Benimki de acıyacak gibi sanki. 16. Günüm . Bi de çok kaşınıyor karın bölgem. Pijamalarımı bile bol bol giyiyorum .Ben denedim ama acıdı 15 gün oldu doktor takabilirsin demişti
Ben giymicem ya zaten karnım indi bayaBenimki de acıyacak gibi sanki. 16. Günüm . Bi de çok kaşınıyor karın bölgem. Pijamalarımı bile bol bol giyiyorum .
Yaklaşıyor olabilir miAyy kızlar perişan oldum gece 2 defa midemi döktüm ishal olmuşum karnım ağrıyo vücudum ağrıyo şimdi nane limon içicem hayatımın en zor gecesiydi bebeğimi kusucam sandım
Böyle yaklaşıyorsa nolur yaklaşmasın zhdjdjYaklaşıyor olabilir mi
Çok iyi anlıyorum seni bende de ortakulak iltihabı var hem lohusalık hem hastalık çok zor uykusuz olduğum için direncim düştü kemiklerim ağrıyor durmadanAyy kızlar perişan oldum gece 2 defa midemi döktüm ishal olmuşum karnım ağrıyo vücudum ağrıyo şimdi nane limon içicem hayatımın en zor gecesiydi bebeğimi kusucam sandım
Bende normalde cumartesiye randevu almıştım bugüne çektimBöyle yaklaşıyorsa nolur yaklaşmasın zhdjdj
Ay hiç beklemiyordum kızlar, akıntım çok deyince alttan baktı. Hem enfeksiyon olmuş hem de açılman başlamış 1-2 cm dedi. Yani hem nişan hem enfeksiyon bir arada olmuşBende normalde cumartesiye randevu almıştım bugüne çektimbakalım ne çıkacak bir beklentim yok ama
Benim de aynı canım açıklık var nişan hala geliyor bekliyorum ne zor biseymiş bu beklemekAy hiç beklemiyordum kızlar, akıntım çok deyince alttan baktı. Hem enfeksiyon olmuş hem de açılman başlamış 1-2 cm dedi. Yani hem nişan hem enfeksiyon bir arada olmuş
Karnim şiş değilde sertleşme oluyor bende bugün 40+2 açılmam 3 cm nst de düzensiz sancılar vardı doktor istersen yatış yapayım dedi ben istemedim iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorumBenimde hiç sancim yok 40+1 e kadar bekleyecem 4 gün daha. çok sistim kızlar sizde öyle misiniz karnım çok sisti birde acayip gaz sıkışması var çarpıntı var sanci yokbunaldım
Ya eşim uyardım sıkı sıkı diyor tam gideceği sıra son kez tutuyim kucağımda dedi . Ya be hayırda demek istemiyorum bu kez görmemişin çocuğu olmuş derler neyse eşim dediki sadece annen tutarken tu tam o sırada öptü sevdiğini düşünüyor ama bu çocuk öpülmeyen ne anlasın demi
Açıklığın kaç gündür vardı senin canımBenim de aynı canım açıklık var nişan hala geliyor bekliyorum ne zor biseymiş bu beklemekbugün yapmadığım şey kalmadı camları halıları sildim tüm evi baştan sildim süpürdüm hala bişeu yok
Hadi ya of vallahi billahi yetti şu çocukların çektiği yakurtulamadik sariliktan maalesef 13.2 olmus yine
Canım 18 günlük mü şu an bebeğin? Eğer 18 günlükse 13.2 değerinin bir anlam ifade etmemesi gerekiyor. 2 haftayı geçtiği için bebeklerde sarılık artık beyin bariyerlerine hücum edemiyor o yüzden korkmaya gerek yok diyor doktorlar, bize böyle söylendi. Yoksa benimkinde de gitsek sarılık yine var yani. Bir de bizim uzamış sarılık artık devam edecek bu böyle böyle. Emmesi, hareketleri, kaka ve çişi problem değilse korkmamak lazımmış bu hafta doktorla tekrardan görüşmüştük bu konuyu.kurtulamadik sariliktan maalesef 13.2 olmus yine
Açıklığım ne zamandan beri var bilmiyorum canım dün gittim ben de orda söyledi. Muayene sonrası akşama kadar ağrım devam etti benim, lekelenme de hala devam ediyor ara ara nişan geliyor, bari artsın açıklık diye herşeyi yapıyorum ama bana mısın demedi dahaAçıklığın kaç gündür vardı senin canımdoktor bir haftayı bile bulabilir belli olmaz dedi ben şok ve heyecanlıyım ama ağrım oldu muayeneden sonra 3 saat geçti hala hafiften devam ediyor. Lekelenme de olmuş azıcık ama doktor muayenedendir dedi ağrı geçmezse haberleşelim dedi
Ne yaptınız çözüm buldnuzmuBende aynı durumdayım kendimi çok kötü yorgun hissediyorum sütüm gelsin diye dua ettim emmeyeceği aklıma gelmedi hiç bende sagıyorum sonra şırınga ile veriyorum hala belki döner emer diye o kadar yoruldum ki bide 7 yaşında kızım var sezeryan ağrım bı yandan durup durup ağlıyorum bı yolu varsa banada söyleyin nolur
İnşallah canım, benim doktor da çok rahat. İyi mi kötü mü bilemedim. Haftaya çağırdı beni. Ee dedim haftaya 40+1 olmuş olacağım. Olsun 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama bana saçma geldi. Yine de arada en azından bir kontrol yapması gerekmez mi? Senin ki ne zman gel dediAçıklığım ne zamandan beri var bilmiyorum canım dün gittim ben de orda söyledi. Muayene sonrası akşama kadar ağrım devam etti benim, lekelenme de hala devam ediyor ara ara nişan geliyor, bari artsın açıklık diye herşeyi yapıyorum ama bana mısın demedi dahabu hafta içinde doğurursun artık dedi doktor, doğuramazsan haftaya cuma yatışını yapacağım dedi, benim doktorum 40 haftayı geçirmiyormuş +1 gün de tolerans gösteriyorum dedi. İnşallah gelir kendi sancılarımız
Benim ki de haftada bir bakıyor canım bazı doktorlar öyle, perşembe gel doğurmazsan, cuma sabah da yatışını yapalım dedi.İnşallah canım, benim doktor da çok rahat. İyi mi kötü mü bilemedim. Haftaya çağırdı beni. Ee dedim haftaya 40+1 olmuş olacağım. Olsun 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama bana saçma geldi. Yine de arada en azından bir kontrol yapması gerekmez mi? Senin ki ne zman gel dedi
15 gunluk canim, dogum yaptigimiz hastanede kontrollere devam ediyorduk, egitim arastirma hastanesinde detayli baktirmaya devam edin dedi doktorCanım 18 günlük mü şu an bebeğin? Eğer 18 günlükse 13.2 değerinin bir anlam ifade etmemesi gerekiyor. 2 haftayı geçtiği için bebeklerde sarılık artık beyin bariyerlerine hücum edemiyor o yüzden korkmaya gerek yok diyor doktorlar, bize böyle söylendi. Yoksa benimkinde de gitsek sarılık yine var yani. Bir de bizim uzamış sarılık artık devam edecek bu böyle böyle. Emmesi, hareketleri, kaka ve çişi problem değilse korkmamak lazımmış bu hafta doktorla tekrardan görüşmüştük bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?