Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kızlar sabah uyandığımdan beri ara ara bel ve alt karnımda sızı şeklinde ağrı var . Çok korkuyorum her an bi şey olacak diye.

Canım inşallah öyle bir durum olmaz. İnşallah bebeğin seninle olur
İnşallah canım ama ne bileyim şimdiye çoktan görünmesi lazımdi diye düşünüyorum hayırlısı olsun herşey Allah'tan sadece kürtaj dedi ondan çok korkuyorum bir hafta daha bekleyip goremezsek kürtaj dedi

Evet 7+3 biran önce 12 13 hafta olsak ya. Bende şişlik yok neden oluyor acaba
Bir anlayabilsem ah.
Tekrardan merhaba... Bugün randevum vardı kese büyüyor yolk sacda görünüyor bebek hala yokmuş haftaya kadar bekleyeceğiz eğer gormezsek sonlandiracaklarini söylediler 7+3 günlük s.a.t göre
Yolk sac görünüyorsa bebekte vardır merak etme geç döllenme olmuş olabilir. Benim de öyle sat’a göre 1 hafta geriden geliyor

Tekrardan merhaba... Bugün randevum vardı kese büyüyor yolk sacda görünüyor bebek hala yokmuş haftaya kadar bekleyeceğiz eğer gormezsek sonlandiracaklarini söylediler 7+3 günlük s.a.t göre
inşallah haftaya bebiş gözükür size sürpriz yapar dualarım seninle inşallah çok güzel sonuçlar alırsın

Bir anlayabilsem ah.

Yolk sac görünüyorsa bebekte vardır merak etme geç döllenme olmuş olabilir. Benim de öyle sat’a göre 1 hafta geriden geliyor
Evet yolk sac var ve kese güzel büyümüş dedi özele gittiğimde benimki de bir hafta geriden geldiğini söyledi ama bugün devletteki doktor bebek olmadan ölçüm yapılmaz dedi sert biriydi alttan bakabilir miyiz ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu dedim üstten görmedim alttan bakmamim bı manası yok dedi yarın özele randevu aldım bakalım

Kızlar ya ilk kaç beta hcg değeriyle öğrendiniz? Ben biraz erken mi öğrendim diye tedirginim her şey yolunda gidecek mi diye, nasıl bekleyeceğim bilemiyorum zaman zor geçiyor

Ne demek alttan bakmanın bir manası yok? Küçükse ve cihaz da iyi değilse üstten görmeyebilir ama alttan kesin görürdü canım. Özeldeki doktorun bebeğini de görecek eminim içini ferah tut, bebişin seninledir

kızlar 5+2 de keseyi gördük 8 mm dedi doktor şekli vs gayet iyi henüz çok küçük dedi tabiki bebek vs görmedik ama yolk sac hakkında bir şey demedi bende sormayı unuttum bu haftalarda oluşmuş oluyor muydu

İnşallah canım bende çok şaşırdım.. normalde hemen alttan bakarlar ama hanımefendi manasız dedi çok teşekkür ederim canım iyi ve güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…