Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    188
Naptın balım ? Çıktın mı kontrolden 🩵 pipilin nasıl ?
Çıktım kuşum hem perinatoloji hem de endokrinle görüştüm insülin vs vermediler bu şekilde beslenmeye ve ölçüm yapmaya devam et dediler. Pipilim de pek tatlıydı maşallah ayağını yüzünü koymuştu, doktor dürtükledi asla istifini bozmadı bir de ellerini getirdi yüzüne hahah çok komediydi bugün 😂😂😍

Bebek kıyafetlerindeki sarı lekeler nasıl geçer bilen var mı ? Yemek lekesi değil. Hurcun içinde durmaktan sararmışlar.
Ben vanish leke çıkarıcı ile yıkadım renkliler için olanla çıkardı

Çıktım kuşum hem perinatoloji hem de endokrinle görüştüm insülin vs vermediler bu şekilde beslenmeye ve ölçüm yapmaya devam et dediler. Pipilim de pek tatlıydı maşallah ayağını yüzünü koymuştu, doktor dürtükledi asla istifini bozmadı bir de ellerini getirdi yüzüne hahah çok komediydi bugün 😂😂😍
Ahahhaha benim kızımda öyleydi en son detaylıda ya 🥹

En son gittigimizde doktor salladi banamisin demedi hiç kimildamadi öyle tatli uykuya dalmiştiki eli yuzunden hiç inmiyor ayaklarida havadaydi🤣🤣
Hahah yiyim onun ellerini ayaklarını 😂😂😍 ne bu inat anlamam ki 🥹 Ben de normalde bir elim hep böyle yukarı doğru havada uyurum yüzüme gelir elim, pike veya yorganın ucuna da sarılırım ağzımı yüzümü örterim 😂 benimki de öyle uyuyor hep yüzünü bi kapatarak uyuyor bakalım doğunca nasıl olacak

Hahah yiyim onun ellerini ayaklarını 😂😂😍 ne bu inat anlamam ki 🥹 Ben de normalde bir elim hep böyle yukarı doğru havada uyurum yüzüme gelir elim, pike veya yorganın ucuna da sarılırım ağzımı yüzümü örterim 😂 benimki de öyle uyuyor hep yüzünü bi kapatarak uyuyor bakalım doğunca nasıl olacak
Eli yuzunden hiç inmiyor yavrucağimin öyle rahat ediyor heralde 😊yerim ben onlarin bal suratlarini şu an en guvenli yerdeler bi yandan ayni bedende olmanin duygusu çok güzel bi yandanda öpüp koklamak için sabirsizlaniyorum.🥺🥺😇

Eli yuzunden hiç inmiyor yavrucağimin öyle rahat ediyor heralde 😊yerim ben onlarin bal suratlarini şu an en guvenli yerdeler bi yandan ayni bedende olmanin duygusu çok güzel bi yandanda öpüp koklamak için sabirsizlaniyorum.🥺🥺😇
Of gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz aynı bedende olmak çok özel, çok güzel. Resmen her an her saniye bizimleler mucizevi duygular bunlar 🥹🩷 Hem bitmesin istiyorum zaman daraldıkça üzülüyorum hem de dediğin gibi öpüp koklamak istiyorum. Annelik işte ya resmen hamilelikte başlıyormuş bu duygular 🥺

Hahaha of evet ya o kadar salladı etti çekmedi elini ayağını 😂😂 neyse belki doğana kadar görürüz az daha etlensinler 😍
Benim Perinatoloji de 16.08 de galiba tekrar randevum var ya renkli oluyorya ondan dolayı göstersin yüzünü istiyorumda 😅 benim isteğimle hanımefendinin pek bir ilgisi yok

Back
X