Bebeğinide götürecekmisin gidersen. Evetse bence gitmeyin ya daha çok küçükKızlar aklama bir doğum günü var . Evde çok bunaldım bir akıl diyorum 1/2 saat uğrayayım bir akıl diyorum evinde otur hastalıklar kol geziyor .. Napsam
Götürücem aşkım mecbur .. yada biz bebekle evde kalıcaz babası gidicek Tek başına geri gelecekBebeğinide götürecekmisin gidersen. Evetse bence gitmeyin ya daha çok küçük
canim cok gecmis olsunKızlar selamm. Geçen gün sarılığımızın sınırda olduğundan bahsetmiştim. Bugün maalesef 10 olan sarılık değerimizin 19 a yükselmiş olduğunu öğrenip an itibari ile hastaneye geri döndük. Canım gerçekten çok sıkıldı ama bir şeyi özellikle sormak istiyorum.
Ben özel bir hastanede doğum yaptım,değerin yüksek olduğunu da biliyorum ama devlet hastanesinde yatanlar hangi değerlerle yatmışlardı? Seni hatırlıyorum L luckykus ama tam değerleri hatırlayamadım. Eşim özel ve devlet arasındaki kısmı merak etti haliyle devlette olsak da böyle olur muydu diye. Çünkü hiç aklımıza gelmemişti bu ihtimal
Evet canım bizde 2. Topuk kanı verdik öyle oluyor
Beni de aradı hemşire bazen ikinci yi almıyo hastane asm gel dedi. Birde ilk alınan kan anne sütü almadan bebek alınıyomuş ikinci Bi hafta sonra bebek beslendikten sonra alınıyo dedi. Farkı oymuş.
Canım ben daha doğurmadim ama aile hekimligine gittiğimde benim hemşiremde doğumdan sonra ikinci topuk kanını alicaz dediler açıkçası bana da garip geldi
İkisinde farklı hastalıklara bakılıyor dediler bizden , biri doğduğunda diğeri de işte sonradan alınıyormuş ama aynı değiller dedi
Sağolun kızlarEvet canım bana hamilelikte demişti hemşire doğduktan sonra 5. gün gel ikinci topuk kanı için diye, hastanede kontrolümüz olduğunda doktor ikinci topuk kanını da alalım dedi hastanede aldılar, aile hekimliği gelmemi söylediğinde de ikinci topuk kanını da hastanede aldıklarını söyledim aile hekimliği de hastane de sağlık bakanlığına gönderiyormuş aynı yere
Hiç duymadım benKızlar bir şey duydum batıl inanç farkındayım ama insan her şeyi takıyor, 2 gün sonra en yakın arkadaşımın nikahı var ve lohusa düğüne gitmemeli tarzı şeyler duydum, hiç bilginiz var mı böyle bir şey duydunuz mu
oyy 20’likle zor olmustur kuzum ya, onun akisi cok kuvvetli.Yok canım 20 lik şırınga da artık şırıngayla verebilecek gücüm de yok kendi kabul etse dahi. Biberonla daha iyi.
Yaaa göbeğe indiyse tekrardan fototerapi almak zorunda benim bilgim bu yönde. Bilirubin kanda kaç çıktı? Hay allah ya niye böyle oluyor allahım bir şifa bulsaydık yarabbim ya.
1 hafta valla rahat değilim gibi yüzü sarardı şu an aktif sıkıntı yok ama yarın götüreceğim tekrardan hastaneye cihazla ve kanla baktıracağım. Her ne kadar beyin bariyerini tutmuyor dese de bu benim için bence geçerli değil. Düşük kilo ağırlığında geç prematüre doğdu yüksek riskli grupta değerimiz bile 15 e sabitlendi haftasına bakılmaksızın. Ama poldeki doktor böyle dedi enteresan yani. En iyisi tekrardan götürmek.
Canım çok ama çok geçmiş olsun kıyamam ben ona ya ah sizi de mi buldu sarılık belasıKızlar selamm. Geçen gün sarılığımızın sınırda olduğundan bahsetmiştim. Bugün maalesef 10 olan sarılık değerimizin 19 a yükselmiş olduğunu öğrenip an itibari ile hastaneye geri döndük. Canım gerçekten çok sıkıldı ama bir şeyi özellikle sormak istiyorum.
