- 1 Kasım 2023
- 1.602
- 1.067
- 53
- 30
Hazırlık kasılmaları işte bunlar bebek kanala inince bir tık azalma oluyor hareketlerinde. Bu kasılmalar işte açılmayı başlatacak olanlar.Evet bugün aniden çok şiddetli kramp girdi yarım saat sonra geçti, şuan hala sancılarım var ama siddeti artmadığı için henüz dakika tutmuyorum birde tüm karnım taş gibi bugün
Anladım 40 i biraz geçmiş oluyor ama inşallah kendi sancısıyla gelsin diyelim, suni de biraz daha zorlu(öyle diyorlar) olsa da bebek daha fazla büyümeden doğması kolaylık olur sizede39+4 üm cumartesi yatıralım doğmazsa dedi bana
Evet acilma belkide oldu evde kasılmaları bekliyorum suyum gelene kadar bugün uyursam harika olacak ama dinlenmiş olurum doğum yarında olabilir 2 gün sonra daHazırlık kasılmaları işte bunlar bebek kanala inince bir tık azalma oluyor hareketlerinde. Bu kasılmalar işte açılmayı başlatacak olanlar.
Hayırlısı olsun saldım artıkAnladım 40 i biraz geçmiş oluyor ama inşallah kendi sancısıyla gelsin diyelim, suni de biraz daha zorlu(öyle diyorlar) olsa da bebek daha fazla büyümeden doğması kolaylık olur sizede
Evet ya az kaldı beni bir heyecan birazda korku basıyo bazen. O yürürken gelen kasılma off error veriyor beyin ve vücut o an. Açıklık artmaya başlayacak orda bir kalınlık varmış o yumuşayıp atılacak mı akıp gidecek mi öyle bir şey dedi galiba nişanı anlattı sonra doğum başlayacak dedi doktor bu gün.Evet acilma belkide oldu evde kasılmaları bekliyorum suyum gelene kadar bugün uyursam harika olacak ama dinlenmiş olurum doğum yarında olabilir 2 gün sonra daay çok heyecanlı ya
Bestlak ebe önermişti bana aldım kullanıyorum ben canım ama düzenli çok kullanamadım hastaneden dolayı. Hahsjsj ebeyi bi köşeye çekGece hiç denemedim bı deneyim bestlak almayı düşünüyorum bende beli artırır diye kilo aldımi çok merak ediyorum ebe kucagina al tartıya çık dedi de ajajajsjsjs cesaretin var mı tartıya diyen yok asjajssj
HahahahahaBestlak ebe önermişti bana aldım kullanıyorum ben canım ama düzenli çok kullanamadım hastaneden dolayı. Hahsjsj ebeyi bi köşeye çek
Hangisini kullanıyorsunuz damlaBizde ayniii yaklaşık 4-5 gündür aynı dediğin gibiyiz damlardan memnunum ama bazen fayda etmiyor gibi bazen ediyor gibi değişik bı surecteyim
38+5 oldum bugünBen yürürken çok zorlaniyordum biraz hafifledi şükür sizinde haftanız yakın mı? Ben 39+2 deyim
Bende de şuana kadar çok rahattım ama bir korku başladı. Ne olacak yapabilecek miyim kolay olacak mı bilmem ne korku sardı. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrılarım ayaklarıma doğru yayılıyorEvet ya az kaldı beni bir heyecan birazda korku basıyo bazen. O yürürken gelen kasılma off error veriyor beyin ve vücut o an. Açıklık artmaya başlayacak orda bir kalınlık varmış o yumuşayıp atılacak mı akıp gidecek mi öyle bir şey dedi galiba nişanı anlattı sonra doğum başlayacak dedi doktor bu gün.
Amin teşekkür ederim canım. Hepimize sağlıkla büyütmek nasip olsunoyyy maasallah onaher sey sorunsuz ilerlesin umarim. gozunuz aydin canim, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin
Doktorum bigaia probiyotik ile nurse harveys önerdi.. eğer memnun kalmazsan trubiotic alabilirsin demişti şimdilik iyi gidiyor gibiydik iki gecedir zorluyor gazıHangisini kullanıyorsunuz damla
bence zamanla emzirdikçe çıkıyor arkadaşım doğum yaptığında ağlıyordu ne memem var ne ucu diye emzire emzire biberon başı gibi kocaman olmuş ucu şuan çok rahat emzirebiliyor belki sizin de öyle olur herkesin vücudu farklı tabii ama. tek çaresi emzirmek diyordu sorduğumda. benim de ucu yok çünküKızlar göğüs ucunu nasıl çıkardınız asla çıkmıyor silikondan da verim alamıyoruz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?