Bana 2-3 gün önce yattı. İş görememezlik raporum sisteme düştükten sonra yatırıldıKızlar emzirme ödeneği alan var mı pttden sistemde adıma ödeme gözükmüyor
Yok canım ayrı şeyler arkadaşım ikisinide bu hafta aldı ama pttden almaya gitmiş orda demişler emzirme paranız var almamışsınız , diğer sosyal hizmetler ödemesi yardımda yılbaşından beri artık halkbaktan diye söylemişler .. ama ona sormayı unuttum ondan buraya yazdım alanlar var mı acaba diyeCanımKsknnkymtt tek seferde yatan bu yardim çıkınca o bitti diyebiliyorim çünkü öyle bı ödenek görünmüyor
1238 tl olan değil mi normal sgk parası değil yüksek miktar olan değilBana 2-3 gün önce yattı. İş görememezlik raporum sisteme düştükten sonra yatırıldı
Evet, ben e devlete iban tanımlamıştım doğrudan banka hesabıma yattı, ptt ile uğraşmadım.Kızlar emzirme ödeneği alan var mı pttden sistemde adıma ödeme gözükmüyor
Doktor kordon yeterli uzunlukta normal doğuma engel değil dedi birde bebekler son hafta açabiliyorlar kordonu yada doğum sırasında da dönerken açılabiliyormuş dügüm olmadigi için ve nst de düsüklük yoksa normal doğum deneniyor kordonuyla dogan bir çok bebek de varmış bende bilmiyordum ama işler yolunda gitmezse ya direk sezeryan yada normal başlayıp sezeryana da gidebilir yarın belli olacak herhalde ama şükür bugün de bebeğim hareketliydi dünde nst iyi çıkmıştı bakalım ne olacakHayırlısı olsun canım. Kordon dolandığı halde normal doğum yaptırıyorlar mı? İnşallah güzel geçer kontrolün
Benim damlam 1 tane canım günlük 1 damla veriyoruzKızlar D vitamini kaç damla veriyorsunuz bebeklere doktor söyledi ama unuttum ben onu
Çok iyisiniiiiiizBen sana bizim komboyu söyleyim, arabayla parka gidiyoruz arabada mışıl mışıl uyuyor durunca da eşim slinge alıyor (ben alınca kokumu alıp emmek istiyor kerata) 2 saat parkta kahve içip yürüyüş yapıyor. Lohusalığımda nefes aldıran anlar bunlar, cumartesileri iple çekiyorum
Aşkım annelik bu ömür boyu bitmeeeeeeezOy minisim yaaa artık bı sonraki evremiz ne olacak acabasarılık dedik gaz dedik uyku dedik sırada ne var
Bende bilmiyordumDoktor kordon yeterli uzunlukta normal doğuma engel değil dedi birde bebekler son hafta açabiliyorlar kordonu yada doğum sırasında da dönerken açılabiliyormuş dügüm olmadigi için ve nst de düsüklük yoksa normal doğum deneniyor kordonuyla dogan bir çok bebek de varmış bende bilmiyordum ama işler yolunda gitmezse ya direk sezeryan yada normal başlayıp sezeryana da gidebilir yarın belli olacak herhalde ama şükür bugün de bebeğim hareketliydi dünde nst iyi çıkmıştı bakalım ne olacak
Senin doğum ne zaman? Kaç haftalık oldu
Lansinoh falan fayda edecek gibi değil artık. İki farklı merhem verdi doktor. Onlar bile fayda etmiyor. Ben de bu taktiğe geçicem artık bir de bunu deneyeyim. Devamlı nemli tutup kalkan kullanayım. Ya da bal mumu koyarım bakalım.Ben emzirme sütyeni ile kullanıyorum. 7/24 takıyorum uyurken bilerahatsız ama yaralardan iyidir. Bir organım gibi artık Lansinoh krem bana çok iyi geldi bu arada. Garmastan da almıştım bende işe yaramadı
Bence deAntalya çok değişik bir memleket 1 saat ayrılsam özlerim o yüzden dehşet anlıyorumbebişinle gelirsin
Aa ne güzel hemşehri çıktık hepAy ben de Antalya’dayım
KepezdeAyyyyy neresindeee
Devit kullanıyorlar doğduklarından beri hergün aç karna sabah 6 damla veriyorumKızlar D vitamini kaç damla veriyorsunuz bebeklere doktor söyledi ama unuttum ben onu
Benim bir süre hiç olmadı ama şimdi tekrar başladı nedense. 20. Gündeyim ben de.Sezaryen olan anneler kanamanız bitti mi bittiysek kaçıncı gün 20. Gün benim daha bitmedi
Aynen valla komşu da çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?