2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Dok demuyor benmki bebe yağı süremiyorm masaj yapamıyorm. Ayaklarını dik edio büksem kırılacak çığlk çığlığa ton ton büyük idrarını yapana kadr. O da saatlerr sürüo

Kızlar meme ucumda süt kabarcığı çıktı. Bebek emerken aşırı derecede canım yanıyor . Önerisi olan var mı ?

İnşallah düzelir canım .. İnan dondum kaldım hiç birşey soramadan çıktım odadan . Eşim akşam ne taraf vs diye soruyor hiç birşey bilmiyorum soramadım kala kaldım öyle
Siz nasıl anladınız bana da bacaklar çarpık gibi geliyor ama doktor bir sorun görmedi anne karnında o şekli alıyor dedi 2. Ayın sonunda ultrason çekilecek dedi

Benimde göğüs uçlarim çatladı emerken resmen dikişimi sıkıyorum zar zor emziriyorum
Lansinoh'un kremini sürdüğüm halde iyileşmiyor meme ucum emzik vermeyecektim artik takatim kalmadi ustunu değiştirirken altini açinca kiyameti koparıyor vermek zorunda kaldim.

Mama vermiyorsunuz anladığım kadarıyla, sütün bir kısmını neden sağarak veriyorsunuz silikonla hepsini içse gücü mü yetmiyor

Benimde öyle kavramiyor hep ucunu tutuyor zorla tutturmaya çalışıyorum yok olmuyo napcm bilmiyorum mahfoldu uçlz
Zeytinyağı tahinyagı göğüs kalkanı lansinoh krem garmastan krem her şeyi denedim tam düzeliyor sonra yine ağrımaya başlıyor doğru tutuşu bir türlü öğretemedim

Kızlar bebeği bugün ilk defa eşimle banyo yaptırdık, biraz önce görünürde bir şey yoktu ama kafasına hafif dokununca bıngıldağının biraz çökük olduğunu fark ettim. Biz mi zarar verdik önceden de mi böyleydi bilmiyorum çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…