2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür oğlum da iyi ben de. Kilo artışı iyi dedi doktor bol bol emzirmeye devamm
1hafta içinde kanamam kesilmisti. Doktora gitmeden bi gün önce bi anda kanamam başladi ve yoğun geldi. Doktor normal dedi arada azalır kesilir tekrar çoğalırmiş. Asıl gelmezse kesilirse enfeksiyon olma riski varmış. Rabbim hepimize sağlik sihhat versin. Doğumu bekleyenlere kolaylikla dogumlar ve lohusa arkadaşlara da sıkıntısız sağlıkla bu dönemi atlatmayı dilerim

Teşekkür ederim yorumunuz için bizimki memeyi tutuyor ama direkt uyuyor. Şırınga ile mama veriyorum artık ben de emzirirken.

Teşekkür ederim yorumunuz için bizimki memeyi tutuyor ama direkt uyuyor. Şırınga ile mama veriyorum artık ben de emzirirken.
Merhabanı gruba girebilmeyi umut ediyorum innovita test kullanıyorum 2 gündür çatlama olmuyor olur gibi oldu ama yine pik gördüm 7 ekimden bu güne kadar gün aşırı değerlendirdim dün çatlama oldu sanıyordum ama testim yine koyu çıktı bugünü de değerlendirmeyi düşünüyorum çatlamaması normal mi? Bir başlıkta hemen çatlamaması yumurtanın iyi bir olgunluğa ulaştığını belirler aslında sağlıklı bir yumurta ve gebelik için hemen çatlamaması daha iyi yazmıştı bu bana biraz umut oldu açıkçası. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz 9 aydır çocuk için uğraşıyorum

Eklentiler

• image.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 5
Kızlar sanırım nişanım geldi. 37+1 haftalık hamileyim. Sarı-Berrak jöle gibi akıntım oldu baya. Ama çoğu kişi nişan kanlı olur diyor. Kafam karıştı ?

Canım aradaki stresler de bu hale getiriyo insanı. Süt azsa net bir şekilde desteklemek lazım. O mama tü kaka değil çoğu arkadaşımız öyle büyütüyor yavrusunu. Annelik ve özellikle bulunduğun günler duyguların en yoğun olduğu zamanlar. Rutine bindikçe alışıyorsun gazına uykusuzluğa da. İlk yavrumda depresyonun dibini yaşadım çok çok kötü bir şeydi. Hiç öyle istemiyorum girmeyim diyemezsin kendini girdapta buluverirsin. Ama şu an yaşadığın şey hüzün dediklerinden. Eee bebek doğuyorsa anne de doğuyo. İnan o günlerden geliyorum çok kötüydüm ferahladım çok. Sana da olacak bebeğin doyma mevzusunu çöz ilk ordan rahatlayacaksın
Canım çok geçmiş olsun. Artık sağlıkla sıhhatle yavrularını büyüt inşallah Rabbim kötü gün göstermesin bir daha

Gördün mü faydasını? Oğlumda onu kullanmıştım ama çok sıkıntılı değildi zateb oldukça verirdim işe de yarardı. Bunda sab simplex verdi dr bi işe yaramadı. Bir de bunu deneyim.
Bigaiadan mi nursedan bilmiyorum ama ikisini bir çok memnundum probiyotik olan bitti dün ile bugün Nurse ti veriyorum rahat gibi şuan kuzum iyi gibi diyebilirim

İnşallah canım Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdıkların

Çok şükür canımmmmmmm hepimiz tam anlamıyla kurtulup bir oh diyelim yaaa çok ama çok teşekkür ederimmmm canım benim sen de süpersin Kesinlikle vardır bir hayır allahım beterinden saklasın. Canım doktor liste verdi dikkat edilmesi gerekenler yazıyor beslenme ve ilaç listesi ona hayatımız boyunca dikkat edeceğiz. Şu an emzirdiğim için aynı şekilde ben de dikkat edeceğim.
Yaaa sürekli darlamanın nasıl hissiyat olduğunu çok iyi biliyorum ben de üzülüyorum ama 40 ımız çıkana kadar bebelerimiz az daha büyüyene ve uyandırma saati 4 saate çıkana kadar az daha sabır annesi. Şu an için böyle ilerlemek en en en doğrusu maalesef zıkkım sarılığı böyle böyle hafifleteceğiz. Hahaha eveeeet pipilim birkaç gün de olsa abiii perşembe 3 haftalık olacak şaka gibi daha dün doğurdum gibi geliyor ya

Son cümleye aşırı katılıyorum çok ama çok katılıyorum. Her yoğun bakıma girdiğimde çok afedersin kaşıntıdan geberiyordum resmen idrar yaparken bile yanıyordu. Ama eve geldiğim zaman sanki hiç kaşınmamış, yanmamış gibi anında geçiyordu. Bu stres belası her şeyi mahvediyor. Gerçekten her konuda bu stresi çok iyi yönetmek lazım.

Regl kananası gibi düşünmek lazım benim 5 gün sürer senin 7 değişir. Ekstra bir şey olsa zaten çok anlaşılır F frambuazlicheesecake dediği gibi

Kızlar sanırım nişanım geldi. 37+1 haftalık hamileyim. Sarı-Berrak jöle gibi akıntım oldu baya. Ama çoğu kişi nişan kanlı olur diyor. Kafam karıştı ?
Canım anlattışın büyük ihtimalle nişan. İlle de kanlı olmak zorunda değil diye biliyorum.

Uykusuz her gece bu soguk kahvedekadınlar kulübü yine ayaktakızlar benim bebiş gece yatmıyor bence gazı var baya çıkardı gazı ama hala var bu ara malt içeceği çok içtim süt artsın diye o mu yaptı e bebeğin promaltı var kullanan var mı günde kaç içmem gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…