- 27 Ağustos 2019
- 612
- 468
- 103
- 38
Bende de oluyor. Özellikle uyurken titreyerek uyanıyorum. Bir de aniden elim ayağım titriyor açlıktan.Merhaba kızlar. Beni birkaç seferdir bir üşüme titreme alıyor ama dişlerim vuruyor resmen kalın giyinince geçiyor ama baya kalın giyinince . Geçtiğimiz pazartesi sezaryen ile doğum yaptım. Ateşim yok . Sezaryen yerlerimde sızı var yanma hissi var mı emin değilim. Göğsümde de sızı var. Neyden oluyor anlamadım enfeksiyon mu kaptım naptım ? Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi bir de enfeksiyon olabileceğiniz bir durum var mıBende de oluyor. Özellikle uyurken titreyerek uyanıyorum. Bir de aniden elim ayağım titriyor açlıktan.
Benimki de pazartesi başlıyor en iyi yardımcımdı offBen de sabah uyanınca iyi gibiyim akşam olurken kasvet çöküyor içime. Yarın işe başlayacak eşim. Tam da senin gibiyim
Sezaryen oldum. Enfeksiyon olduğunu sanmıyorum zaten antibiyotik de kullanıyorum.Siz normal doğum mu yaptınız sezaryen mi bir de enfeksiyon olabileceğiniz bir durum var mı
Benim deBenimki de pazartesi başlıyor en iyi yardımcımdı off
Bende de çok çıktı ya ama Allahtan minik minikgebelikte vücudunda et beni çıkan var mı benim boynum tarlaya döndü yahu
Annem var ama eşim daha iyi annemden annem biraz yavaş kalıyorBenim deyıllık izin al dedim ben, inşallah alabilir bakalım.
evet benim de öyle ama çok çıkınca tedirgin oldum acaba anormal bi durum mu var diyeBende de çok çıktı ya ama Allahtan minik minik
Sen doğum yapmadinmi canimmaşallah.iyiyim ben de son demler
Daha beklemedeyiz hanımefendinin keyfi gelmediSen doğum yapmadinmi canim
Bende eşimle çıkıyorum bi dolanıyoruz ağlıyorum iyi geliyorCanım çok çok hafifliyor. Hiç bir şey yapamasam eşim arabayla dışarı çıkardı. O anlarda hemen birini arayıp konuşuyorum. Özellikle sabah eşim oğlum evden çıkınca çok kötü oluyorum bir de akşam olurken çok baskın oluyor. O ara çok yazdım buraya ama benim gibi olan da çıkmamıştı hiç. Sen beni tarif ettinbu vakitlerde bi ferahlık güzellik geliyor. Oğlumda çok yoğun yaşayıp sonrasında çok üzülmüştüm o günlerin kıymetini bilmediğim için. Geçeceğini bil ağlamak önemli. Önümüz güzel onları düşün
İnşallah canım hersey yolunda giderKızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Bizde de tam tersiAnnem var ama eşim daha iyi annemden annem biraz yavaş kalıyor
Evetevet benim de öyle ama çok çıkınca tedirgin oldum acaba anormal bi durum mu var diyemeğer çok yaygınmış gebelikte
Eşim gidince annemle tek kalçam bi süre sonra o da gitcek imdağğğtBizde de tam tersiAma bir sistem oturdu. Herkesin bir görevi var. Kim gitse felç olacak gibiyiz, anca yetişiyoruz
Ay benimki de aynı gece bin defa emzirdim her yataga koydugumda agladı artk dayanamadım gece beste ben yatıyorum dedim eşime verdim zaten memelerim bomboştu artık boş boş emiyor emzik gibiBirkaç saat uyumak için pipiliyi babasına emanet ettim katiyen durmamış hahahahah eşim resmen yardım çığlıklarıyla beni kaldırdı allah rızası için kalk bu bebek durmuyor diyeaşırı sinirlerim bozuldu 1,5 saat ancak uyumuşumdur eşimin perti çıkmış susturcam diye ben kucağa alır almaz durdu. Sizin de böyle mi yoksa duruyor mu?
Haahha çok komedidir eminim kiAynısını yaşadık. Sen git uyu gerekirse süt veririz biz, dinlenmen lazım dediler. 2 saat sonra uyandığımda annem eşim ve hatta babam savaştan çıkmış gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?