Aşkım ben herkesi sarı görüyorum psikolojim bozuldu benim anlayamıyorum valla bak.canim en son dun sicrama olmadigi icin ptesi bakalim dedi doktor, hani baksak yukselmis olsa, 14-15 bile olsa, yatitmayacak zaten, bol bol besleyin deyip gonderecek malum.
benim gozume hala sari gorunuyor bu arada. sen senin minnos icin oyle dusunuyor musun? beyazladi mi biraz? benim gozume her sey sari gorunuyor gibi oldu artik.
Yatırdım uyuttum diyene kadar beslenme saati geldi 2 saat zor uyudum yine memedeyiz şu anEvet evet bizimki beşiğe varınca hemen uyanıyor bu arada. Kucağa gelince de uyuyor. Yatırmak zaten kaç saat alıyor
Bugğn bakcaz aşkım mamayaYa pütür pütür olayı bizdede var ama çok büyükmdeğil o pütürlüler .. mama kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız hipp pre kesin tavsiyem kızlar .. biz başından berri kullandım evde hatta aptamil vardı hastane hipp pre verin dedi diye evdekini kullanmadık .
Düzeldi ama bugunde oldu gazdan kustu dediler birde sarilik başlangıcı olmuş mama ile birlikte gidelim dedilerduzeldi mi canim? yavastan atmis olmasi lazim artik o siviyi.
Valla zor ya Allah güç versin biz annelere10. Gün günde 2ser saat ile dayanıyorum kafam güzel oldu uykusuzluktan
Önce meme sonra mama ver mutlaka hiç ihmal etme bizimki öyle öyle atlattıDüzeldi ama bugunde oldu gazdan kustu dediler birde sarilik başlangıcı olmuş mama ile birlikte gidelim dediler
İnşallah ya bizde atlatırızÖnce meme sonra mama ver mutlaka hiç ihmal etme bizimki öyle öyle atlattı
Ben mamayı tamamen kestim 3 gündür hala sarı tanecikli geliyor mamalı da mamasız da aynı kakası, o yüzden bence mamadan değil. Dediğim gibi doktor da böyle olması gerekiyor demişti zaten.Normali ne bilmiyorum ama mama yiyen bebeklerde normal olduğunu biliyorum yani böyle yaptı diye bu mama yaramadı diyemeyiz ben devam edeceğim memnunum. İnternette de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde görülür diyor. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum
Evet öyle oluyor canım ya normal bence, bu arada doktor bize hipp organik combiotic önermişti iyi gelmişti bize aklında bulunsun.Benimki hamur şeklinde yaptı tanecikliydi pütür pütür poposunda
Ah ya yapar inşallah kuzum siz gidene kadar.Kan aldırırken çok kötü oluyo insan o anEvet ben de bunu yazacaktım. İstenen kaka sarı yumuşak ve taneli yapıda olanmış. Bu arada uzun süre kaka yapmayabilirler de, bu da normalmiş.
Biz sarılık gitsin diye yaptırmaya çalışıyoruz ama düzgün Bi kaka yapamadı hala. Yarın kan aldırıcaz yine
Memede uyuyan bebişi beşiğe uyandırmadan koymak tür: gerilim imdb:9.8 alskdjdkendimi gordum su anbesige koyduktan bes dakika sonra gozlerin fal tasi gibi acilmasi ve aglamak garantili, ayni sekilde ohh sukur uyandi diyerek memeye devam ettiriyorum, uyuyacak gibi olunca ayni dongu devam… ne olacak bizim bu halimiz!
Ay kızlar kendimi camdan atıcam bi tur ağlayıp zırladıktan sonra yazıyorum kollarımın üstünde parmak kadar bi yerde çatlak olmuş karnım bacaklarım belim imdat kendimi atıcam doğsun artık
Benim de ne güzel son bir aya kadar çatlağım yoktu, son zamanlarda bir anda arttı karnımın alt tarafındaAy kızlar kendimi camdan atıcam bi tur ağlayıp zırladıktan sonra yazıyorum kollarımın üstünde parmak kadar bi yerde çatlak olmuş karnım bacaklarım belim imdat kendimi atıcam doğsun
artık
Aynen beşikle bir uyanıyorEvet yanımıza da yatıramıyoruz. Bizim juno yatak işe yaradı aslında ama onu da tavsiye etmiyorlar.
