• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Ya şöyle söyleyeyim burun içerisinde mukus yok biraz daha Kaş arasına doğru diyeyim daha doğru bir tabir olur ve onu manuel ile çekerken çok zorlanıyor korkuyor ister istemez acaba otomatik çekim gücü biraz daha yüksek ise direkt hüp diye çekiyor mu 😅
Aşkım çekiyor ama işte ne kadarını çekiyor onu bilemiyorum atıyorum minimal bir sümüğü mü çekiyor yoksa dolu olanı tam boşaltamıyor mu onu dahs anlayamadım. Barlas’ın minik minik hep manuelle de çektiğim zaman otomatikte de aynı. Bence manuel kullan çok doluysa şu an

Kızlar bebisimin yüzünde böyle sivilce gibi şeyler oldu 2 tarafta da var. Neden olmuş olabilir alerji vs olmasın ??

Eklentiler

• IMG_0513.webp
    IMG_0513.webp
    57,4 KB · Görüntüleme: 24
uyumayan bebe yapmislar resmen, cocugu sariliktan kurtaracagiz derken fazla enerji patlamasi mi yaptiriyorum ne yapiyorum, yeni doganlar 16-20 saat uyumuyor muydu, oyle denmisti, bu cocugun gozleri surekli fal tasi gibi acik, ne yapacagimi sasirdim 😓

cok uyusa dert, uyumasa da dert ama kizlar, sut sagacagim ama vakit yok hep uyanik habire meme istiyor 😓

kundak yapip ayakta sallayacagim en son, bu gidis o gidis…

Kızlar bebisimin yüzünde böyle sivilce gibi şeyler oldu 2 tarafta da var. Neden olmuş olabilir alerji vs olmasın ??
canim sadece yanaklarda varsa arada hafifliyorsa, doktor anne sutundendir dedi bana, emzirirken falan siziyor ya, benimkinde dun vardi mesela yikandiktan sonra hafifledi, bugun bi’ tarafindaki gecmis misal.

canim sadece yanaklarda varsa arada hafifliyorsa, doktor anne sutundendir dedi bana, emzirirken falan siziyor ya, benimkinde dun vardi mesela yikandiktan sonra hafifledi, bugun bi’ tarafindaki gecmis misal.
Evet alnında falan yok burnunun kenarlarında var bide. Dediğin gibi olabilir bugün yıkayacağım bakalım inşallah hafifler

Çok şükür canımmmmmmm hepimiz tam anlamıyla kurtulup bir oh diyelim 😍😍😍 yaaa çok ama çok teşekkür ederimmmm canım benim sen de süpersin 🤩😍 Kesinlikle vardır bir hayır allahım beterinden saklasın. Canım doktor liste verdi dikkat edilmesi gerekenler yazıyor beslenme ve ilaç listesi ona hayatımız boyunca dikkat edeceğiz. Şu an emzirdiğim için aynı şekilde ben de dikkat edeceğim.
Yaaa sürekli darlamanın nasıl hissiyat olduğunu çok iyi biliyorum ben de üzülüyorum ama 40 ımız çıkana kadar bebelerimiz az daha büyüyene ve uyandırma saati 4 saate çıkana kadar az daha sabır annesi. Şu an için böyle ilerlemek en en en doğrusu maalesef zıkkım sarılığı böyle böyle hafifleteceğiz. Hahaha eveeeet pipilim birkaç gün de olsa abiii 🤩😂 perşembe 3 haftalık olacak şaka gibi daha dün doğurdum gibi geliyor ya
benimki de persembe 2 haftalik oluyor 😍 tam bir hafta aralari. ayy allah’im bu haftadan sonra guzel gunlerini gostersin bize hep 🩵 bir sure sonra normaliniz oymus gibi gelir kuzum o liste zaten alisirsiniz muhtemelen, nelere nelere alisiyoruz hayatta.

murat tugsuz diye bir muzisyen var, onun bebekler icin olan albumunu dinletiyorum su an, geceden beri 1 bucuk saat toplamda anca uyumusumdur, benim oglana yeni guncelleme geldi dunden beri uyumuyor, muzik de oyle guzel ki, ben uyuyacagim simdi ayakta ama bizimkinde tik yok, sanki disco muzigi dinletiyorum cocuga 😅

Aşkım çekiyor ama işte ne kadarını çekiyor onu bilemiyorum atıyorum minimal bir sümüğü mü çekiyor yoksa dolu olanı tam boşaltamıyor mu onu dahs anlayamadım. Barlas’ın minik minik hep manuelle de çektiğim zaman otomatikte de aynı. Bence manuel kullan çok doluysa şu an
Damla damla izotonik değil de uyanınca yıkama yapayım bı tam boşaltım sağlasın çok teşekkür ederim kuzummm 🙏

Canım Etlik diyorlarmış eskiler doktora gittiğimizde sordum anne sütüyle silebilirsin demişti bir de mustelanın avokadolu kremi varmış losyin onu önerdi ben de alerji sanmıştım

benimki de persembe 2 haftalik oluyor 😍 tam bir hafta aralari. ayy allah’im bu haftadan sonra guzel gunlerini gostersin bize hep 🩵 bir sure sonra normaliniz oymus gibi gelir kuzum o liste zaten alisirsiniz muhtemelen, nelere nelere alisiyoruz hayatta.

murat tugsuz diye bir muzisyen var, onun bebekler icin olan albumunu dinletiyorum su an, geceden beri 1 bucuk saat toplamda anca uyumusumdur, benim oglana yeni guncelleme geldi dunden beri uyumuyor, muzik de oyle guzel ki, ben uyuyacagim simdi ayakta ama bizimkinde tik yok, sanki disco muzigi dinletiyorum cocuga 😅
Yaaa yerim hepsini allahım karnımızdaydı bunlar ne ara doğdular daha inanamıyorum 😍😍 Kesinlikle canım başka derdimiz olmasın listeye uyarız ne yapalım.

Belki de sadece anne sıcaklığı ten tene temas istiyordur 🥹 çok tehlikeli kucakta uyutmak biz de uyuyabiliriz ama biraz kucakta uyut daha sonra yatır bakalım bir de öyle denesen? Kız bir şey söyleyim mi itiraf resmen 🤩🤭 uyumadığı zaman seviniyorum ben sanırım delirdim çünkü o kadar baygınlığıyla uğraştım ki bu bana güzel bile geliyor 😁😁

Bugün kulağım ağrıyor diye sağlık ocağına gittim sanırım üşüttüm kemiklerim ağrıyor boğazım da kaşınıyor doktor sadece parol ve kulak damlası verdi bebek çok küçük başka ilaç veremem dedi aklınızda bulunsun hanımlar paroldan başka bir şey içmeyin

Bazen baş ağrılarım oluyor,doğumdan sonra arveles icebilirim diye umitlenmistim 😒

Kızlar doğum başlatmak için taktik verin bana 😬😬
Gel bana yardım et😁😁

Eklentiler

• 17605256821468526712850764691217.webp
    17605256821468526712850764691217.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 9
Bebeğim emmiyor süt var sağıyorum öyle veriyorum ama çok yorucu oluyor emme refleksi var ama memeye gelince yaygara kopuyor ne yapayım nasıl tutturayım bilmiyorum yardımcı olacak varmı

Back
X