İnşallah keseyi görürsün. Ama kalp atışı için sonraki hafta hel der. Keseyi bile görmezden üzülme geç döllenme olmuş olabilir. Benim oğlumda 5+1 de kese yoktu. Dr ya geç döllenme yada tüplerde kalmış olabilir dedi. 10 gün sonra yani 6+4 de kese ve kalp atışını gördük
Evet bol bol su içmek lazım, gebelikten önce kolajen kullanmaya başlamıştım ben aslında eklem ağrılarım için bıraktım bir şey olur diye, doktora sorayım bir dahaki sefere. Sorun olmaz derse ona devam edeceğim.
Merhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim
Kızlar ben iş arkadaşlarıma söylemek zorunda kaldım hamile olduğumu şuna için 5 kişi biliyor ve kendimi kötü hissediyorum suçluyorum çok erken bir şey olucak diye korkuyorum sürekli
Kızlar şişkinlik var mı sizde ben nefes nefese kalıyorum 1 bardak su içerken bile karnım davul gibi oldu bu nedir ya hicbisey de yiyemiyorum mide bulantısı istahsizlik var.
Hiç böyle negatif hislere kapılmayın
mutluluk paylaşıldıkça çoğalır dertler ise paylaşıldıkça azalıra inananlardanım ben kendi iş ve arkadaş çevremdeki neredeyse herkese söyledim akrabalar kaldı bir onlarla da uzaktayız telefonla görüşüyoruz sadece yakın olsak belki söylerdim
Özellikle bana iyi hissettiren frekansımın uyuştuğu insanlara hep söyledim
arkadaşlarınıza söylediniz diye kötü bir şey olmaz
Kızlar şişkinlik var mı sizde ben nefes nefese kalıyorum 1 bardak su içerken bile karnım davul gibi oldu bu nedir ya hicbisey de yiyemiyorum mide bulantısı istahsizlik var.
Merhaba sorun düzeldi. Yaş kaçıncı çocuk son adet tarihi tahmini doğum tarihi kese ve kalp atışını kaçıncı haftada gordunuz bu bilgileri yazarsan ekliyeyim