Ben özel bir hastanede doğum yaptım,değerin yüksek olduğunu da biliyorum ama devlet hastanesinde yatanlar hangi değerlerle yatmışlardı? Seni hatırlıyorum L luckykus ama tam değerleri hatırlayamadım. Eşim özel ve devlet arasındaki kısmı merak etti haliyle devlette olsak da böyle olur muydu diye. Çünkü hiç aklımıza gelmemişti bu ihtimal
Evet 2 3 kere başıma geldi anında müdahele ettimKızlar bebeğiniz emerken süt boğazına kaçıyor mu . Benimki sürekli kaçıyor biran nefes alamıyor boğulacak diye korkuyorum sütüm tazyikli geliyor. Başını hep dha yukarıda tutuyorum ama yinede boğazına kaçıyor. Büyük oglanda öyleydi bi keresinde morarmıştı bile
Her emmede defalarca kez oluyor.Evet 2 3 kere başıma geldi anında müdahele ettim
O da işe yaramazmış bugün eşim söyleyince doktor çok anlamsız boştan yere yormayın kendinizi bol bol emzirsin annesi dedi. Ama be güneş aldırıyorum yüzü hariç vücuduna perde arkasından veya direkt olarak sadece yüzü kapatıyorum.oyy 20’likle zor olmustur kuzum ya, onun akisi cok kuvvetli.biberon en iyisi tabii bir yerden sonra insan artik sabirdan kuvvetten kesiliyor zira, ben biberon, emzik vs. almadigimdan haliyle yanimda yoktu, biz bi’ de hastanede yenidogan cekimine gitmistik yattigimiz gun, kafamda lohusa tacim doktorun aramasiyla apar topar yattik, oy oyy…
icin rahat degilse gotur tabii ki canim. goturmesen bu sefer icin icini yiyecek, cok iyi anliyorum seni.
13.9 cikti, 12.8’di en son, sicrama yapmamis bu iyi dedi ama tabii yukselmis gun sonunda. bakalim ptesi’ye dinlensin yavrum biraz. ben de tum tuslara basiyorum, gunes banyosu da yaptirdim bugun az evvel, camin ardinda gunese karsi emzirdim yuzu golgede kalacak sekilde, on arka yatirdim biraz.
Aşkım o zaman biraz kaldır vücudunu kafasını boğazına kaçmayacak bir pozisyonla emzir. Benim bebe de boğulacak gibi oluyor allah korusun anında hemen koluma yüz üstü yatırıp kafasını aşağı eğip sırtını süpürür şekilde vuruyorum.Her emmede defalarca kez oluyor.
Oy hayırlı olsun annesi dur hemen dertlenme ben beşinci günde anca öğrendim emzirmeyiArkadaşlarim ben dogurdum çok şükür emzirme derdindeyim Bebegim hiç açmıyor ağzını zorla sokunca emmiyo
Hayırlı olsun canım benim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kuşum endişe etme öğrenir ama sen yine de hemşirelerden ebelerden bi yardım ve tavsiye al emmiyor ne yapabiliriz diye emmesi lazım sarılık açısından.Arkadaşlarim ben dogurdum çok şükür emzirme derdindeyim Bebegim hiç açmıyor ağzını zorla sokunca emmiyo
Çenesinin altını gıdıklayıp bastırarak yutkunma refleksini tetiklemeyi deneyin, ağzına aldığında bende bazen işe yarıyor.Arkadaşlarim ben dogurdum çok şükür emzirme derdindeyim Bebegim hiç açmıyor ağzını zorla sokunca emmiyo
Bende yapamıyorum sanırımOy hayırlı olsun annesi dur hemen dertlenme ben beşinci günde anca öğrendim emzirmeyi
Tamam deniyim şimdiÇenesinin altını gıdıklayıp bastırarak yutkunma refleksini tetiklemeyi deneyin, ağzına aldığında bende bazen işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?