2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ben oldum malesef ilaç da içemiyorum mahvoldum. Bi serum yedim geçen gün. Kekik suyu ile gargara (hala yapmadım) ıhlamur ve dinlenmek. Şuan ancak bunları yapabiliriz
Ey allahım ya lohusayız diye mi böyle acaba. Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ya
Ben de aynı bence direncimiz düşüyor takviye vitamin de alıyorum oysa ve üşütmemek doktorum sakın üşütme dedi
ben daha başlamadım takviyelere saldım resmen benim de başlamam lazım.

Eşime yaptırayım doğal ne varsa yaparım kendime getirir belki terletir de

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsınız

Atak haftası diyor. Tüm belirtileri de taşıyor benimki…

Eklentiler

• IMG_1818.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 18
Sıkı mı bağlamıyorsun acaba? Sleepy natural kullanıyorum ben hiç sızdırma yapmadı sırtına kadar yaptığı da oldu
Bez tam oturuyor canim anlamadım ne oluyor sleepy bio natural Premiu mavi olanı almış eşim bilmiyorum sorun ne

Ben de molfix premium kullanıyorum, sızdırmıyor ama benimki kuduruk döt olduğu için ayaklarıyla kendini ittire ittire bezi poposunun yarısına kadar indiriyor o yüzden sırtı çiş oluyor. Ama önden ya da yandan taşma vs yapmıyor.

Şaştım bende neden oluyor anlamadım

Kızlar çok açıl yardıma ihtiyacım var ben manuel pompa almıştım bianda sütüm doldu taş gibi oldu göğüsler o pompa olmuyor ne yapcam çok kotuyum

Olmaz mı her gün var benim daha çok belim ve makatım ağrıyor sırtıma karnıma kasıklarıma yayılıyor. Bebek aşağı inince öyle oluyor üst taraf rahatlıyor alt taraflar patlayacak gibi oluyor. Sana da yürürken aniden kasılma geliyor mu.?

Gözün aydın canım, benim bir önceki kontrolde tam olarak kanala girmemiş demişti inşallah girmiştir artık
Kanala inince az çok belli ediyor hareketleri biraz azalıyor korkma. Makatında kasıklarda baskı artıyor. Karnın üst kısmı bomboş oluyor.

Kızlar çok açıl yardıma ihtiyacım var ben manuel pompa almıştım bianda sütüm doldu taş gibi oldu göğüsler o pompa olmuyor ne yapcam çok kotuyum
Benim başıma geldi doğumdan sonra philips aventle asla sağamadım daha da sağılmıyor göğüslerime uygun değilmiş. Mochi eller serbest aldım canımda acımıyor yarın sabah alabilirsin. Şu an sıcak duş masajdan başka bir şey zor gibi

Kesinlikle ondan benimki de mememde uyuyor şimdi yatırdım yatağa eşimi başına diktim 2 dakika duşa atıcam kendimi asla durmuyor
Bu gece de nöbete devam yani bir saat uyusam sukretcek dereceye geldim neyse sağlık olsun buda geçer Allah Mentalimize kuvvet versin

Evet bugün aniden çok şiddetli kramp girdi yarım saat sonra geçti, şuan hala sancılarım var ama siddeti artmadığı için henüz dakika tutmuyorum birde tüm karnım taş gibi bugün

mama yerine sutunu sagip mama gibi versen bir sure de, kendi sutunu mama gibi algilayip uyur mu acaba? benimki de hastanede hem meme hem ek olarak siringayla sute alisti, o gunden beri evde de basta her beslenme zamani meme + sagilmis sut yapiyordum, sonra iki beslenmede bir sagilmis sutu verdim, sonra bir gunduz bir gece yaptim, dun hic sagilmis sut vermedim. yine cis ve kakali bez sayisi degismedi sukur, oyle olunca da gunde bir kere versem ekstra gece yeter diye dusunuyorum su an. o da iyi uyusun diye.

Elinle sağabildiğin kadar sağ duş al biraz daha sağ olsun süt akmadan rahatlayamazsın canım

oyyy maasallah ona her sey sorunsuz ilerlesin umarim. gozunuz aydin canim, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin

Lioo benim kanamam da devam ediyor az az da olsa bazen çok geliyor bazen hiç gelmiyor oğlum da 34 gün sürmüştü bunda da herhalde sürecek gibi
Benim önceki 2 doğumum da 20 güne baya bitmiş oluyordu. Bunda ilk 2 gün geldi sonra tamamen kesildi sonrada yine gelmeye başladı. Bu gün yarın bitecek gibi çok az geliyor. Bunda uzun sürdü. Aynıyız desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…