- 27 Ağustos 2019
- 729
- 528
- 103
- 38
İyiyim canım dün öksürükten doktora gittik ama enfeksiyon yokmuş çok şükür hafif üşütmüş şimdi iyiymiş boyu kilosu iyi dedi doktor
Ay iyi sevindimİyiyim canım dün öksürükten doktora gittik ama enfeksiyon yokmuş çok şükür hafif üşütmüş şimdi iyiymiş boyu kilosu iyi dedi doktor
Bizm iki hafta olduEvet canım çıktı ama ertesi gün geçiyor gibi, yenidoğan aknesiymiş sanırım
Dok demuyor benmki bebe yağı süremiyorm masaj yapamıyorm. Ayaklarını dik edio büksem kırılacak çığlk çığlığa ton ton büyük idrarını yapana kadr. O da saatlerr sürüoBence yorulduğu için uyumuştu burda kızlar da öyle söylemişti doğru çıktı. Uyandıktan sonra cin gibiydiÇıkamıyorum inan çok zorlanıyorum, kolik bebekten korkardım resmen başıma geldi. Bugün 06:30 da uyandı 2 saat uyumuştuk daha sonra beslendik vs uyuttum 09:30 da kalktı ve 09:30 dan sonra saatlerce uyumadı öğlen 2 falandı sanırım uyuduğunda. Yani hem çığlık çığlığa ağlıyor hem masaj yaptırmıyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Resmen kısır döngüdeyim. Şöyle bir video izledim bugün emzirirken bile ara verip gazını çıkartıp tekrar emzirmeye devam etmeliymişiz. Geğirmesi lazım eğer geğirmezse gaz bağırsaklara iniyor ordan da popo yoluyla çıkartamazsak geçmiş olsun o gaz kalın bağırsağa kadar ulaşıyor ve çıkması 2 günü buluyormuş. Resmen bunu yaşıyorum kolik işte.
İnşallah almıştırAy iyi sevindimbiz de 3 gün sonra gidicez inşallah kilo almıştır da ek sütü kes der artık
Siz nasıl anladınız bana da bacaklar çarpık gibi geliyor ama doktor bir sorun görmedi anne karnında o şekli alıyor dedi 2. Ayın sonunda ultrason çekilecek dediİnşallah düzelir canım .. İnan dondum kaldım hiç birşey soramadan çıktım odadan . Eşim akşam ne taraf vs diye soruyor hiç birşey bilmiyorum soramadım kala kaldım öyle
Aynısı bende de var memenin kahverengi kısmını tamamen alamıyor uçlarım mahvolduKızlar meme ucumda süt kabarcığı çıktı. Bebek emerken aşırı derecede canım yanıyor . Önerisi olan var mı ?
27 şu an. Ben şu kiraz çekirdekli patiklerden aldım rahatlattı bu aradaİnşallah almıştırBize dedi valla mama vermeye gerek yok artık sadece meme ile beslenecek ama bazen çok ağlıyor mecbur kalıyorum gazı da varmış gaz damlası verdi sizinki kaç günlük
Benimde göğüs uçlarim çatladı emerken resmen dikişimi sıkıyorum zar zor emziriyorumGitmez miiiiibenim de o şekilde uyuttuğum oluyor dediğin gibi en son memeden sonra yine gaz oluyor. Şimdi memede uyumamaya alıştırmaya çalışıyorum emzik veriyorum zorla ağzına sabaha karşı desteksiz emziği emerek uyudu. Meme ucum pert emzik yaptı resmen en azından emzirmeye takati kalsın memiklerimin de
Benimde öyle kavramiyor hep ucunu tutuyor zorla tutturmaya çalışıyorum yok olmuyo napcm bilmiyorum mahfoldu uçlarAynısı bende de var memenin kahverengi kısmını tamamen alamıyor uçlarım mahvoldu
Mama vermiyorsunuz anladığım kadarıyla, sütün bir kısmını neden sağarak veriyorsunuz silikonla hepsini içse gücü mü yetmiyorİnşallah teşekkür ederim. Bugün sarılık sınırda çıktı zorlamadan silikon uçla devam ediyorum ekstra sağıp veriyorum artık. Öyle tavsiye ettiler. 15 dk sağ 15 sol göğüs emzirip 30 ml süt veriyorum sağıp. Neden fazladan emzirmediğimizi anlayamadım ama yeni anneliğimde
Ay resmen hergün yeni bir skill açılıyor yeni bir problemi çözmeye çalışken buluyorum kendimi gaz problemi iki gündür uyutmadı hiç27 şu an. Ben şu kiraz çekirdekli patiklerden aldım rahatlattı bu arada
Zeytinyağı tahinyagı göğüs kalkanı lansinoh krem garmastan krem her şeyi denedim tam düzeliyor sonra yine ağrımaya başlıyor doğru tutuşu bir türlü öğretemedimBenimde öyle kavramiyor hep ucunu tutuyor zorla tutturmaya çalışıyorum yok olmuyo napcm bilmiyorum mahfoldu uçlz
Gümüş kapak kalmış sanırım sadeceZeytinyağı tahinyagı göğüs kalkanı lansinoh krem garmastan krem her şeyi denedim tam düzeliyor sonra yine ağrımaya başlıyor doğru tutuşu bir türlü öğretemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?