2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Canım Ksknnkymtt tek seferde yatan bu yardim çıkınca o bitti diyebiliyorim çünkü öyle bı ödenek görünmüyor
Yok canım ayrı şeyler arkadaşım ikisinide bu hafta aldı ama pttden almaya gitmiş orda demişler emzirme paranız var almamışsınız , diğer sosyal hizmetler ödemesi yardımda yılbaşından beri artık halkbaktan diye söylemişler .. ama ona sormayı unuttum ondan buraya yazdım alanlar var mı acaba diye

Hayırlısı olsun canım. Kordon dolandığı halde normal doğum yaptırıyorlar mı? İnşallah güzel geçer kontrolün
Doktor kordon yeterli uzunlukta normal doğuma engel değil dedi birde bebekler son hafta açabiliyorlar kordonu yada doğum sırasında da dönerken açılabiliyormuş dügüm olmadigi için ve nst de düsüklük yoksa normal doğum deneniyor kordonuyla dogan bir çok bebek de varmış bende bilmiyordum ama işler yolunda gitmezse ya direk sezeryan yada normal başlayıp sezeryana da gidebilir yarın belli olacak herhalde ama şükür bugün de bebeğim hareketliydi dünde nst iyi çıkmıştı bakalım ne olacak
Senin doğum ne zaman? Kaç haftalık oldu

Çok iyisiniiiiiiz en sevdiğim kahve etkinliği ve bebişle daha keyifli olur maşallah Bizim dışarı çıkmamız, üçüncü kişilerlr temasımız yasaklanmıştı 1. haftadan itibaren geç prematüre, düşük kilo ağırlığı, sarılık geçirdiğimizden ötürü sonrasında da enzim eksikliği çıktı bağışıklık güçlensin öyle denilmişti. Biraz zamanımız geçsin de aynı etkinliği her gün olabildiğince yapmak istiyoruz. Daha kanguruya bile koyamıyorum kilo sınırına ulaşmadık diye umarım kilo almıştır diyorum koymak için sabırsızlanıyorum

Oy minisim yaaa artık bı sonraki evremiz ne olacak acaba sarılık dedik gaz dedik uyku dedik sırada ne var
Aşkım annelik bu ömür boyu bitmeeeeeeez hep bir şeyler olacak. 29 yaşındayım annem bugün aradı kızım sen aç mısın yemek yiyebiliyor musun diye ağlıyor bitmez sanırım hep bir şeyler korku, endişe, sorun

Bende bilmiyordum çok iyiymiş. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Benimde perşembe günü 40 haftalık olacak

Ben emzirme sütyeni ile kullanıyorum. 7/24 takıyorum uyurken bile rahatsız ama yaralardan iyidir. Bir organım gibi artık Lansinoh krem bana çok iyi geldi bu arada. Garmastan da almıştım bende işe yaramadı
Lansinoh falan fayda edecek gibi değil artık. İki farklı merhem verdi doktor. Onlar bile fayda etmiyor. Ben de bu taktiğe geçicem artık bir de bunu deneyeyim. Devamlı nemli tutup kalkan kullanayım. Ya da bal mumu koyarım bakalım.

Banyo sonrası mayıştı çok mama içmedi diye az önce çocuğun şekerine baktım hipoglisemiye mi girdi diye normal çıktı tövbe ya korkutuyor insanı. Doktor demişti kontrol et banyo sonrası diye ilk yoğun bakıma yattığımızda düşüktü çok şekeri 45-52 gibi aklıma soktu annelik delilik… aklıma sokulmasın şöyle şeyler yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…