- 31 Ocak 2025
- 559
- 574
- 18
- 27
Ben 3.günü gittim ödemedim bişeyKızlar yenidoğan muayenelerine 28 gün içinde ücret ödeyen var mı? Kanunen hastane talep edemiyor da merak ettim
Ben neredeyse 6 ay kullandım acaba bu doğumu geciktirir mi ki 36. Haftada bıraktım şuan 38+1 im hiç açılmam yok1 hafta ama ben birkaç ay progestan kullandım o geciktirdi diye düşünüyorum yoksa 1-2 gün içinde doğum başlardı muhtemelen
Yok canım suyun patlasa anlarsın emin ol
Benimkinde de ya, sürekli boğuluyo minnoşumHer emmede defalarca kez oluyor.
Yok canım güneşe yatırmak bile saçma uğraşma öyle şeylerle denildi. Yatırıyorum yine de düşürdüğü yokSarılık geçiren arkadaşlar lütfen suyu sorun. Belki eskilerin bilgisidir ama her beslenme sonrası iki üç kaşık suyun düşürdüğünü çok duydum.
Maşallah sağlıkla büyüsün gözünüz aydın canımArkadaşlarim ben dogurdum çok şükür emzirme derdindeyim Bebegim hiç açmıyor ağzını zorla sokunca emmiyo
Maşallah kuzumahanımlar doğum yaptım ben bugün. Çok şükür yavrum da ben de iyiyiz. 2 saatte bir emziriyorum 4200 doğdu 52cm. Darısı herkese
Ya hangi aralıkta sağmamız lazım tam olarak ben çözemiyorum. Ortalama 2-3 saatte emziriyoruz yani emzirdikten hemen sonra sağsam süt gelir mi ? Daha sonra sağsam emzirene kadar dolar mı?Kızlar süt gelmesi konusunda sorun yapmayın ben pazar günü geçen hafta hüngür hüngür ağlıyordum sütüm yok diye yavaş yavaş artıyor .. bol su,uyku,hurma,kuruyemiş ve sağmak düzenli Günde 2/3 kez sağmak arttırıyor sütü ..10 güne kadar artıyor .beni stres etmişlerdi 3/5 gün arasında inmesi lazım diye alakası yok her beden farklı.
3.gün zaten sayılmaz ilk 1 hafta ücretsiz diyorlar ama aslında 28 günBen 3.günü gittim ödemedim bişey
Bilmiyorum canım ben ona bağlıyorumBen neredeyse 6 ay kullandım acaba bu doğumu geciktirir mi ki 36. Haftada bıraktım şuan 38+1 im hiç açılmam yok
Ben tam 375. Adet progestanımı 36+2 de bıraktım. Ama 32.haftadan 38. Haftaya kadar 4cm di. Her kontrolümde uyardı doktor rahim ağzını. 38+6 da 6cm di. Yani bilmiyorum emin değilim ondan mı değil mi,3.gün zaten sayılmaz ilk 1 hafta ücretsiz diyorlar ama aslında 28 gün
Bilmiyorum canım ben ona bağlıyorumMehlika da 4-5 santimle bir ay doğum bekledi çok yoğun kullanmıştı o da. Ama doktoruna sor mutlaka
Sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah canım benimSuan iyiyim canım pazartesi ameliyat olucam parçayı almaya çalışacaklar olmazsa rahim ameliyatına dönecek rahmi alacaklar kuzum. Sen nasılsın alıştın mı bebeğe
Ben doğumdan 8 gün önce ağda yaptırmıştımKızlar şuan 37+4üm. Size sorum şu, ben ev tipi lazer yapıyodm ama hamile kalınca ara verdim, doğum yaklaştığı için bikini bölgesini siz ağdayla mı aldınız doğumda yoksa jiletle mi? Ağda acısını unuttuğum için korkuyorum ağdadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?