• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Doktorumuzu aradik Çığlık çığlığa asla uyumadı kıpkırmızı oluyor kendimi bugün çok çaresiz hissediyorum doktor bir çay kaşığı calpol verelim dedi verdim bı yeri mi ağrıyordu yada uykusuzluktan mi yoruldu anlamadım şuan aşırı rahatladı 😞 doktor bu haftalarda çok normal dedi bugünlük bir kere calpol verdik
Aynı durumdayım. Sabahtan beri 2 poğaçayla duruyorum su bile içemedim şişeden suluğuma dolduracak vaktim olmadı. 1.5 saat uyudu toplamda o da parça parça. Sabah 8den beri böyle. Katıla katıla gözünden yaş gele gele ağlıyor yani ben de bi yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başladım artık. Yarın gideceğiz doktora kakasını yapamadığı için 8 gün oldu bugün. Belki o yüzdendir diyorum bakalım artık. 4 gözle eşimi bekliyorum eve gelsin diye. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Aynı durumdayım. Sabahtan beri 2 poğaçayla duruyorum su bile içemedim şişeden suluğuma dolduracak vaktim olmadı. 1.5 saat uyudu toplamda o da parça parça. Sabah 8den beri böyle. Katıla katıla gözünden yaş gele gele ağlıyor yani ben de bi yeri mi ağrıyor diye düşünmeye başladım artık. Yarın gideceğiz doktora kakasını yapamadığı için 8 gün oldu bugün. Belki o yüzdendir diyorum bakalım artık. 4 gözle eşimi bekliyorum eve gelsin diye. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Canimm benim aynı günde 3 litreye özen gösteren ben bugün 3 damla su icemedim inşallah bi yerleri agrimiyordur kabızlığı ilk oğlumda çok yaşadım o aşırı huzursuzluk veriyor bize metsil vermişlerdi kimseye yaramayan metsil bize çok iyi gelmişti kaka konusunda doktoruna Danış mutlaka kuzum eşim yeni geldi bana diyor savaştan çıkmış gibisin savaş ne kelime bugün dün akşam 5.30 dan beri bu sekildeydik

Bende ağzıma bı ekmek arası biseyler sürdüm o kadar göğüsum artık içten yanmaya başladı o derecedeyim

Kuzum cıvık pütürlü gelmesi gerekiyor dediler bize arada bir afedersin su gibi oluyor hatta bezini açınca bekliyorum daha rahat yapsın diye sulu hardal sarısı ve pütürcüklü doktor çok iyi dedi
Bana doktorum
Bigaia (probiyotik)
Trubiotic (probiyotik)
Nurse Harves ( gaz damlası )
Önerdi probiyotik günde bir kere 5 damla
Gaz damlasi günde 5 e kadar verebilirsin 5 damla dedi ama ben 3 kere veriyorum
Halsiz, güçsüz kaldık çok normal. Benim de tam tarif ettiğin gibi anladım canım. 29 yaşında kaka analizi de yaptırdı bana bu pipili 😂😂😂

Ss aldım acilde doktora sorcam yoksa bu gece de bize nefes almak yok dayanamıycam artık üzülüyorum da öyle ağladıkça.

Canım benimki de öyle yapıyor . Cır cır ses çıkıyor ishal gibi. Ama normali öyleymiş anne sütü aldığı için. Ben neo four diye bi damla kullanıyorum probiyotik. Gaza da iyi geliyor
Ss aldım yazdığını tüm yazılanları sorcam doktora. Yasaklı listesine bakıyorum da daha tam anlayamıyorum hangisi olur hangisi olmazı. Yaaa benim de öyle ishal sesi geldi resmen ondan da korktum sanırım.

Canimm benim aynı günde 3 litreye özen gösteren ben bugün 3 damla su icemedim inşallah bi yerleri agrimiyordur kabızlığı ilk oğlumda çok yaşadım o aşırı huzursuzluk veriyor bize metsil vermişlerdi kimseye yaramayan metsil bize çok iyi gelmişti kaka konusunda doktoruna Danış mutlaka kuzum eşim yeni geldi bana diyor savaştan çıkmış gibisin savaş ne kelime bugün dün akşam 5.30 dan beri bu sekildeydik
3-4 lt su içen ben daha 1 bardak içemedim gerçekten sütü de etkileyecek bu durum diye korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun. Şurubun iyi gelmesine sevindim inşallah rahat bir uyku çeker de kendine gelir kıyamam

Kaka yapamadığı için de etkiliyor olabilir. Biliyorum her şeyi yapmışsındır da poposunun deliğini biraz uyarsan parmağınla falan yine mi yapamıyor o şekilde? Öncesinde bisiklet çevirir gibi hareketle falan? Belki probiyotik verir o da yardımcı olur bağırsaklarına

Kaka yapamadığı için de etkiliyor olabilir. Biliyorum her şeyi yapmışsındır da poposunun deliğini biraz uyarsan parmağınla falan yine mi yapamıyor o şekilde? Öncesinde bisiklet çevirir gibi hareketle falan? Belki probiyotik verir o da yardımcı olur bağırsaklarına
Kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp yaptım o dediğini 2 kere ama işe yaramadı. Hareketleri asla yaptırmıyor o kadar bağıra bağıra ağlıyor ki durmuyor. Zorla da olsa birkaç dakika denedim ama malesef. Anlamadığım şey çok şükür devamlı gaz çıkartıyor alttan ama kaka yapmıyor yani bi sıkışma gibi değil gibi of bilmiyorum. Kolik falan mı acaba ya ağlamaları ona benziyor bilmiyorum hiç görmedim kolik bebek ama

