Insallah çok iyi geçer ameliyatın canım dualarım seninleKızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Evet sapmalar olabilir. Her kontrolde de küçülmez ama bebek demi ya ona takıldım ben birde doğum ile ilgili bilgi vermediler henüz öyle bekliyoruz normal olabilir mi olamaz mı sezaryen mi olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim baş geliş ve aşağıda ben sormasam birşey diyecekleri yok banaBenimde 2-3 haftadır bebeğimin kafası göbeği falan 2 hfta geriden geliyor. Doktora ısrarla soruyorum. Her şey yolunda aşağı indiği için ölçümlerde sapmalar olabiliyor diyor. Ama kilosu her hafta artıyor. Benimde kafam karışık bu konuda
İnşallah canım benim aminRabbim yardımcn olsun aşkım inşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın. Rahmin alınmasın evlatlarına sağlıkla kavuş aminn
Ameliyat snrası içimde plesenta parçası kaldı canım rahme yapışık onu almaya çalışacaklar riskli herkes rahmin alınacak dedi bu profa yönlendirdi umudum var dediAa ne ameliyatı canım
Allah razı olsun deniyeceğim bunu.Cranberry - turna yemişi - kızılcık (isimleri) bu enfeksiyona iyi geliyormuş. Bi araştır istersen. Allah şifa versin.
Bacım Allah razı olsun her ay bir şase alıyom ben onu yine yazdılar yarın sabah alacam. Geçiriyor bak seviyorum o ilacı ama yine geliyor yıldım.Canım benim de enfeksiyon çıktı idrarımda doktor Monurol yazdı en son kullandım artık tahlil vermene gerek yok ilaç kullanmana da gerek yok dedi neden bilmiyorum. Sadece bol su iç, iç çamaşırının hijyenine çok dikkat et dedi
Benim yazmisKızlar size de kan sulandırıcı iğne yazdılar mı doğumdan sonra?
Canım benim baktım da biraz, bazı tetikleyicilerden uzak durması gerekicek sadece.Aslında hepimizde bu tip şeyler var ama barlas daha çok minik olduğu için böyle erken öğrenmek üzmüştür seni anlıyorum.Bir de çok detaylı araştırmışsındır gözün daha çok korkmuştur ama çok korkulcak bir şey değilmiş aslında bunun için ekstra üzme kendini hiç.Ama sarılıkla bağlantılıymış di mi?Yenidoğan döneminde uzayan sarılık şeklinde fark edilir diyor chatgpt.İnşallah rahat bırakır oğlumu zıkkım. Genetik bir bozuklukmuş herhangi bir ilacı veya tedavisi olmayan. Ömür boyu dikkat etmesi gerekecek. İlaçlar, yiyecekler, stres, yoğun spor. Çok uzun anlatımı inan hematolojiyle görüşeceğiz yarın. Çok hızlı nefes alıp veriyor diyordum dün G6 enzim eksikliği yaparmış. On saat anlattı doktor işte de yazıya dökmesi çok zor. Şok içindeyim inşallah çıkmaz diyordum. Bir de anneden geçermiş iyice canım sıkıldı. Ben de böyle bir şey yok ama bildiğim kadarıyla oğluma vermişim…
Dualarımız seninleKızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Aşkım benimmmm dualarım seninle inşallah çok güzel geçer ameliyat ve hiç ona yönlenilmez…Kızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Evet canım sarılığımızla bağlantılı. Ya çok üzüldüm çünkü hayat boyu dikkat etmesi gerekecek. Edebilir mi yoksa başına iş mi gelir diye ağlayıp durdum… İnsan şok geçiriyor ve ben çok yoruldum sürekli sorunla yüzleşmekten. Allahım dermansız dert vermesin yine de şükür ama işte annelik… Yarın hemotoloji detaylı anlatacaktır onu bekliyoruzCanım benim baktım da biraz, bazı tetikleyicilerden uzak durması gerekicek sadece.Aslında hepimizde bu tip şeyler var ama barlas daha çok minik olduğu için böyle erken öğrenmek üzmüştür seni anlıyorum.Bir de çok detaylı araştırmışsındır gözün daha çok korkmuştur ama çok korkulcak bir şey değilmiş aslında bunun için ekstra üzme kendini hiç.Ama sarılıkla bağlantılıymış di mi?Yenidoğan döneminde uzayan sarılık şeklinde fark edilir diyor chatgpt.
Artık kaygılarımız olacak ona bişey yapamayız da şu sebepsiz ağlamalar ve iç daralmalar son bulsun da rahatlayalımBende de devamlı bişey olacak korkusu var. Doğum sonrası kaygı bozukluğu tarzı bişey. Benim de genelde akşamları oluyor hava kararınca. Nazar değmesinden, hastalanmasından, boğazına bişey kaçmasından, herhangi bişeyden işte aklına ne gelirse. Çok seviyorum diye ağladım geçen gün. Ama çok sevmekten de korkuyorum, sevdiğimle sınanmaktan. Sürekli dua ediyorum. Ama bi türlü rahatlayamıyorum. Ne zaman geçer, geçer mi bilmiyorum.
İçin rahat etmiyorsa doktorunla bu hafta kontrolünde ayrıntılı konuş canım bence. Birde bunun stresine girme. Ama sezaryanlık bir durum olsa söylerdi şimdiye bence. Normal beklediği için bir şey dememişte olabilir. Ama tabi ki konuşsa iyiydi tabi. Benim doktorum ne düşünüyorsun ne istiyorsun diye sordu bana bende akışına bıraktığımı söyledimEvet sapmalar olabilir. Her kontrolde de küçülmez ama bebek demi ya ona takıldım ben birde doğum ile ilgili bilgi vermediler henüz öyle bekliyoruz normal olabilir mi olamaz mı sezaryen mi olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim baş geliş ve aşağıda ben sormasam birşey diyecekleri yok bana
Canım çok çok hafifliyor. Hiç bir şey yapamasam eşim arabayla dışarı çıkardı. O anlarda hemen birini arayıp konuşuyorum. Özellikle sabah eşim oğlum evden çıkınca çok kötü oluyorum bir de akşam olurken çok baskın oluyor. O ara çok yazdım buraya ama benim gibi olan da çıkmamıştı hiç. Sen beni tarif ettinArtık kaygılarımız olacak ona bişey yapamayız da şu sebepsiz ağlamalar ve iç daralmalar son bulsun da rahatlayalım
İnşallah canım Allah’ın izniyleAşkım benimmmm dualarım seninle inşallah çok güzel geçer ameliyat ve hiç ona yönlenilmez…
Canım ömür boyu uğraşacağız dikkat etmesi gereken bir şey çok kapsamlı şeyler var liste liste. Allahım daha büyük sorundan sıkıntıdan korusun inşallah. Yavrularımız dert yüzü görmesin
Aynısını yaşadık. Sen git uyu gerekirse süt veririz biz, dinlenmen lazım dediler. 2 saat sonra uyandığımda annem eşim ve hatta babam savaştan çıkmış gibiydiBirkaç saat uyumak için pipiliyi babasına emanet ettim katiyen durmamış hahahahah eşim resmen yardım çığlıklarıyla beni kaldırdı allah rızası için kalk bu bebek durmuyor diyeaşırı sinirlerim bozuldu 1,5 saat ancak uyumuşumdur eşimin perti çıkmış susturcam diye ben kucağa alır almaz durdu. Sizin de böyle mi yoksa duruyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?