Amin canım amin inşallahBu saatten sonra değişir mi bilemiyorumsağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım amin inşallahBu saatten sonra değişir mi bilemiyorumsağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
![]()
Çıktım kuşum hem perinatoloji hem de endokrinle görüştüm insülin vs vermediler bu şekilde beslenmeye ve ölçüm yapmaya devam et dediler. Pipilim de pek tatlıydı maşallah ayağını yüzünü koymuştu, doktor dürtükledi asla istifini bozmadı bir de ellerini getirdi yüzüne hahah çok komediydi bugünNaptın balım ? Çıktın mı kontroldenpipilin nasıl ?
Ben vanish leke çıkarıcı ile yıkadım renkliler için olanla çıkardıBebek kıyafetlerindeki sarı lekeler nasıl geçer bilen var mı ? Yemek lekesi değil. Hurcun içinde durmaktan sararmışlar.
Ahahhaha benim kızımda öyleydi en son detaylıda yaÇıktım kuşum hem perinatoloji hem de endokrinle görüştüm insülin vs vermediler bu şekilde beslenmeye ve ölçüm yapmaya devam et dediler. Pipilim de pek tatlıydı maşallah ayağını yüzünü koymuştu, doktor dürtükledi asla istifini bozmadı bir de ellerini getirdi yüzüne hahah çok komediydi bugün![]()
Of yenmez mi o ayaklar işte gel ye ayağımı diyorAhahhaha benim kızımda öyleydi en son detaylıda ya![]()
Ahahah evet ya ama yüzünü görmeyi çok istiyordumOf yenmez mi o ayaklar işte gel ye ayağımı diyor![]()
Şekerini kontrol ettin mi peki? Benim canım da istiyor ne yalan söyleyeyimBen dün küçük minik bir adet lokma yedimyemez olaydım tadı damağımda kaldı
( normalde asla şerbetli tatlı sevmem)
![]()
Şekerini kontrol ettin mi peki? Benim canım da istiyor ne yalan söyleyeyim![]()
Hahaha of evet ya o kadar salladı etti çekmedi elini ayağınıAhahah evet ya ama yüzünü görmeyi çok istiyordumsıpa bunlar
inatçılarda istediği kadar doktor sallasın istemiyorsa dönmüyor
Çoktan canım mayısta yaptırmıştım atayım mesaj olarak
Bu sfer nazlanmaz inşallah sipacik yuzune hasret kaldikAlanları daraldıkça komedi oluyorlar![]()
Atayım canımBana da atabilir misin canım
Ah inşallah ya gerçekten özleniyorBu sfer nazlanmaz inşallah sipacik yuzune hasret kaldik![]()
En son gittigimizde doktor salladi banamisin demedi hiç kimildamadi öyle tatli uykuya dalmiştiki eli yuzunden hiç inmiyor ayaklarida havadaydiAh inşallah ya gerçekten özleniyor
Hahah yiyim onun ellerini ayaklarınıEn son gittigimizde doktor salladi banamisin demedi hiç kimildamadi öyle tatli uykuya dalmiştiki eli yuzunden hiç inmiyor ayaklarida havadaydi![]()
Eli yuzunden hiç inmiyor yavrucağimin öyle rahat ediyor heraldeHahah yiyim onun ellerini ayaklarınıne bu inat anlamam ki
Ben de normalde bir elim hep böyle yukarı doğru havada uyurum yüzüme gelir elim, pike veya yorganın ucuna da sarılırım ağzımı yüzümü örterim
benimki de öyle uyuyor hep yüzünü bi kapatarak uyuyor bakalım doğunca nasıl olacak
Of gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz aynı bedende olmak çok özel, çok güzel. Resmen her an her saniye bizimleler mucizevi duygular bunlarEli yuzunden hiç inmiyor yavrucağimin öyle rahat ediyor heraldeyerim ben onlarin bal suratlarini şu an en guvenli yerdeler bi yandan ayni bedende olmanin duygusu çok güzel bi yandanda öpüp koklamak için sabirsizlaniyorum.
![]()
Benim Perinatoloji de 16.08 de galiba tekrar randevum var ya renkli oluyorya ondan dolayı göstersin yüzünü istiyorumdaHahaha of evet ya o kadar salladı etti çekmedi elini ayağınıneyse belki doğana kadar görürüz az daha etlensinler
![]()
O bile farkediyor maalesefkız minicik şey zaten ama ettim tabi 135 lerdeydi düşün cidden aşırı aşırı küçük bir lokmaydı.
Aynen öyle baklava dilimini sen düşün he birde tatmin de etmiyorO bile farkediyor maalesef![]()