- 6 Şubat 2025
- 490
- 337
- 18
- 32
Bende şırınga ile vercem inşallah bizde meme reddi olmadan aşarız bunuAynısını yaşadım bizimki ilk iki gün aç yattı ben bu çocuk niye ağlamıyor niye baygın yatıyor diye acile bile götürdüm sarılık başlangıcı dediler 13 e kadar çıktı sarılık sık sık emzir diyorlar çocuk emmiyor ki memeyi kavrayamıyor biz ısrarla memeyi verdik ve sırınga ile besledik biberon hiç vermedim memeyi bırakır diye şırınga ve kaşıkla sağdıgım sütü ve mamayı verdim sarılık 10.günden itibaren azaldı ve artık emiyor çok şükür...
Hahha hepimizin aynı şeyleri yaşaması çok tatlı bu arada ya iyi ki haberdarız birbirimizden. Yoksa tam delirmelik benceYatırdım uyuttum diyene kadar beslenme saati geldi 2 saat zor uyudum yine memedeyiz şu an
Yaa teşekkür ederizAyyy çok hoş bir isim
yok olmuyor vallahi, ben ucuncu gun kaka yapmamisti sabahtan aksama kadar, aksam oturdum agladim hungur hungur ben bu cocugu besleyemiyorum diye, annemler diyor kizm cis yapiyor kaka her gun surekli yapacak diye bir sey yok ama nafile susamadim, sonra bi’ ses bi’ koku, yapti…Evet. Ben de bunlar güzel zamanlar,bundan sonra hayat böyle olacak,güzel taraflarını görmem lazım, sadece telaşla tedirginlikle bu zamanları heba etmiyim diyorum. Ama olmuyor, nasıl olsun ki
Kakayı çişi rahat yapıyor mu?
maşallah.İyiyiz canim çok şükür sen nasılsın
Şu an biz de aynı dertten muzdaribiz canım. Yavrum rahatlayamadı tam olarak. Kakası var biliyorum. Gece çokokrem yemiştim acaba ondan mı oldu diyorum. Seninki yapabildi mi ?Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
Ah ben de deniyim bakalım. O kadar iyi anlıyorum ki ya. Sarılık durumu olmasa cidden kaka sıklığı önemli değilmiş zaten. Ama duygusal olarak helak olmak da çok normal şu durumdayok olmuyor vallahi, ben ucuncu gun kaka yapmamisti sabahtan aksama kadar, aksam oturdum agladim hungur hungur ben bu cocugu besleyemiyorum diye, annemler diyor kizm cis yapiyor kaka her gun surekli yapacak diye bir sey yok ama nafile susamadim, sonra bi’ ses bi’ koku, yapti…
cisi bol yapiyor da, kakayi oyle super yapiyor mu emin degilim, bana her sey az her sey eksik geliyor da olabilir. sarilik yuzunden felegim sasti biraz. ama kaka icin sabirli olmak gerekiyor. bir de bacaklarla karna masaj, spor hareketleri falan yaptiriyorum iyi geliyor sanki.
al benden de o kadar. aynada kendime bakiyorum, sapsariyim, kan man kalmamis yuzumde iki gram, sonra da anne sutu sariligi oldu bu cocuk bence, benim yuzumden diye aglayasim geliyor. oyy hayirlisiyla bi’ atlataydik su gunleri…Aşkım ben herkesi sarı görüyorum psikolojim bozuldu benim anlayamıyorum valla bak.
