Bugün bize de dr biberon verirseniz sütün azalır dedi bizde de meme reddi başlar gibi olmuştışu, şimdi kaşık biberonu deniyorum, memeye geri dönüş yaptı sanki, süt artırma yöntemi bol bol emzirmek diye biliyorumKızlar sütü kesilme seviyesinde azaldıktan sonra arttırma yöntemi bilen var mı ? Meme reddi var demiştim mamaya ve biberona başladığımız için. O arada çok sağım da yapamadım. 2 gün önce 1 göğüsten 100 cc çıkarken bugün 2 göğüsten 40 cc falan çıktı anlamadım. Napmam lazım ya ?
Bilmem hic farketmedim oglumda da oyle bisey yoktu benmi gormedim acabaEvet yapıştırma kenarda ip vardı
Kenarda çok az ip vardı
Çok iyibuhar makinesi bulundurun yattığı oda da
Benim 1 gün sürdü canım sonrasında geçti ama ben şöyle birşey yaptım idrarımı yaparken suyu da açtım o beni rahatlattı sonrasında geçti zatenSelamlar, sezeryan olanlar sonda takıldıktan sonra bende o bölgede ağrı ve hassasiyet oluştu, doktorum normal dedi ama ne zaman geçer acaba yaşayan var mı?
Farklı mı oluyor acabaBilmem hic farketmedim oglumda da oyle bisey yoktu benmi gormedim acaba
Aşkım bu şekildemilk deniyorlar sonrasında 4 hafta sonraya tekrar ultrason yapacaklar ,inanırsan o an beynim durdu kadını sadece dinledim ve çıktım ilay çok ağladı hiç birşey soramadım .. ama ana kucağı felanda iyi geliyormuş bacaklar ayrık kalmalı .. kundak vs yasak . Almanyada ilk 50 gün içerisinde yaptırıyorlar .. 50 geçmeyecek diyorlar canım türkiyede 2/3 ay arasıymış evetO şekilde mi düzeliyormuş peki? Kıyamam ben ona ya. Herhangi bir tutuş şekli falan var mı sorsaydın. 3. ayda yapılması istendi kalça ultrasonun ama sistem 2. aya verdi bakalım onu ayarlıycaz.
Evet canım çıktı ama ertesi gün geçiyor gibi, yenidoğan aknesiymiş sanırımKızlar bebeğiniizn yüzğnde sivilve çıktı mı
Nasıl hangi branştan sıra aldın canımO şekilde mi düzeliyormuş peki? Kıyamam ben ona ya. Herhangi bir tutuş şekli falan var mı sorsaydın. 3. ayda yapılması istendi kalça ultrasonun ama sistem 2. aya verdi bakalım onu ayarlıycaz.
Benim bebe tam olarak böyle… Normalde doğduğundan bu yana sarılıktan dolayı 2 saatte uyandırıp emziriyordum bu rutine kendisi de alışmıştı 2 saatte acıkıp uyanıyordu ama ne olduysa birkaç gündür uykuya direniyor. Evde loş ortam sağladım, beyaz gürültü açtım, banyo yaptırdım, masajlar yaptım, kırmızı ışık açtım vs yok işe yaramıyor. Atak haftasında olduğu gösteriyor 4. hafta bitmek üzere 5. haftaya girecek bakalım ne kadar sürecek bu mevzu.Kızlar uyku problemi yaşayan var mı
bu çocuk çok uzun süreler uyanık kalıyor uykuya direniyor sonra da deli gibi ıukusu geliyor ama uykuya geçiş yapamıyor Allah için ne yapmam lazım bu tarz sorun yaşayan var mı aranızda
İlayın bacaklar açılıyor mu peki M şeklini alabiliyor mu? Barlasın mesela olmuyor kanguruya koyamıyorum ana kucağı da dahil biraz daha büyümeye ihtiyacı var M şeklini alamıyor. Of allah çaresiz dert vermesin ama üzülmüşsündür tabii ki kıyamam ona ben.Aşkım bu şekildemilk deniyorlar sonrasında 4 hafta sonraya tekrar ultrason yapacaklar ,inanırsan o an beynim durdu kadını sadece dinledim ve çıktım ilay çok ağladı hiç birşey soramadım .. ama ana kucağı felanda iyi geliyormuş bacaklar ayrık kalmalı .. kundak vs yasak . Almanyada ilk 50 gün içerisinde yaptırıyorlar .. 50 geçmeyecek diyorlar canım türkiyede 2/3 ay arasıymış evet
Gazla nasıl başa çıkıyorsun canımAşkım ben kullanamıyorum doktor sarılıktan dolayı yasakladı karaciğeri yormasın diye. Neden sordun ?
Doktora götürmedim ama geçici bi şey diye düşünüyorum . Kayınvalidem de sütün yağlı geliyordur ondan dedi tabi ne kadar aslı varAynen aynen alerji falan sandm
Aşkım kanguruyu hiç denemedim ama alacağım ..iyi geliyormuş ama annem geçen bezlerken ayakları sanki içe bakıyor gibi dedi bende yok o öyle yapıyordur bence demiştim onla alakalımı bilmiyorum ..İlayın bacaklar açılıyor mu peki M şeklini alabiliyor mu? Barlasın mesela olmuyor kanguruya koyamıyorum ana kucağı da dahil biraz daha büyümeye ihtiyacı var M şeklini alamıyor. Of allah çaresiz dert vermesin ama üzülmüşsündür tabii ki kıyamam ona ben.
Bence yorulduğu için uyumuştu burda kızlar da öyle söylemişti doğru çıktı. Uyandıktan sonra cin gibiydiGazla nasıl başa çıkıyorsun canımbenim bebişi rahatlattı ve uyku yaptı, sende uyku yaptı demiştin ondan sordum kuzum. Çok mu yoruyor ya
Anne karnındaki pozisyonla alakalı o doğduğu zamandan bu yana öyle bizim de ayaklar. Biri tamamen düzeldi diğeri hafiften içe bakıyor, istediği zaman düzeltiyor istediği zaman yine içe bakıyor. Dün doktora gittik ortopediye baktı herhangi bir sorun yok ama çocuk ortopedi veya kendiniz takip edin dedi. İyi bir çocuk ortopediye geçmezse götüreceğim.Aşkım kanguruyu hiç denemedim ama alacağım ..iyi geliyormuş ama annem geçen bezlerken ayakları sanki içe bakıyor gibi dedi bende yok o öyle yapıyordur bence demiştim onla alakalımı bilmiyorum ..
Bende idrar kısmında sorun yok da oturup kalkarken hassasiyet varBenim 1 gün sürdü canım sonrasında geçti ama ben şöyle birşey yaptım idrarımı yaparken suyu da açtım o beni rahatlattı sonrasında geçti zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?