2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aaa aynısı tanecikli evet silerken bile öyle geliyor. Ben de yarın mamayı değiştireceğim mecbur, böyle sancı çekmeye başlayacak eğer devam edersem. İnşallah düzene girer kakası kıyamam.
Kızlar normalde de öyle değil mi bizimki yeşil kakasını yaparken doktor bundan sonra sarı tanecikliye dönmesi lazım demişti, öyle de oldu hep sarı ve tanecikli geliyor.Olması gereken bu değil mi?

Kızlar normalde de öyle değil mi bizimki yeşil kakasını yaparken doktor bundan sonra sarı tanecikliye dönmesi lazım demişti, öyle de oldu hep sarı ve tanecikli geliyor.Olması gereken bu değil mi?
Benimki hamur şeklinde yaptı tanecikliydi pütür pütür poposunda

Nasılsın canım? Prensesin nasıl
Çok şükür canım iyiyiz ikimizde anneliği öğreniyorum gaz sancıları başladı onunlsr uğraşıyoruz sen nasılsın? Nasıl gidiyor kızın alıştığı kardeşine ??

Benimki hamur şeklinde yaptı tanecikliydi pütür pütür poposunda
Ya pütür pütür olayı bizdede var ama çok büyükmdeğil o pütürlüler .. mama kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız hipp pre kesin tavsiyem kızlar .. biz başından berri kullandım evde hatta aptamil vardı hastane hipp pre verin dedi diye evdekini kullanmadık .

Ben de çok kötüyüm 24 saat oldu 1 dakika uyuyamadım bayılcam dediğin gibi. Nasıl böyle gidecek bilmiyorum
Bende 10unda doğum yaptım bu gece ile 2 gecedir uyumuyorum şimdiden bitti pilim sezeryan yerim çok acıyor bebeğim zor emiyor memeler yara oldu iki günde hiç uyku ile bir insan ne kadar dayanır diye bakıyorum internetten

Ne ara uyuyacağız çok merak ediyorum enteresan bir döngüye girdim çıkamıyorum ya her 2 saatte besleyeceğim tamam da yatırdım ettim derken zaman kalmıyor uyumaya of
Evet evet bizimki beşiğe varınca hemen uyanıyor bu arada. Kucağa gelince de uyuyor. Yatırmak zaten kaç saat alıyor

Evet ben de bunu yazacaktım. İstenen kaka sarı yumuşak ve taneli yapıda olanmış. Bu arada uzun süre kaka yapmayabilirler de, bu da normalmiş.

Biz sarılık gitsin diye yaptırmaya çalışıyoruz ama düzgün Bi kaka yapamadı hala. Yarın kan aldırıcaz yine

Evet evet bizimki beşiğe varınca hemen uyanıyor bu arada. Kucağa gelince de uyuyor. Yatırmak zaten kaç saat alıyor
O döngüde bizde varız kucakta uyuyor yatağına bırakıyoruz gözler açılıyor şaştık kaldık yanımda yatırmaktan çok korkuyorum

O döngüde bizde varız kucakta uyuyor yatağına bırakıyoruz gözler açılıyor şaştık kaldık yanımda yatırmaktan çok korkuyorum
Evet yanımıza da yatıramıyoruz. Bizim juno yatak işe yaradı aslında ama onu da tavsiye etmiyorlar.

Herkes beşiği uyutmak için kullanıyor. Biz resmen beslenme saati gelince beşiğe koyuyoruz uyansın diye. İyice huzursuzlanıp ağlayacak gibi olunca da alıp emziriyorum

Normali ne bilmiyorum ama mama yiyen bebeklerde normal olduğunu biliyorum yani böyle yaptı diye bu mama yaramadı diyemeyiz ben devam edeceğim memnunum. İnternette de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde görülür diyor. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum

kendimi gordum su an besige koyduktan bes dakika sonra gozlerin fal tasi gibi acilmasi ve aglamak garantili, ayni sekilde ohh sukur uyandi diyerek memeye devam ettiriyorum, uyuyacak gibi olunca ayni dongu devam… ne olacak bizim bu halimiz!

cok sag ol canim, dun en son 13.9 olmustu degerimiz, bir onceki gunden 1 yukselince, sicrama yapmiyor dedi doktor, ptesi kontrol edilecek iste tekrar. benim gozume hala gayet sari geliyor ama… yenidogan surecinin tadini cikarmak yalan oldu biraz hos, bu surecin tadini cikarabilen varsa helal olsun

canim en son dun sicrama olmadigi icin ptesi bakalim dedi doktor, hani baksak yukselmis olsa, 14-15 bile olsa, yatitmayacak zaten, bol bol besleyin deyip gonderecek malum.

benim gozume hala sari gorunuyor bu arada. sen senin minnos icin oyle dusunuyor musun? beyazladi mi biraz? benim gozume her sey sari gorunuyor gibi oldu artik.

Doğumdn snra dikişlerde sıkıntı oldumu? Yani kontrole gittiğinzde çıkmışmıydı tekrar alabildiniz mi?
Açıkçası ben lazer yaptırdığım için çıkanlar az oluyor zaten. Bir de sezaryen olduğu için kontrolde orayı açıp bakmadı normal ultrason yaptı bir de kesi yerine baktı sadece. Almadım yani ben sonrasında hiç.

kendimi gordum su an besige koyduktan bes dakika sonra gozlerin fal tasi gibi acilmasi ve aglamak garantili, ayni sekilde ohh sukur uyandi diyerek memeye devam ettiriyorum, uyuyacak gibi olunca ayni dongu devam… ne olacak bizim bu halimiz!
Ay hamilelik zor sanıyorduk ben sağlıkla bi doğsun da dışarıda bir şekilde bakılır falan diyordum ama annelik hali hep bir tedirginlik hali olacak galiba ya

Evet. Ben de bunlar güzel zamanlar,bundan sonra hayat böyle olacak,güzel taraflarını görmem lazım, sadece telaşla tedirginlikle bu zamanları heba etmiyim diyorum. Ama olmuyor, nasıl olsun ki

Kakayı çişi rahat yapıyor mu?

Bende 10unda doğum yaptım bu gece ile 2 gecedir uyumuyorum şimdiden bitti pilim sezeryan yerim çok acıyor bebeğim zor emiyor memeler yara oldu iki günde hiç uyku ile bir insan ne kadar dayanır diye bakıyorum internetten
10. Gün günde 2ser saat ile dayanıyorum kafam güzel oldu uykusuzluktan

Juno iyi ki var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…