Normal şartlarda sezaryende 10 gün yazıyorlarmış ben zaten kullanıyordum devam ediyorum.Kızlar size de kan sulandırıcı iğne yazdılar mı doğumdan sonra?
Ayy içimi rahatlattın aşkım yarın birde ebesine baktırrımBizimkinde de kanama yaptı doktor bir şey olmaz normal dedi akıntıyı takip ettim o da birkaç gün sürdü ve bitti. Eğer geçmeseydi krem verecekti korkma balım.
Baksın yine de krem falan gerekirse kullanırsın canım bez gelmesin kuru olsun ıslanmasın yeterAyy içimi rahatlattın aşkım yarın birde ebesine baktırrım
RAbbim şifa versinAy biran önce inşallah bizmkiside gaz sorununu kaldırır ortadan yazık çok zorlanıyorlar
Sağa çevirip sol burnuna, sola çevirip sağ burnuna. Doğru mu bu taktik ?Ben 2 saat tarlası yanmış köylü gibi oturup düşündükten, videolar izledikten sonra bu mal yaptıysa ben de yaparım diyip kendimi gaza getirdim ve yaptım
Canım ben yarı eğimli duracak şekilde koluma alıyorum 3-4 damla birine damlattıktan sonra sırtına pıt pıt vuruyorum hafiften sonra vakumla çekiyorum. Diğer burun deliğine de aynı şekilde yapıyorum. Arkadaşım yatırıp yapıyormuş o da olabilir. Bu bana daha rahat geldiği için bu şekilde yapıyorum.Sağa çevirip sol burnuna, sola çevirip sağ burnuna. Doğru mu bu taktik ?
Vakum olarak ne kullanıyorsun peki manuel mi elektrikli mi aldın?Canım ben yarı eğimli duracak şekilde koluma alıyorum 3-4 damla birine damlattıktan sonra sırtına pıt pıt vuruyorum hafiften sonra vakumla çekiyorum. Diğer burun deliğine de aynı şekilde yapıyorum. Arkadaşım yatırıp yapıyormuş o da olabilir. Bu bana daha rahat geldiği için bu şekilde yapıyorum.
Biberonla mama içirirken de aynı şekilde tutuyorum maşallah böyle genzine kaçmıyor.
Braun burun aspiratörü almıştım onunla çekiyorum canım iyi de çekiyor.Vakum olarak ne kullanıyorsun peki manuel mi elektrikli mi aldın?
Yok aşkım kuru tutuyoruz temiz ve her gün gazlı bezini yeniliyorumBaksın yine de krem falan gerekirse kullanırsın canım bez gelmesin kuru olsun ıslanmasın yeter
Ben de çok korkarak yapıyorum yaYa burun temizliğinden çok korkuyorum yapamıyorum kızlar nasıl cesaret ediyorsunuz
2 hafta devam edicem benKızlar size de kan sulandırıcı iğne yazdılar mı doğumdan sonra?
Bende bugün az evvel yaptım içtim normal ya tadi kokusu öyle ağır değildi bir tatil kaşığı çayı bir bardak kupaya demledim şifa olsun inşallah hepimize ne diyeyimBir tutam suya atıp demleyip içiyorum canım tadı ve kokusu biraz kötü ama içilmeyecek gibi değil
Eveetttt zaman su misali akıp gidiyor ya bu minik hallerini ilerde çok özleyeceğizYa maşallah 1 ay geçti mi
Rabbim yardımcn olsun aşkım inşallah sağlıkla kolaylıkla atlatırsın. Rahmin alınmasın evlatlarına sağlıkla kavuş aminnKızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Osmanin göbeği düştükten sonra 1 2 boyunca bodisinde kan olmuştu ama çok azdı oda 1 2 kereden sonra geçti. Belkide bu gun yarin düşecektir onun içindirKızlar kızımın göbeği henüz düşmedi .. bugün gazlı bezini değiştirirken sağ alt kısmda hafif kan gördüm neden olur endişelenmelimiuim ? Yarın ebe gelecek ama
Aa ne ameliyatı canımKızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
Allah yardımcın olsun canım benim. Daha iyi olacaksınKızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?