2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bizimkinde de kanama yaptı doktor bir şey olmaz normal dedi akıntıyı takip ettim o da birkaç gün sürdü ve bitti. Eğer geçmeseydi krem verecekti korkma balım.
Ayy içimi rahatlattın aşkım yarın birde ebesine baktırrım

Sağa çevirip sol burnuna, sola çevirip sağ burnuna. Doğru mu bu taktik ?
Canım ben yarı eğimli duracak şekilde koluma alıyorum 3-4 damla birine damlattıktan sonra sırtına pıt pıt vuruyorum hafiften sonra vakumla çekiyorum. Diğer burun deliğine de aynı şekilde yapıyorum. Arkadaşım yatırıp yapıyormuş o da olabilir. Bu bana daha rahat geldiği için bu şekilde yapıyorum.

Biberonla mama içirirken de aynı şekilde tutuyorum maşallah böyle genzine kaçmıyor.

Vakum olarak ne kullanıyorsun peki manuel mi elektrikli mi aldın?

Bir tutam suya atıp demleyip içiyorum canım tadı ve kokusu biraz kötü ama içilmeyecek gibi değil
Bende bugün az evvel yaptım içtim normal ya tadi kokusu öyle ağır değildi bir tatil kaşığı çayı bir bardak kupaya demledim şifa olsun inşallah hepimize ne diyeyim

Kızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Rabbim yardımcn olsun aşkım inşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın. Rahmin alınmasın evlatlarına sağlıkla kavuş aminn

Kızlar kızımın göbeği henüz düşmedi .. bugün gazlı bezini değiştirirken sağ alt kısmda hafif kan gördüm neden olur endişelenmelimiuim ? Yarın ebe gelecek ama
Osmanin göbeği düştükten sonra 1 2 boyunca bodisinde kan olmuştu ama çok azdı oda 1 2 kereden sonra geçti. Belkide bu gun yarin düşecektir onun içindir

Kızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Aa ne ameliyatı canım

Allah yardımcın olsun canım benim. Daha iyi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…