Ss aldım yazdığını tüm yazılanları sorcam doktora. Yasaklı listesine bakıyorum da daha tam anlayamıyorum hangisi olur hangisi olmazı. Yaaa benim de öyle ishal sesi geldi resmen ondan da korktum sanırım.
Kuzum ishal gibi olması gerekiyor korkma doktor kabız olmasından iyidir demişti istediğimiz kıvam demişti hatta 🤣 kıvam derken diyemedim ajajssjsj

Biz de 20. gündeyiz ve sanırım atakdayız🥺Benim bebişim 2 dakika meme emip uyuyor sonra uyanıp tekrar istiyor meme uçlarım yara oldu Medacasol sürdüm lansinoh krem sürdüm hiçbir işe yaramadı göğüs kalkani alsam mı bi an önce iyileşmem lazım emzirmesem memem taş gibi olup ağrıyor sağsam ucu yarılıyor ne yapmam lazım 😭😭😭ememeyince babası mama veriyor emzirmeyince üzülüyorum çünkü çok zor meme tutmustu

Biz de 20. gündeyiz ve sanırım atakdayız🥺Benim bebişim 2 dakika meme emip uyuyor sonra uyanıp tekrar istiyor meme uçlarım yara oldu Medacasol sürdüm lansinoh krem sürdüm hiçbir işe yaramadı göğüs kalkani alsam mı bi an önce iyileşmem lazım emzirmesem memem taş gibi olup ağrıyor sağsam ucu yarılıyor ne yapmam lazım 😭😭😭ememeyince babası mama veriyor emzirmeyince üzülüyorum çünkü çok zor meme tutmustu
Kuzum göğüs kalkanı al mutlaka ne surersen sür çamaşıra temas etmeyince hızlı iyileşiyor

Hangisi peki aventin iyi midir trendyolda gördüm silikon uca mı geçsem iyileşene kadar ay ne zormuş bu emzirme işi
Ben e bebekten weeninkini aldım hepside aynı işi görüyor kalkan için çok yüksek meblağ vermene gerek yok kuzum silikon uçta vardı onda da wee ninkinden çok memnun kaldım aventinki de vardı onu bı turlu yakıştıramıyorum weeninkini islatinca hemen yapışıyor hiç kullandığım bı marka değildi aşırı memnun kaldım

Kulak pamuğunu zeytinyağına batırıp yaptım o dediğini 2 kere ama işe yaramadı. Hareketleri asla yaptırmıyor o kadar bağıra bağıra ağlıyor ki durmuyor. Zorla da olsa birkaç dakika denedim ama malesef. Anlamadığım şey çok şükür devamlı gaz çıkartıyor alttan ama kaka yapmıyor yani bi sıkışma gibi değil gibi of bilmiyorum. Kolik falan mı acaba ya ağlamaları ona benziyor bilmiyorum hiç görmedim kolik bebek ama
Doktora götürün bi bakalım ne diyecek kıyamam ona ya. Kolik perperişan bir şey arkadaşımın kızı kolikti aman düşünüp çekme bile allah korusun.

Kuzum ishal gibi olması gerekiyor korkma doktor kabız olmasından iyidir demişti istediğimiz kıvam demişti hatta 🤣 kıvam derken diyemedim ajajssjsj
Acile gidiyoruz eşim geldi arabaya biner binmez uyudu… Sabaha kadar Antalya’yı turlama fikri çık aklımdan çıııık 😂😂😂 Gaz damlası istiycem kakayı da sormuş olurum bence de normal sizler de aynı şeyi söyleyince rahatladım. Maması mı yapıyor diye düşünmüştüm onu da bi sorcam oyun hamuru gibi yaptığı da oluyor. En azından anlarım kakasını artık.

Acile gidiyoruz eşim geldi arabaya biner binmez uyudu… Sabaha kadar Antalya’yı turlama fikri çık aklımdan çıııık 😂😂😂 Gaz damlası istiycem kakayı da sormuş olurum bence de normal sizler de aynı şeyi söyleyince rahatladım. Maması mı yapıyor diye düşünmüştüm onu da bi sorcam oyun hamuru gibi yaptığı da oluyor. En azından anlarım kakasını artık.
🤣🤣🤣 Geçen biz mecbur gezdik iki saat 🤣🤣🤣 oyun hamuru içinde bağırsağında kalanları boşaltıyordur zeytin çekirdeği gibi küçük top top olmadikca korkma ama yinede bir Danış, özellikle gaz damlasini

Hiç sorma deli oldum ama bu duruma kızdığımı da biliyorlar onun için çekine çekine aradılar durumunu sormak için
Kimdi bu saygısızlığı yapan ? Ya cidden bu bilinçsizlik olacak iş değil minicik çocuk hastaysan ne işin var sanki çocuk küsecek gelmediler beni görmeye diye .

Kızlar çıktım hastaneden iyi ki gitmişim röntgen çektirdik felaket gaz doluymuş ama felaket doktor çok fena bu çocuk dedi. Probiyotik ve gaz damlası yazdı günde 15 er damla sabah öğle akşam 5 damla şeklinde kullan dedi. Gaz için masaj önerdi yaptığımız masajı gösterdik çok iyi böyle yapın dedi. Tam da bu haftalarda başlar zaten kolik bebek deriz dedi 😁🥲 kolik mi yani benim bebem dedim kolik tarzda evet 1 yaşa kadar devam eder genellikle gaz durumu dedi. Sarılık için de tekrar gitmişken sordum korkulacak günde değilsiniz korkmayın diye ekledi. Hoş geldin kolik pipili 😂

Back
X