2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar selamm. Geçen gün sarılığımızın sınırda olduğundan bahsetmiştim. Bugün maalesef 10 olan sarılık değerimizin 19 a yükselmiş olduğunu öğrenip an itibari ile hastaneye geri döndük. Canım gerçekten çok sıkıldı ama bir şeyi özellikle sormak istiyorum.
Ben özel bir hastanede doğum yaptım,değerin yüksek olduğunu da biliyorum ama devlet hastanesinde yatanlar hangi değerlerle yatmışlardı? Seni hatırlıyorum L luckykus ama tam değerleri hatırlayamadım. Eşim özel ve devlet arasındaki kısmı merak etti haliyle devlette olsak da böyle olur muydu diye. Çünkü hiç aklımıza gelmemişti bu ihtimal

Kızlar aklama bir doğum günü var . Evde çok bunaldım bir akıl diyorum 1/2 saat uğrayayım bir akıl diyorum evinde otur hastalıklar kol geziyor .. Napsam

Kızlar aklama bir doğum günü var . Evde çok bunaldım bir akıl diyorum 1/2 saat uğrayayım bir akıl diyorum evinde otur hastalıklar kol geziyor .. Napsam
Bebeğinide götürecekmisin gidersen. Evetse bence gitmeyin ya daha çok küçük

Kızlar bebeğiniz emerken süt boğazına kaçıyor mu . Benimki sürekli kaçıyor biran nefes alamıyor boğulacak diye korkuyorum sütüm tazyikli geliyor. Başını hep dha yukarıda tutuyorum ama yinede boğazına kaçıyor. Büyük oglanda öyleydi bi keresinde morarmıştı bile

Bebeğinide götürecekmisin gidersen. Evetse bence gitmeyin ya daha çok küçük
Götürücem aşkım mecbur .. yada biz bebekle evde kalıcaz babası gidicek Tek başına geri gelecek

Kızlar birde 3 gündür bizim kız gündüz yemeklerden sonra uyuyor ama gece 00:30 /1:00 yemeğinden sonra direniyor uyumuyor yatağa koyduğumuz an uyanıyor.. nasıl yapmalıyız ne yapmalıyız anlamadık

canim cok gecmis olsun devlet hastanesi de olsa duruma gore 17 ustu yatis veriyorlarmis, biz 20 ile ozelde yattik, fototerapide once 16 sonra 13.5 cikti, en son 9.8 ile taburcu olduk. ertesi gun 12.8 cikti. bugun devlet hastanesine gittik; 13.9 olculdu, devletteki doktor 17 ustu olsa yatis isterdim, su haliyle kontrole devam edecegiz dedi. tabii bebegin dogum haftasi, kilosu, uyku hali, diger gozlem sonuclarina gore siniri asagiya cekebiliyorlarmis, L luckykus un oyle olmus misal, 15’e cekilmis sinir, bana da anlatirken bugun doktor oyle anlatti. biz de ptesi yine kan verecegiz.

Evet canım bizde 2. Topuk kanı verdik öyle oluyor

Beni de aradı hemşire bazen ikinci yi almıyo hastane asm gel dedi. Birde ilk alınan kan anne sütü almadan bebek alınıyomuş ikinci Bi hafta sonra bebek beslendikten sonra alınıyo dedi. Farkı oymuş.

Canım ben daha doğurmadim ama aile hekimligine gittiğimde benim hemşiremde doğumdan sonra ikinci topuk kanını alicaz dediler açıkçası bana da garip geldi

İkisinde farklı hastalıklara bakılıyor dediler bizden , biri doğduğunda diğeri de işte sonradan alınıyormuş ama aynı değiller dedi
Sağolun kızlar
Hiç duymadım ben

oyy 20’likle zor olmustur kuzum ya, onun akisi cok kuvvetli. biberon en iyisi tabii bir yerden sonra insan artik sabirdan kuvvetten kesiliyor zira, ben biberon, emzik vs. almadigimdan haliyle yanimda yoktu, biz bi’ de hastanede yenidogan cekimine gitmistik yattigimiz gun, kafamda lohusa tacim doktorun aramasiyla apar topar yattik, oy oyy…

icin rahat degilse gotur tabii ki canim. goturmesen bu sefer icin icini yiyecek, cok iyi anliyorum seni.

13.9 cikti, 12.8’di en son, sicrama yapmamis bu iyi dedi ama tabii yukselmis gun sonunda. bakalim ptesi’ye dinlensin yavrum biraz. ben de tum tuslara basiyorum, gunes banyosu da yaptirdim bugun az evvel, camin ardinda gunese karsi emzirdim yuzu golgede kalacak sekilde, on arka yatirdim biraz.

Canım çok ama çok geçmiş olsun kıyamam ben ona ya ah sizi de mi buldu sarılık belası Özel veya devlet olarak değerlendirme yapmayın canım. Devlette de olsa özelde de olsanız 19 ile yatış yapılır. Bebeğin doğum tarihi, doğum kilosu, kaç günlük olduğuyla alakalı hesaplama yapılıyor. Bilirubin 19 oldukça yüksek maalesef ben de maksimum 18 ile yatış yapmıştım.

Evet 2 3 kere başıma geldi anında müdahele ettim

O da işe yaramazmış bugün eşim söyleyince doktor çok anlamsız boştan yere yormayın kendinizi bol bol emzirsin annesi dedi. Ama be güneş aldırıyorum yüzü hariç vücuduna perde arkasından veya direkt olarak sadece yüzü kapatıyorum.

Rebound yapmamış canım saatlik hesaplama da aşırı değil değer süper bence maşallah diyelim de

Yarın gideceğim tekrardan en azından varsa var diyelim yoksa yok rahat rahat geçsin zamanım.

Her emmede defalarca kez oluyor.
Aşkım o zaman biraz kaldır vücudunu kafasını boğazına kaçmayacak bir pozisyonla emzir. Benim bebe de boğulacak gibi oluyor allah korusun anında hemen koluma yüz üstü yatırıp kafasını aşağı eğip sırtını süpürür şekilde vuruyorum.

Arkadaşlarim ben dogurdum çok şükür emzirme derdindeyim Bebegim hiç açmıyor ağzını zorla sokunca emmiyo
Hayırlı olsun canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kuşum endişe etme öğrenir ama sen yine de hemşirelerden ebelerden bi yardım ve tavsiye al emmiyor ne yapabiliriz diye emmesi lazım sarılık açısından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…