım atak dönemini atlattık hamile kaldım ilacı bıraktıktan 2 sene sonra felan. O yüzden daha telaşlı doktorum. Serbest hormon diyorlar t4 iot alımını ihmal etme kullandığın vitaminde felan iot 150 mq olsun deniz tuzu kullan ve bolca balık ( somon ) tarzı tüketmelisin dedi bana

Ben varım canım benimki şuan hatta sendende düşük 0,66 endokrin dün aradı ama bekli bir tedavisi yok ve gebelikte düşebiliyormuş . Kan randevumu önceye çekti . Başka bir laboratuvar a yollayacak ben gebelikten önce haşimato hastasıydım atak dönemini atlattık hamile kaldım ilacı bıraktıktan 2 sene sonra felan. O yüzden daha telaşlı doktorum. Serbest hormon diyorlar t4 iot alımını ihmal etme kullandığın vitaminde felan iot 150 mq olsun deniz tuzu kullan ve bolca balık ( somon ) tarzı tüketmelisin dedi bana
Canım çok teşekkür ediyorum öncelikle uzunca yazmışsın 🙏🏻 şimdi hemen baktım ilacımın içinde 150 mg iyot var, hamile olduktan sonra hiç balık yemedim onunla alakası olubilir mi acaba ? İyotlu doğal tuz kullanıyorum. Tsh 1.01 t4 0.73. Şuan sen ilaç kullanıyor musun canım ?

Memelerimi koparasım geliyo 🙈😅 hem süt sızıyo hem kaşınıyor hem acıyo hem ağrıyor. Dün masaj yaptım sıktım az valla dayanamadım. Çözüm bulan var mı bu hassasiyete.

Kızlar merhaba. Az önce bazı kan ve idrar testleri için doktora gittim kendi doktorum değil başka biri. Gelmişken ultrason bakalım dedi. 1 ay önce detaylı yaptırmıştım hiçbir sorun yoktu ama bugün bu doktor böbreğinin birinde biraz genişleme görüyorum tek taraflı olması çok bi anlam ifade etmez ama takip edilmesi lazım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Memelerimi koparasım geliyo 🙈😅 hem süt sızıyo hem kaşınıyor hem acıyo hem ağrıyor. Dün masaj yaptım sıktım az valla dayanamadım. Çözüm bulan var mı bu hassasiyete.
Ayyy hayır doğru bir şey değil bu memeni uyarma. Oksitosin salgılarsın o da rahim kasılmalarına neden olur, doğumu başlatabilir öyle bir etkiye sahip. Allah korusun yani. Elleşme 😂

Kızlar merhaba. Az önce bazı kan ve idrar testleri için doktora gittim kendi doktorum değil başka biri. Gelmişken ultrason bakalım dedi. 1 ay önce detaylı yaptırmıştım hiçbir sorun yoktu ama bugün bu doktor böbreğinin birinde biraz genişleme görüyorum tek taraflı olması çok bi anlam ifade etmez ama takip edilmesi lazım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Merhaba canım. Bebeğinin mi böbreğinde genişleme gördü?

Ayyy hayır doğru bir şey değil bu memeni uyarma. Oksitosin salgılarsın o da rahim kasılmalarına neden olur, doğumu başlatabilir öyle bir etkiye sahip. Allah korusun yani. Elleşme 😂
Ay canısı valla bile bile yaptım. Dayanamadım o süt sızısı çok fena bir şey. Emsiriyorum da tıkanıyorum sanki o derece. Tüp bebekle hamile kaldım ya teee ilk haftalarda başladı sızıntı. O da tıkandı muhtemelen 😞

Yaaa şahane 😍 bende netleşmesi için detaylıyı bekliyorum kızım demek tuhaf geliyor dediğine göre ilk kızın olacak 🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏
Allah razı olsun cnm hepimiz inş🥰Bir oğlum var bir de kızım olacak inş 🥰

Canım çok teşekkür ediyorum öncelikle uzunca yazmışsın 🙏🏻 şimdi hemen baktım ilacımın içinde 150 mg iyot var, hamile olduktan sonra hiç balık yemedim onunla alakası olubilir mi acaba ? İyotlu doğal tuz kullanıyorum. Tsh 1.01 t4 0.73. Şuan sen ilaç kullanıyor musun canım ?
Bence değerlerin çok iyi cnm endişelenme .

Doğuma yakın belki de bu haftalarda süt gelmesi zor ihtimal.Ama doktora danışmakta fayda var.
Evet. Ben de sordum hatta o an anlamadım ben de mi dedim hayır bebekte dedi alaycı güldü bi de gerizekalı çok komikmiş gibi
Benim başıma gelmedi ama genelde duyuyorum bobreginde genişleme var dediler sonradan bu durum kayboldu diye .Senin de öyledir büyük ihtimal🌹

Kızlar yarın detayliya gidiyorum, dünkü doktor önermişti.Bugun tekrar aradım yarına randevu bulabildim.İsmi İlknur Demir Karakilic özel muayenehanesinde yapıyor.3300 lira detayli muayenesi,durumumu belirttim,devlet hastanesinde göremediğini söylediler dedim.Bizim cihazlarımız devlettekilerden daha iyi dedi
.Hem eşimle oğlumda görür ,devlet hastanesinde eşim giremiyordu.Öyle bakalım inş sorun çıkmaz mutlu şekilde döneriz.

Back
X