- 18 Şubat 2025
- 87
- 44
- 3
- 32
Ey allahım ya lohusayız diye mi böyle acaba. Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer yaBen oldum malesef ilaç da içemiyorum mahvoldum. Bi serum yedim geçen gün. Kekik suyu ile gargara (hala yapmadım) ıhlamur ve dinlenmek. Şuan ancak bunları yapabiliriz
ben daha başlamadım takviyelere saldım resmen benim de başlamam lazım.Ben de aynı bence direncimiz düşüyor takviye vitamin de alıyorum oysa ve üşütmemek doktorum sakın üşütme dedi
Benim de aynı B Bluehappiness de aynı şeyi yazmış. Niye böyle oldu bugün ya.Offf çok zor bir gündü. Umarım devam eder uykusu yeni uyudu Katıla katıla ağladı bu vakte kadar
Eşime yaptırayım doğal ne varsa yaparım kendime getirir belki terletir deSarımsak- bal- limon 1 kaşık tadı kötü değil yut gitsin doğal antibiyotik.
Genzine burnuna tuzlu su
Bu ara bizim de sınırda geziyo hastalık nane limon içiyoruz akşamları eşimle hafif burun akıntısı var sanki eşimde.
Bez tam oturuyor canim anlamadım ne oluyor sleepy bio natural Premiu mavi olanı almış eşim bilmiyorum sorun neSıkı mı bağlamıyorsun acaba? Sleepy natural kullanıyorum ben hiç sızdırma yapmadı sırtına kadar yaptığı da oldu
Ben de molfix premium kullanıyorum, sızdırmıyor ama benimki kuduruk döt olduğu için ayaklarıyla kendini ittire ittire bezi poposunun yarısına kadar indiriyor o yüzden sırtı çiş oluyor. Ama önden ya da yandan taşma vs yapmıyor.Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz oğlumda hepsini deneyip molfix kullanmıştim bize iyi gelmişti sızdırma da yapmamıştı ama şimdi molfix sızdırıyor kızımda çok sık da değişiyorum sleepy aldırdım dün oda sızdırıyorkıyafet değişiyoruz her alt acmada
Şaştım bende neden oluyor anlamadımBen de molfix premium kullanıyorum, sızdırmıyor ama benimki kuduruk döt olduğu için ayaklarıyla kendini ittire ittire bezi poposunun yarısına kadar indiriyor o yüzden sırtı çiş oluyor. Ama önden ya da yandan taşma vs yapmıyor.
Ondan mı acaba bugün rezil bı gün geçiyor memede uyuyor dalıyor yatağına koyuyorum ağlıyorAtak haftası diyor. Tüm belirtileri de taşıyor benimki…
Olmaz mı her gün var benim daha çok belim ve makatım ağrıyor sırtıma karnıma kasıklarıma yayılıyor. Bebek aşağı inince öyle oluyor üst taraf rahatlıyor alt taraflar patlayacak gibi oluyor. Sana da yürürken aniden kasılma geliyor mu.?ağrın var mı hiç canım? Bugün benim pelvis kemigim inanılmaz ağrıyor ve bebeğin başını asagida hissettim poposu da daha asagida geçen haftaya göre hafif sancılarım da var bekliyorum artacak mı diye
Kanala inince az çok belli ediyor hareketleri biraz azalıyor korkma. Makatında kasıklarda baskı artıyor. Karnın üst kısmı bomboş oluyor.Gözün aydın canım, benim bir önceki kontrolde tam olarak kanala girmemiş demişti inşallah girmiştir artık
Benim başıma geldi doğumdan sonra philips aventle asla sağamadım daha da sağılmıyor göğüslerime uygun değilmiş. Mochi eller serbest aldım canımda acımıyor yarın sabah alabilirsin. Şu an sıcak duş masajdan başka bir şey zor gibiKızlar çok açıl yardıma ihtiyacım var ben manuel pompa almıştım bianda sütüm doldu taş gibi oldu göğüsler o pompa olmuyor ne yapcam çok kotuyum
Kesinlikle ondan benimki de mememde uyuyor şimdi yatırdım yatağa eşimi başına diktim 2 dakika duşa atıcam kendimi asla durmuyorOndan mı acaba bugün rezil bı gün geçiyor memede uyuyor dalıyor yatağına koyuyorum ağlıyor
Bu gece de nöbete devam yaniKesinlikle ondan benimki de mememde uyuyor şimdi yatırdım yatağa eşimi başına diktim 2 dakika duşa atıcam kendimi asla durmuyor
Evet bugün aniden çok şiddetli kramp girdi yarım saat sonra geçti, şuan hala sancılarım var ama siddeti artmadığı için henüz dakika tutmuyorum birde tüm karnım taş gibi bugünOlmaz mı her gün var benim daha çok belim ve makatım ağrıyor sırtıma karnıma kasıklarıma yayılıyor. Bebek aşağı inince öyle oluyor üst taraf rahatlıyor alt taraflar patlayacak gibi oluyor. Sana da yürürken aniden kasılma geliyor mu.?
mama yerine sutunu sagip mama gibi versen bir sure de, kendi sutunu mama gibi algilayip uyur mu acaba? benimki de hastanede hem meme hem ek olarak siringayla sute alisti, o gunden beri evde de basta her beslenme zamani meme + sagilmis sut yapiyordum, sonra iki beslenmede bir sagilmis sutu verdim, sonra bir gunduz bir gece yaptim, dun hic sagilmis sut vermedim. yine cis ve kakali bez sayisi degismedi sukur, oyle olunca da gunde bir kere versem ekstra gece yeter diye dusunuyorum su an. o da iyi uyusun diye.Hem süt hem mama veren annelere bir sorum var. İlk gecemizde sütüm gelmediği ve asla susturamadığım için mama vermiştim ve birkaç gün böyle devam etti. Sonra emzirme sıklığını arttırdım ve mamayı azalttım baya. Ama özellikle gece uyuma saati gelince bi krize giriyor ve mamasız asla durmuyor ve uyumuyor 5 saat memede kalsa bile bırakınca kıyamet kopuyor. Gün içinde de bazen acaba mama mı istiyor karmaşası yaşıyorum. Bu dengeyi nasıl sağlıyorsunuz ?
Elinle sağabildiğin kadar sağ duş al biraz daha sağ olsun süt akmadan rahatlayamazsın canımKızlar çok açıl yardıma ihtiyacım var ben manuel pompa almıştım bianda sütüm doldu taş gibi oldu göğüsler o pompa olmuyor ne yapcam çok kotuyum
oyyy maasallah onaHerkese merhabaa. Bebeğini kucağına alanların gözü aydın, bekleyenler de umarım sağlıklı bir şekilde kavuşurlar bebeklerine.
Ben de bu sabah 10'da sezaryen ile bebeğimi kucağıma aldım. Akciğerlerinde sıvı kaldığı için 3 saat kadar kontrol altında kaldı, göremedik. Sonrasında getirdiler, zar zor da olsa emdi. Ben de ilk yürüyüşümü yaptım. Şimdilik iyiyiz çok şükür, her şey sorunsuz ilerlerse yarın evimize geçeceğiz
Benim önceki 2 doğumum da 20 güne baya bitmiş oluyordu. Bunda ilk 2 gün geldi sonra tamamen kesildi sonrada yine gelmeye başladı. Bu gün yarın bitecek gibi çok az geliyor. Bunda uzun sürdü. Aynıyız deseneLioo benim kanamam da devam ediyor az az da olsa bazen çok geliyor bazen hiç gelmiyor oğlum da 34 gün sürmüştü bunda da herhalde sürecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?