İyi bari canım taşınmak gerçekten zor Allah yardımcın olsunEvet evet tamamen netlesince hem benim hem eşimin ailelerimiz yardıma gelecek bize o zaman yalnız olmayacam inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari canım taşınmak gerçekten zor Allah yardımcın olsunEvet evet tamamen netlesince hem benim hem eşimin ailelerimiz yardıma gelecek bize o zaman yalnız olmayacam inşallah![]()
İnşallah öyledir canım ya çok canım yandı duyunca… inşallah geçici bir şeydir ilerlemez düzelirAllah razı olsun cnm hepimiz inşBir oğlum var bir de kızım olacak inş
Bence değerlerin çok iyi cnm endişelenme .
Doğuma yakın belki de bu haftalarda süt gelmesi zor ihtimal.Ama doktora danışmakta fayda var.
Benim başıma gelmedi ama genelde duyuyorum bobreginde genişleme var dediler sonradan bu durum kayboldu diye .Senin de öyledir büyük ihtimal![]()
Ilık duşa girip ovalayabilirsin azıcık uyarmaktan zarar gelmez kız benim herifin elleri hep ordadırAy canısı valla bile bile yaptım. Dayanamadım o süt sızısı çok fena bir şey. Emsiriyorum da tıkanıyorum sanki o derece. Tüp bebekle hamile kaldım ya teee ilk haftalarda başladı sızıntı. O da tıkandı muhtemelen![]()
Teşekkür ederim canım, görünce korktum henüz doktorla görüşmedim. Seninde tsh sorunun var mıAllah razı olsun cnm hepimiz inşBir oğlum var bir de kızım olacak inş
Doğuma yakın belki de bu haftalarda süt gelmesi zor ihtimal.Ama doktora danışmakta fayda var.
Benim başıma gelmedi ama genelde duyuyorum bobreginde genişleme var dediler sonradan bu durum kayboldu diye .Senin de öyledir büyük ihtimal![]()
İyi haberlerle gel canımKızlar yarın detayliya gidiyorum, dünkü doktor önermişti.Bugun tekrar aradım yarına randevu bulabildim.İsmi İlknur Demir Karakilic özel muayenehanesinde yapıyor.3300 lira detayli muayenesi,durumumu belirttim,devlet hastanesinde göremediğini söylediler dedim.Bizim cihazlarımız devlettekilerden daha iyi dedi
.Hem eşimle oğlumda görür ,devlet hastanesinde eşim giremiyordu.Öyle bakalım inş sorun çıkmaz mutlu şekilde döneriz.
Sağolasın canım benim benim gibi taşınacak arkadaşlar da var galiba onlarında Allah yardımcıları olsun. Daha bebek için hiçbir şey almadım ikisi bir nasıl olacak bilmiyorum bu ay ufak ufak başlamayı düşünüyorum artık en azından nevresimi alezi vs aradan çıksın koli yaparım bir kenarda durur en kötü ne olacak.İyi bari canım taşınmak gerçekten zor Allah yardımcın olsun![]()
Dualarım seninle canım benim inşallah ağzınız kulaklarınızda mutluluktan uçarak çıkarsınız yarın detaylıdanKızlar yarın detayliya gidiyorum, dünkü doktor önermişti.Bugun tekrar aradım yarına randevu bulabildim.İsmi İlknur Demir Karakilic özel muayenehanesinde yapıyor.3300 lira detayli muayenesi,durumumu belirttim,devlet hastanesinde göremediğini söylediler dedim.Bizim cihazlarımız devlettekilerden daha iyi dedi
.Hem eşimle oğlumda görür ,devlet hastanesinde eşim giremiyordu.Öyle bakalım inş sorun çıkmaz mutlu şekilde döneriz.
