2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Insallah çok iyi geçer ameliyatın canım dualarım seninle

Evet sapmalar olabilir. Her kontrolde de küçülmez ama bebek demi ya ona takıldım ben birde doğum ile ilgili bilgi vermediler henüz öyle bekliyoruz normal olabilir mi olamaz mı sezaryen mi olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim baş geliş ve aşağıda ben sormasam birşey diyecekleri yok bana

Bacım Allah razı olsun her ay bir şase alıyom ben onu yine yazdılar yarın sabah alacam. Geçiriyor bak seviyorum o ilacı ama yine geliyor yıldım.

Canım benim baktım da biraz, bazı tetikleyicilerden uzak durması gerekicek sadece.Aslında hepimizde bu tip şeyler var ama barlas daha çok minik olduğu için böyle erken öğrenmek üzmüştür seni anlıyorum.Bir de çok detaylı araştırmışsındır gözün daha çok korkmuştur ama çok korkulcak bir şey değilmiş aslında bunun için ekstra üzme kendini hiç.Ama sarılıkla bağlantılıymış di mi?Yenidoğan döneminde uzayan sarılık şeklinde fark edilir diyor chatgpt.

Kızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Aşkım benimmmm dualarım seninle inşallah çok güzel geçer ameliyat ve hiç ona yönlenilmez…

Evet canım sarılığımızla bağlantılı. Ya çok üzüldüm çünkü hayat boyu dikkat etmesi gerekecek. Edebilir mi yoksa başına iş mi gelir diye ağlayıp durdum… İnsan şok geçiriyor ve ben çok yoruldum sürekli sorunla yüzleşmekten. Allahım dermansız dert vermesin yine de şükür ama işte annelik… Yarın hemotoloji detaylı anlatacaktır onu bekliyoruz

Birkaç saat uyumak için pipiliyi babasına emanet ettim katiyen durmamış hahahahah eşim resmen yardım çığlıklarıyla beni kaldırdı allah rızası için kalk bu bebek durmuyor diye aşırı sinirlerim bozuldu 1,5 saat ancak uyumuşumdur eşimin perti çıkmış susturcam diye ben kucağa alır almaz durdu. Sizin de böyle mi yoksa duruyor mu?

Artık kaygılarımız olacak ona bişey yapamayız da şu sebepsiz ağlamalar ve iç daralmalar son bulsun da rahatlayalım

İçin rahat etmiyorsa doktorunla bu hafta kontrolünde ayrıntılı konuş canım bence. Birde bunun stresine girme. Ama sezaryanlık bir durum olsa söylerdi şimdiye bence. Normal beklediği için bir şey dememişte olabilir. Ama tabi ki konuşsa iyiydi tabi. Benim doktorum ne düşünüyorsun ne istiyorsun diye sordu bana bende akışına bıraktığımı söyledim

Artık kaygılarımız olacak ona bişey yapamayız da şu sebepsiz ağlamalar ve iç daralmalar son bulsun da rahatlayalım
Canım çok çok hafifliyor. Hiç bir şey yapamasam eşim arabayla dışarı çıkardı. O anlarda hemen birini arayıp konuşuyorum. Özellikle sabah eşim oğlum evden çıkınca çok kötü oluyorum bir de akşam olurken çok baskın oluyor. O ara çok yazdım buraya ama benim gibi olan da çıkmamıştı hiç. Sen beni tarif ettin bu vakitlerde bi ferahlık güzellik geliyor. Oğlumda çok yoğun yaşayıp sonrasında çok üzülmüştüm o günlerin kıymetini bilmediğim için. Geçeceğini bil ağlamak önemli. Önümüz güzel onları düşün

L luckykus inşallah önemli bişi değildir evladında çıkan ki bence değil. Şu sarılığı bi atlat onu da sonra düşünürsün inşallah. Anaaam büyüyüp gidiyorlar yaaa Rabbim unuttursun bu stresini inşallah

Canım ömür boyu uğraşacağız dikkat etmesi gereken bir şey çok kapsamlı şeyler var liste liste. Allahım daha büyük sorundan sıkıntıdan korusun inşallah. Yavrularımız dert yüzü görmesin

Merhaba kızlar. Beni birkaç seferdir bir üşüme titreme alıyor ama dişlerim vuruyor resmen kalın giyinince geçiyor ama baya kalın giyinince . Geçtiğimiz pazartesi sezaryen ile doğum yaptım. Ateşim yok . Sezaryen yerlerimde sızı var yanma hissi var mı emin değilim. Göğsümde de sızı var. Neyden oluyor anlamadım enfeksiyon mu kaptım naptım ? Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı ?

Aynısını yaşadık. Sen git uyu gerekirse süt veririz biz, dinlenmen lazım dediler. 2 saat sonra uyandığımda annem eşim ve hatta babam savaştan çıkmış gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…