- 8 Şubat 2025
- 596
- 617
- 18
sorma canim! gercekten ne zormus bu surec, ben mesela dogru duzgun bir sey anlayamadim cocugumun dogdugundan bu yana; surekli bir stres; degeri yukseldi mi dustu mu, yeterince beslendi mi, ayy biraz fazla uyudu… zaten yeterince zor, yepyeni bir hayat, lohusalik, uykusuzluk vs. bir de bu zikkimla ugrastik cidden. allah’im beterinden saklasin.Hadi ya of vallahi billahi yetti şu çocukların çektiği ya
Vallaha cinlerim tepeme geldi tutturuyor birde kucağıma alıyım diye . Eşim annen tuttarken sadece tutabilirsin dedi, Anneside abartmayın ya kızım 4 yaşındayken kardeşini tutuyordu ne olacak diyor . O yapıyordu diye benim çocuğuma yapılmasını lazım ya varya cinleniyorum . Ben asla veremem öyle dedim . Eşimde ben 7 sene sonra buldum dedi ..Bende asla sevmem başkasının küçücük bebeği öpmesini..Esin izin vermemiş , cocukta 10 yaşında aklı başında yani yapma denilen birşeyi yapmamasi lazım cnm.
Asla izlememBana da ilk sezeryanda cesaret gelmişti ne korktum ne heyecanlandım ,spinal oldum çok iyi ilerledi.Ama şimdi arada bı korkular geliyor gidiyor
Evet lafta anlamıyorlar varya en sinir olduğum yaş 8/10 laf anlamıyorlar ve şimarıyorlarÇocuklar da hevesli oluyor işte böyle şeylere canım 50 kere söylesen de yine yapabilir, neden öpmemesi gerektiğini bile bilmiyordur, en güzeli misafir kabul etmemek bi süre
Ne sorduAy evet gerizekalı ya abla bişey sorabilir miyim yazmış ben de yeni hamile falan bişey sorucak zannettim tövbe estağfurullah engelledim sonra
O iğne en kolayi diyebilirim. Yemin ederim koldan damar yolu açmaya çalistiklarinda daha çok canım yandı.Instagram'da gezerken sezeryan doğum spinal iğnesini vuruyorlardi bı kadına ,ona denk geldim.Birden kafama çarşamba günü sezeryan olacağım dank etti ,korktum
Kulak çubugunu da yağlayıp yapiyorlarAy annem dedi onu da 25 sene önce kardeşime yaparmış ama çok ilkel bi yöntem gibi geldi korktum açıkçası
Çok geçmiş olsunkurtulamadik sariliktan maalesef 13.2 olmus yine
Ben bugün başladım,12 gün oldu doğum yapalı. Doktora sorduğumda en ilkel,ucuz olanı alıp başlayabilirsin dedi pazartesi günü. Karnım baya indi ama sarkıcak gibi duruyor belki de bana öyle geliyor :)Kızlar korse takıyor musunuz ? Daha önceki doğumumda hiç takmadım. Kaçıncı gün itibariyle takılmalı bilen var mı ?
Kuşum G6 ve subgroup bakıldı mı? Eğer bakılmadıysa bunlara bakılmasını söyler misin? 2 haftayı geçmiş bebiş ama ciddi yükselme olmadıkça bu değer tek başına bir şey ifade etmez canım korkma. Ama bence hafta sonu bi bilicheck baktırın ona göre kan alınır gerek duyulursa.15 gunluk canim, dogum yaptigimiz hastanede kontrollere devam ediyorduk, egitim arastirma hastanesinde detayli baktirmaya devam edin dedi doktor9.8, 13.9, 10.2, 13.2 bi’ iniyor, bi’ cikiyor iste. sag olsun hic icimi en ufak rahatlatacak bir sey soylemedi, ustune daha detayli arastirilmasi lazim bizim burada yaptigimiz tahlillerde bir sey cikmadi farkli bir sey var muhtemelen vs. diyor. hepten panik oldum evde, ptesi icin randevu aldim egitim arastirma hastanesinden.
oyle diyorsan cidden icim biraz rahatlayacak, hafta sonu da girince araya iyice allak bullak oldum yine.tiroiddendir diyordu o da dusuk cikti bugun, enfeksiyon, kan grubu vs. bir suru seye de bakildi, hepsi negatif. zarar veriyor mu acaba diye kendimi yiyorum iki saattir
Sevgilisiyle yaşadığı +18 bi olay hakkında fikir soruyor ?? Kadın olduğunu da zannetmiyorum zaten sapığın teki benceNe sordu
Net erkek beyinsiz yaSevgilisiyle yaşadığı +18 bi olay hakkında fikir soruyor ?? Kadın olduğunu da zannetmiyorum zaten sapığın teki bence
Benim doktorum 10. günden sonra kullanmamı önerdi. Bedensiz cırtlı korseyi dikişlerim ortasına gelecek şekilde karnıma sarıyorum.Kızlar korse takıyor musunuz ? Daha önceki doğumumda hiç takmadım. Kaçıncı gün itibariyle takılmalı bilen var mı ?
