Çok geçmiş olsun,17de yatış verilmiş miydi size?Ya bende anlamadım canım niye öyle oluyor
Çok geçmiş olsun canım bizimde 17 ye kadar çıkmıştıinşallah daha fazla çıkmaz
Doğumdan sonra daha zor olur. İkizler durumu daha zorlayabilir. Destekçilerse durum dicem ama eşiniz geri giderse bence orda yalnız daha bunalacaksınız.Kızlar ben öğretmenim. Eşimin işi sebebiyle geçiçi görevle ailelerimizin yanına geldik. Yaz boyunca antalyadaydık. Kayınvalidemde kaldık. Şimdi eşimin görevi bitti ve istanbula geri döndü. Ben kayınvalidemde kalmaya devam ediyorum. Çok şükür çok büyük sıkıntı yaşamadık. Ama ben çok sıkıldım. Evimi düzenimi özledim. Hiç bir zamnda birisinden bir iş isteyen bir insan olmadım her işimi kendim yaparım. Burada sürekli her gün alt katımızda yaşayan kuzenlerinin ikizleri geliyor 2 yaşında. Çocukta bizim bebek arabasına takmış oynamaya çalışıyor. Kayınvalidem kaldıralım falan dedi. Sinir oldum. Daha öncede eşyalara söylenir gibi yaptı. Kanıma dokunuyor. Kendi torununu fazlalık gibi görüyormuş sığdıramıyormuş gibi geliyor. Burada doğum istanbula göre yarı fiyatı ve ailelerimizün yanında olalım diye burada doğurmaya karar verdim ama çok pişmanım. Bebek arabası olayından beri ağlıyorum yatakta. Keşke bende dönseydim diye eşimle. Şimdiden sonra da çok geç kaldım. 38+5 im artık. Daha önceden de tecrübem var az çok bebek konusunda kendim her şeyi hallederdüm diye bu kararı verdiğüm için çok üzülüyorum. Lütfen beni ikna edin aileyle daha rahat olur diye
Sma aldık biz gaz yapmadıKızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur
Biraz hissi kalben vuku ile tarih veriyorum 19 ekim sabah saatlerinde doğuracaksınHahahahBen de son iki kontroldür bir umutla gidiyorum doğururum diye ama yok bizimkinin keyfi baya yerinde bakalım ne zaman gelmeye karar verecek
Anladim canim öyle deneyim bide direk yatirdiğim için oldu galibaEnzirip direkt yatırma canım. Önce gazını al ve en az 15-20 dk kucağında dik tut. Benim ona rağmen fazlalığı kusar, gazı tekrar gelirse ağzına da geliyo. Direkt yatırırsam da daha kötü kusabiliyo.
bei. Hep pırtılı canım benim adetlerimde böyleydi o yüzden bana normal geliyorKizlar kanamalariniz ne durumda benim bugun 11.gun doğum sonrasi kirmizi yogun geliyo hala birde pihti gibi bişey geldi normalmi ki sizde durumlar ne google göre 10.gunden sonra kirmizimsi gelmemesi gerekiyormus
Benim bitti canım akıntı şeklinde geliyor şeffafKizlar kanamalariniz ne durumda benim bugun 11.gun doğum sonrasi kirmizi yogun geliyo hala birde pihti gibi bişey geldi normalmi ki sizde durumlar ne google göre 10.gunden sonra kirmizimsi gelmemesi gerekiyormus
Biraz hissi kalben vuku ile tarih veriyorum 19 ekim sabah saatlerinde doğuracaksın
Kirmizimi hala peki cnm o zmn normalbei. Hep pırtılı canım benim adetlerimde böyleydi o yüzden bana normal geliyor
11.gunde yogun glmesi normalmi ki acabaBenim bitti canım akıntı şeklinde geliyor şeffaf
benim 12. gun gayet kanamam devam ediyor canim, doktor bana normal dedi. tabii ilk gunlere nazaran azaldi ama ilk gunler fazlaydi zaten hasta beziyle devam ediyordum onuncu gune kadar ben.Kizlar kanamalariniz ne durumda benim bugun 11.gun doğum sonrasi kirmizi yogun geliyo hala birde pihti gibi bişey geldi normalmi ki sizde durumlar ne google göre 10.gunden sonra kirmizimsi gelmemesi gerekiyormus
canim cok sukur sarilik illetinden kurtuldunuzKızlar çıktık hastaneden ay çok şükür. Sarılık uzamış sarılık, vücutta şükür yok yüzdeki de sürermiş iki üç ay daha. Çocuk hematolojisiyle de görüştük o da liste verdi bunlara dikkat edilecek dedi. G6 enzim eksikliği sarılık, idrarda turunculaşma yani koyulaşma, kanda yıkım yapar dedi. Kanına hücum etmemiş bu g6 enzim eksikliği çok şükür. Sadece sarılığa neden olmuş…
Kişiden kişiye göre değişir bence aşkitom F frambuazlicheesecake doktoru da normal demiş. Ben de daha depend kullanıyorum orkid vs takamam bu kadar uzun süre hep tahriş ediyor beni, depend en azından tahriş etmiyor o yüzden mecbur tam kesilene kadar depend alıp duruyorum. Normal iç çamaşırıyla deneyim dedim hiç hijyenik olmadı.benim 12. gun gayet kanamam devam ediyor canim, doktor bana normal dedi. tabii ilk gunlere nazaran azaldi ama ilk gunler fazlaydi zaten hasta beziyle devam ediyordum onuncu gune kadar ben.
canim cok gecmis olsunÇokkk teşekkürler kızlar çok acil ilk olduğu için ilk yazan @Mehlika ‘nın önerisi sma’yı aldım inşallah sever, sevmezse bu önerileri deneyeceğim tek tekSarılığı 18.9 çıktı doktor mamayla son bi şans verdi yatırmamak için. Perşembe sabahı tekrar gideceğiz iyi beslemem lazım kuzumu
İki gün durmuştu canım şimdi geri kırmız şekilde başladı ..Kirmizimi hala peki cnm o zmn normal
Kişiden kişiye göre değişir bence aşkitom F frambuazlicheesecake doktoru da normal demiş. Ben de daha depend kullanıyorum orkid vs takamam bu kadar uzun süre hep tahriş ediyor beni, depend en azından tahriş etmiyor o yüzden mecbur tam kesilene kadar depend alıp duruyorum. Normal iç çamaşırıyla deneyim dedim hiç hijyenik olmadı.Esmoss60
Acilde bana 40 gün bile sürebilir denmişti bi inmiştim de normal mi diye yoğun bakımdayken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?