oyy kiyamam kuzuma, bizde de oyle baslayip sarilik oldu maalesef. umarim hic ilerlemez sutun de mama da sifa olur, ucundan kiyisindan yirttik dersinizDüzeldi ama bugunde oldu gazdan kustu dediler birde sarilik başlangıcı olmuş mama ile birlikte gidelim dediler
ayy vallahi iyi ki varsiniz kizlar ya, ben gercekten ben beceremiyorum herhalde bu cocugu uyutmayi diye dusunmeye baslamistimMemede uyuyan bebişi beşiğe uyandırmadan koymak tür: gerilim imdb:9.8 alskdjd
Sensörlü gibi koyduğumuz an vikvikliyor sonra da basıyor yaygarayı.Hop gene geri alıyoruz memeye koyuyoruz,tamam diyorum böyle uyusun ama ben şuurumu kaybediyorum artık
En başından bu yana eşime benim sütüm sarılığı düşürmüyor diyordum dün acilde doktora hocam benim sütümdendir dimi dedim büyük olasılıkla etkiliyor ama araştırılır dedi. Çok enteresan hem süt yapıyor hem de tek ilacı emzirmek. Emzirmekten vazgeçmek istemiyorum aramızdaki bağı kaybetmek istemiyorum ama aşırı da çıkmazda hissediyorum kendimi. Şu an tribe girdim bu çocuk sarardı mı diye. Psikolojim dehşet bozuk. Zaten sarılıkla mücadele eden kim varsa nasıl bozulmasın şu psikoloji. Zorla mama dayıyorum el kadar bebeğe fazla fazla sonra kusuyor üzülüyorum çok içirdim diye ayyyyyy allahım geçsin ne olur bu süreçlerimiz.al benden de o kadar. aynada kendime bakiyorum, sapsariyim, kan man kalmamis yuzumde iki gram, sonra da anne sutu sariligi oldu bu cocuk bence, benim yuzumden diye aglayasim geliyor. oyy hayirlisiyla bi’ atlataydik su gunleri…
Kaka yapması lazım kızlar maalesef ki sarılık önce kaka sonra çiş ile atılıyor. Ama ilk doğduklarındaki gibi her bezde de kaka yapmıyorlar normale binmeye başladı kaka muhabbetleri de. Kaka yapınca modum efsane yükseliyor, yapmayınca sanki evin içinde yas içindeyim. Bana da gelen öyle her şey az gibi geliyor çok sinirli ve öfkeliyim her şeye anında bağırıyorum böyle cam kapı indiresim geliyor hepsi sarılık zıkkımı yüzünden. Kendimi eve de ait hissetmiyorum hep sanki hastaneye gitcekmişim gibi 1 tane çamaşır çıksa yıkayasım geliyor lazım olur diye böyle böyle kafayı sıyırdımyok olmuyor vallahi, ben ucuncu gun kaka yapmamisti sabahtan aksama kadar, aksam oturdum agladim hungur hungur ben bu cocugu besleyemiyorum diye, annemler diyor kizm cis yapiyor kaka her gun surekli yapacak diye bir sey yok ama nafile susamadim, sonra bi’ ses bi’ koku, yapti…
cisi bol yapiyor da, kakayi oyle super yapiyor mu emin degilim, bana her sey az her sey eksik geliyor da olabilir. sarilik yuzunden felegim sasti biraz. ama kaka icin sabirli olmak gerekiyor. bir de bacaklarla karna masaj, spor hareketleri falan yaptiriyorum iyi geliyor sanki.
Eğer kontrol altına alınmazsa doğurturlarKızlar tansiyonumu ölçtüm 144/88 çıktı doktorum acile gitmemi istedi ama sancım vs hiç bişeyim yok suni sancı mı verirler ?
Karnı şişmi benimkide geçen günler öyleydi artık çok değişimler olacak. 5 6 gün kaka yapmadigi bile olacaklar.Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
canim doktor degerlendirir onu takipli tansiyona gore ama eger yuksek seyrederse suni sanci biraz zorlayici olabilir, ben doguma gittigimde yuksek tansiyonlu bir gebe vardi, onda kestiler suni sanciyi, onun daha yuksekti bu arada. sen bi’ git de, belki anlik bir seydirKızlar tansiyonumu ölçtüm 144/88 çıktı doktorum acile gitmemi istedi ama sancım vs hiç bişeyim yok suni sancı mı verirler ?
İlk zamanlar zor olur ama sora bi düzen oturuyor canim. Allah yardimcimiz olsun her konudaÇok şükür canım iyiyiz ikimizdeanneliği öğreniyorum gaz sancıları başladı onunlsr uğraşıyoruz sen nasılsın? Nasıl gidiyor kızın alıştığı kardeşine ??
Evet gitmen lazım düşürürlerse gerek olmaz canım ama yüksek niye yükseldi o kadar yaKızlar tansiyonumu ölçtüm 144/88 çıktı doktorum acile gitmemi istedi ama sancım vs hiç bişeyim yok suni sancı mı verirler ?
Bizde kıskançlık olmuyor ama mesela onu emzirirken oğlumda acıktım diyor yedirmemi istiyorİlk zamanlar zor olur ama sora bi düzen oturuyor canim. Allah yardimcimiz olsun her konudaEmme ve gaz sorunumuz yok şükür iyi gidiyoruz. Kızım da alıştı baya bi. Korktuğum kadar olmadı, arada bi kiskançlik tutsada şükür çabuk alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?