Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımmmmaşallah minige de sana daaaa![]()
Ahhh dualarım seninle inşallah çok güzel haberlerle çıkarsınSenin adına çok sevindim güzelimBen de gideceğim bugün dualarınızı bekliyorum
![]()
İnşallah güzel haberlerle geleceksin canım benimBen de bu perşembe gidicem yine inşallah![]()
Geldi mi ? Hangi sayfa canımSelam canım, evet ben yaptırdım çikolata ve kolonyayı instagramdan bulduğum bir sayfaya yaptırmıştım.
Bende iki seferdir göremiyorumHaha kız benimki de ayağıyla kapatmıştı yarım yüzünü gösterdidürtükleyince de açmıyorlar niye öyle bu minnaklar
![]()
Bana doktorum doğuma kadar artık yüzünü net göremeyiz dedi pozisyondan dolayıHaha kız benimki de ayağıyla kapatmıştı yarım yüzünü gösterdidürtükleyince de açmıyorlar niye öyle bu minnaklar
![]()
Canım benim de plesantam öndeysi 21. 22. haftada yukarı çıktı belki senin de değişir plesantanın konumu. Offff bi gösterse yüzünüBana doktorum doğuma kadar artık yüzünü net göremeyiz dedi pozisyondan dolayıumarım pozisyon değiştirirde görürüz, hayır bide pozisyon değiştiğini de hissetmedim hareketlerini az hissettiğim için
![]()
Alanları daraldıkça komedi oluyorlarBende iki seferdir göremiyorum
Yuzunu kapatiyor sipacik![]()
Domol leke çıkartıcı deneyebilirsin ama işte bebek kıyafeti olduğu için sonrasında çok iyi yıkanması arındırılması lazım.Bebek kıyafetlerindeki sarı lekeler nasıl geçer bilen var mı ? Yemek lekesi değil. Hurcun içinde durmaktan sararmışlar.
Bu saatten sonra değişir mi bilemiyorumCanım benim de plesantam öndeysi 21. 22. haftada yukarı çıktı belki senin de değişir plesantanın konumu. Offff bi gösterse yüzünü![]()
doktor bir yorum yapti mi canim? cunku benim doktorim kolesterol ve trigliderit degerlerinin yukselmesine normal diyor, hamilelikte yuksek olurmus zaten.Kızlar benimde kolesterol le trigliserit yükselmem oldu 28+1 deyim halbuki gayet normal besleniyorum ama öyle olmuş demir ve ferritin düşmüş ona herhalde takviye alacağım birde tsh hormonuyla ilgili bir değer düşmüş endokrin bir ilaç verecek ona da büyük ihtimalle sağlıkla gelsin miniklerimiz ya![]()
Siyatiktir canım geçen bende oldum bacağımı adım attıramadım beynime beynime vurdu geçmiş olsun..Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı? Benim dün akşam belimin sağ tarafına bir ağrı girdi 1-2 saat geçmedi zor adım attım. Şimdi de ağrı tüm belime yayıldı aşırı bir ağrı değil ama yine de rahatsız edici, endişelenmeli miyim![]()
Ben dün küçük minik bir adet lokma yedimAyy kızlaarr rüyamda baklava yiyordum ben yaa
Ne yapmalıyım yemeli miyim ki![]()
Naptın balım ? Çıktın mı kontroldenGünaydın kızlaaaarŞimdi hastaneye gidiyorum hem endokrin hem de perinatoloji kontrolüm var
Dua edin güzel şeyler duyayım, pipilim iyi olsun
![]()