Herkes beşiği uyutmak için kullanıyor. Biz resmen beslenme saati gelince beşiğe koyuyoruz uyansın diye. İyice huzursuzlanıp ağlayacak gibi olunca da alıp emziriyorum
Aşkım turuncu paket olmalı ama birde mavileri var onlar emzirmeyenler içinmişBugğn bakcaz aşkım mamaya
Aynısını yaşadım bizimki ilk iki gün aç yattı ben bu çocuk niye ağlamıyor niye baygın yatıyor diye acile bile götürdüm sarılık başlangıcı dediler 13 e kadar çıktı sarılık sık sık emzir diyorlar çocuk emmiyor ki memeyi kavrayamıyor biz ısrarla memeyi verdik ve sırınga ile besledik biberon hiç vermedim memeyi bırakır diye şırınga ve kaşıkla sağdıgım sütü ve mamayı verdim sarılık 10.günden itibaren azaldı ve artık emiyor çok şükür...Bebisimi sürekli emzirmeye çalışıyoruz aslında sütun var diyorlar sarı bir sıvı geliyor bende hep saatleri takip ederek vermeye çalışıyorum biraz zor alıyor olsada . Bu gece en son 1de emdi 3de başladım uyansın diye kaldırdım ettim resmen bayılmış çocuk bende hemşireye dedim oda uyandırmadi sarilik baslangici olmuş 6ya kadar uyanmadı mama verdiler 2 şırınga biraz gözü açıldı sonra meme tutturdu ama memeden çekmedi evde nasıl ilerlicem bilmiyorum ya sutum dolacak ama inanıyorum ama bu kezde bebeğim hepten almicak diye de korkuyorum mamayı siringayla mi vermeliyim hep
Temmuzda böyle bir yazı paylaşmıştım ve hala arkasındayımİlk bebeği doğacak olan anneler baya sabırsız ama ben tecrübeli olduğum için ne kadar artık agirlassamda biraz biraz karın ağrılarım başlasa da hamilelik değil de sonrasi biraz tedirgin ediyor ,oğlum 11 yaşında rahatlığın dibine vurmuskenİnşallah herşey çok güzel olur ve devam eder.Hepimiz için
Aşkım fotoğraf atar mısın eşimi göndercem birazdan aldırmayaAşkım turuncu paket olmalı ama birde mavileri var onlar emzirmeyenler içinmiş
Şırıngayla yapabilirsen şırıngayla içir, süt kaşığı olabililir. Gelecek sütün elbette ama gelene kadar da beslenmesi lazım bebeğin.Bebisimi sürekli emzirmeye çalışıyoruz aslında sütun var diyorlar sarı bir sıvı geliyor bende hep saatleri takip ederek vermeye çalışıyorum biraz zor alıyor olsada . Bu gece en son 1de emdi 3de başladım uyansın diye kaldırdım ettim resmen bayılmış çocuk bende hemşireye dedim oda uyandırmadi sarilik baslangici olmuş 6ya kadar uyanmadı mama verdiler 2 şırınga biraz gözü açıldı sonra meme tutturdu ama memeden çekmedi evde nasıl ilerlicem bilmiyorum ya sutum dolacak ama inanıyorum ama bu kezde bebeğim hepten almicak diye de korkuyorum mamayı siringayla mi vermeliyim hep
Aşırı gülüyorum şu anMemede uyuyan bebişi beşiğe uyandırmadan koymak tür: gerilim imdb:9.8 alskdjd
Sensörlü gibi koyduğumuz an vikvikliyor sonra da basıyor yaygarayı.Hop gene geri alıyoruz memeye koyuyoruz,tamam diyorum böyle uyusun ama ben şuurumu kaybediyorum artık
Bizde aynıyız hareket ettiriyoruz bacakları masaj falan yapıyoruz yapınca rahatlıyor yoksa hep sıkıyor pozisyonda bebişKızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?