2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Benim bebek doğdu 2 gün önce baktırdık 3,5 8,5 ölçüldü takip edilecek dediler
Benimki de 2,5 canım her iki böbreği . Bize de rakip edilecek dedi doktor. Genelde erkek bebeklerde oluyormuş. Canım çok sıkıldı benim. 45. Günde tekrardan ultrasona girecek

Kızlar sütü kesilme seviyesinde azaldıktan sonra arttırma yöntemi bilen var mı ? Meme reddi var demiştim mamaya ve biberona başladığımız için. O arada çok sağım da yapamadım. 2 gün önce 1 göğüsten 100 cc çıkarken bugün 2 göğüsten 40 cc falan çıktı anlamadım. Napmam lazım ya ?

Kızlar bebeğiniizn yüzğnde sivilve çıktı mı
Akne gibi minik minik yanaklarında çıkmıştı, süt bulaşığı dediler. Devamlı temizledim ve geçti. Sonra dudak kenarlarında çıktı. Dudak çizgisi diyim daha doğru olur. O el ayak ağız hastalığıymış şükür o da geçti. Sizdeki nasıl bilemiyorum ama hangisiyse zaten kendiliğinden geçmesini bekliyor doktor

O şekilde mi düzeliyormuş peki? Kıyamam ben ona ya. Herhangi bir tutuş şekli falan var mı sorsaydın. 3. ayda yapılması istendi kalça ultrasonun ama sistem 2. aya verdi bakalım onu ayarlıycaz.

Selamlar, sezeryan olanlar sonda takıldıktan sonra bende o bölgede ağrı ve hassasiyet oluştu, doktorum normal dedi ama ne zaman geçer acaba yaşayan var mı?

Selamlar, sezeryan olanlar sonda takıldıktan sonra bende o bölgede ağrı ve hassasiyet oluştu, doktorum normal dedi ama ne zaman geçer acaba yaşayan var mı?
Bende de vardi baya bi surdu yeni yeni gecmeye basladi desem yeridir

Ay ne güzel haberler alıyoruz bugün. İnanılmaz sevindim. Allah hep daha iyilerine götürsün hepimizi

Sağolun kızlar ,hepimiz güzel haberler duyalım hep
Felaket bişey o benim Doğum yapalı 7 gün oldu hala Küçük tuvaletimi yaparken yanıyor.

Hastanedeyim bende.11 buçukta girdiğimde bal kızım ışın tedavisi aliyordu ağlıyordu ,kıyamadım .sakinleştirdim ..Sonraları da iyiydi çok şükür . Gece 11 bucuga kadar buradayım sonra eşim alacak.Yarin son gün inş.

Kuzum benim bilgim dahilinde yeteri seviyede dinlenmen, bol su tüketimi ve yeteri kadar sağım yapman faydalı olur. Ten tene temasta süt artışı için çok faydalı olur. Emmese bile memene doğru yatır kokunu alsın gün içinde bu şekilde vakit geçirin.
Bir de şunu tavsiye edeceğim 1 hafta boyunca power pumping yap. Oldukça faydasını göreceksin ama tek başına yeterli olmaz suyu aksatma, anne çaylarını içebilirsin, uyuyabilirsen de uyku.

Aynı gün doğum yapmışız, bizde ışın tedavisi aldık şifa olsun inşallah hemen iyileşsinler bebişlerimiz

Aynen yanaklardaki minikler 35 günlkken başlafı şu an 46 günlüğüz geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…