Yok kız kız istiyor diye erkek istemicek değil ya herkesin kafasın da oluyor bi cinsiyet çok normalEvet hissediyorlar babamıza trip atıyoruz galiba eşim yokken içerde dans partileri yapan çocuk eşim gelince duruyor. Sert dışardan hissedilecek şekilde hareket ediyor mesela eşim elini koyuyor yine tık yok halbuki eşim de konuşuyor öpüyor filan yok Beyzade tripli babasınaeşim kızımız olmasını daha çok istiyordu erkek olunca üzüldü biraz onu mu hissetti acaba
![]()
Ne alaka yani insan şaşırır konduramaz duyunca ilk allah allah bebek iyiydi bir şey yoktu emin misiniz der gibi sorulur, ayrıca hamileyiz kolay değil bazı hissiyatlar. Başka bir doktor daha baksın muhakkak ben tek doktorla asla kalmam inanmam böyle bir zihniyetim var. Sakın stres olup üzme kendini kafaya takma yani. Önemsiz demiş tamam belki de önemsiz ama olsun hamileyiz şimdi annelik içgüdüsü falan üzülmeEvet. Ben de sordum hatta o an anlamadım ben de mi dedim hayır bebekte dedi alaycı güldü bi de gerizekalı çok komikmiş gibi
Tsh ve t4 değerlerin tam olarak kaç canımDoktorum herhangi bi ilaç vermedi hamilelikte normal değerler dedi canım
Ayy canım çok teşekkür ediyorumT4 0.65 Tsh 0.361 canım. Önemli olan Tsh T3 t4 zaten düşük olabiliyor dedi doktorum
Oluyo canım benim oğlumda da olmuştu. Yapısal biraz bence. Ama tıkanma yaşamadım hiç onu soracağım dr a.Allah razı olsun cnm hepimiz inşBir oğlum var bir de kızım olacak inş
Açıkçası duyunca içim cız etti ne diyeceğimi bilemedim. Ayın 3’ünde kendi doktoruma randevum var ona gideceğim inşallah önemsizdir ve geçer ne yapacağımı bilmiyorum. Desteğin için teşekkür ederimNe alaka yani insan şaşırır konduramaz duyunca ilk allah allah bebek iyiydi bir şey yoktu emin misiniz der gibi sorulur, ayrıca hamileyiz kolay değil bazı hissiyatlar. Başka bir doktor daha baksın muhakkak ben tek doktorla asla kalmam inanmam böyle bir zihniyetim var. Sakın stres olup üzme kendini kafaya takma yani. Önemsiz demiş tamam belki de önemsiz ama olsun hamileyiz şimdi annelik içgüdüsü falan üzülme![]()
Yok canım hem kendi doktorum söyledi hemde kuzenim de doktor oda söyledi için rahat olsunAyy canım çok teşekkür ediyorumbiraz rahatladım
nette bazı yerlerde acil ilaç yazıyor. Ondan panik oldum. Önemli olan tsh yani dimi.
Biz bizi anlamadıklarını düşünüyoruz ama anlıyorlar çok güzel bir olayYok kız kız istiyor diye erkek istemicek değil ya herkesin kafasın da oluyor bi cinsiyet çok normalbenimkilerde aksine babalarına hep tekma atarlar eşimde çok konuşur öper hatta bu bi kaç gündür sesini duyunca bile başlarlar
![]()
Ayy kendi doktoruna bak detaylı da belli olurdu. Bende Türkiye’ye gelmişken birine görüneyim dedim erkek bebeğin kalbi delik dedi halbuki ondan bir hafta önce zaten detaylıya girmiştim. Sonra içim rahat etmedi başka doktora gittim delik yok dedi buraya geldim kendi doktorum da bişey yok dedi. Yani bazı doktorlar kör sanırım boşverKızlar merhaba. Az önce bazı kan ve idrar testleri için doktora gittim kendi doktorum değil başka biri. Gelmişken ultrason bakalım dedi. 1 ay önce detaylı yaptırmıştım hiçbir sorun yoktu ama bugün bu doktor böbreğinin birinde biraz genişleme görüyorum tek taraflı olması çok bi anlam ifade etmez ama takip edilmesi lazım dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Doğduklarında daha çok severler babalıgı asıl o zaman tadarlar biz daha öğrendiğimiz de yaşıyoruz anneliğiBiz bizi anlamadıklarını düşünüyoruz ama anlıyorlar çok güzel bir olayyok canım istiyor tabi çok seviyor hatta konuşuyorda bizim bebe naz yapıyor galiba.
![]()
Hepimiz öyleyiz cnm konu evlat olunca. Ama içini ferah tutİnşallah öyledir canım ya çok canım yandı duyunca… inşallah geçici bir şeydir ilerlemez düzelir
Bende öyleyim cnm tahlillerimi referans disinda görünce Google yaziyorum ,orada zaten felaket tellalıTeşekkür ederim canım, görünce korktum henüz doktorla görüşmedim. Seninde tsh sorunun var mı
İyi haberlerle gel canımiyi yapmışsın
Allah razı olsun kızlarDualarım seninle canım benim inşallah ağzınız kulaklarınızda mutluluktan uçarak çıkarsınız yarın detaylıdan![]()