Pilates topunda yaylanma hatta yaylanarak çok sert olmadan zıplamak işe yarıyormuş teyzemin komşusunun suyu gelmiş açılma 3 cm ebeler topta zıplatmışlar açılma öyle artmışİnşallah canım, benim doktor da çok rahat. İyi mi kötü mü bilemedim. Haftaya çağırdı beni. Ee dedim haftaya 40+1 olmuş olacağım. Olsun 41 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Ama bana saçma geldi. Yine de arada en azından bir kontrol yapması gerekmez mi? Senin ki ne zman gel dedi
Emzirmek çok zor uyanmiyor bir türlü uyansa isteksizlik var sarılık baslamis birde sagip şiringayla veriyorum ama çok zor oluyor inşallah emmesi düzelir sizde durumlar nasılNe yaptınız çözüm buldnuzmu
Ay evet kesinlikle. Sizi iyice yordu bu süreç. En azından net bir şey bilmek istiyor insan. Neden oldu, nasıl geçecek, ne şekilde beslenecek, çözümü nedir vs. Ama belirsizlik ve ne yapacağını bilememek çok yorucu cidden.sorma canim! gercekten ne zormus bu surec, ben mesela dogru duzgun bir sey anlayamadim cocugumun dogdugundan bu yana; surekli bir stres; degeri yukseldi mi dustu mu, yeterince beslendi mi, ayy biraz fazla uyudu… zaten yeterince zor, yepyeni bir hayat, lohusalik, uykusuzluk vs. bir de bu zikkimla ugrastik cidden. allah’im beterinden saklasin.
Ay şuursuzluktan başka bir şey değil. Beni bile sinir etti buradan. Çok haklısın benceVallaha cinlerim tepeme geldi tutturuyor birde kucağıma alıyım diye . Eşim annen tuttarken sadece tutabilirsin dedi, Anneside abartmayın ya kızım 4 yaşındayken kardeşini tutuyordu ne olacak diyor . O yapıyordu diye benim çocuğuma yapılmasını lazım ya varya cinleniyorum . Ben asla veremem öyle dedim . Eşimde ben 7 sene sonra buldum dedi ..
Bizde 15.6 ile yatış yapmadılar takip edelim dediler. Ama kaka durumu iyi değil bizim. Kilo da almıyor. Ne olacak böyle bilmiyorumÇok geçmiş olsun
Bizim de dün yine 14 çıktı ama testten önce doktor yine fototerapi alabileceğimizi söyleyince benim moral yine bozul,yine ağla ağla. Pazartesi 13.6 çıkmıştı o yüzden doktor sıkıntı yok dedi. Bizim sıkıntımız zaten kan grubu farklılığı. Vücut bu yüzden tekrar tekrar üretiyor. Emzirmek,süt sağıp vermek,mama vermek,çişi kakası her şey olması gerektiği gibi. Kilo da almış hatta ama işte lanet şey bizim dışımızda ilerliyor. Pazartesi yine gideceğiz ama benim de psikolojim bozuk gerçekten. Daha iki hafta olmadı ama iki gün sonra 2 haftalık olacağız bakalım. Umarım hasarsız,daha sıkıntısız geçer gider. Fototerapi sonrası işitme testini de tekrarlamamızı istedi doktorumuz mesela,sizde de istediler mi?
Şu an düşüşe geçmiş herhangi bir tehlike yok ama takip edilmesi şart. 14. günden sonra sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniliyor. Benim pilili 22. günde uzamış sarılık. Beyine 25-30-35 gibi değerlerde müdahale edilmezse ilk 2 hafta evet zarar veriyor ama bizim burada konuştuğumuz değerler çok şükür zarar vs vermemiştir allahın izniyle. Yüzünün sarılığı da birkaç aya ancak geçer.Kızlar bi şey sorcam bizimkinin sarılığı 3.gün 11 6. Gün 13 10. Gün 10 cıktı. 15. Gün 9 olmustu. Geçmiş dediler sarılığı ama hala yüzü sarı. Bu sürede genellikle anne sütü verdik mamayı ilk günler desteklemiştik süt gelene kadar. Ama herhangi bir tedavi olmadı ışın filan. Bi de 15. Gün hala 9 olması kafamı kurcaladı uzatılmış sarılık bu mu? Beyne bir zarar gelmiş midir? Kaç çıkınca ışın veriyorlar?
Ay inşallah emzirmekten başka tedavisi yok sanırım bol çiş kaka yapacak atacak dedi doktor sizin yatış kaç olunca olmuştu 13 sınır mı? Bi de hep cihazla bakıldı kan alarak bakmadılar hiçŞu an düşüşe geçmiş herhangi bir tehlike yok ama takip edilmesi şart. 14. günden sonra sarılık devam ediyorsa uzamış sarılık deniliyor. Benim pilili 22. günde uzamış sarılık. Beyine 25-30-35 gibi değerlerde müdahale edilmezse ilk 2 hafta evet zarar veriyor ama bizim burada konuştuğumuz değerler çok şükür zarar vs vermemiştir allahın izniyle. Yüzünün sarılığı da birkaç aya ancak geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?