Benimki bugün 2.5 saat uyumuş toplamda… birazdan arabayla gezmeye çıkartcaz biraz sersemlesin nefes alayım bi lokma ekmek yedim ayaküstü onunla duruyorum. Üzülüyorum da ağladıkça. Sçtğımın atağı haftası 5. haftaya girmek üzereyiz çok fenaymış bu 5. hafta atağıAtak dönemi olduğu için bence. Bizimki de hiç uyumuyor sürekli emiyor. Gece de gündüz de. Geçici bir dönem olduğunu umuyorum öyle rahatlatıyorum kendimi. Yoksa sürdürülebilir bir şey değil. Bence doyuyor bu arada. Uzun süre emiyor ama sonrasında doyma hareketleri yapıyor. keyfi duruyor devamında. Çiş kaka da fena değil çok şükür.
Kızlar ben de bir soru yönelteyim. Bebeklerinizi ortalama ne kadar süre emziriyorsunuz? Ben her emzirmeden sonra mama takviyesi de yapıyorum çünkü sarılık geçmiş değil devam ediyor. Ama uzamış sarılık ve patolojil sarılık yani zaten kolay kolay geçmeyecek. Hep böyle mama destekli mi ilerleyeceğim merak içindeyim. Direkt kesmek veya kademeli kesmekte korkutuyor psikolojik olarak bilemiyorum yani.
Çok geçmiş olsun canımL luckykus E Eylulde_gelilfa53 kızlar acildeyim kaka tahlili alincak salgın varmış ondan olabilir denildi çocuk doktoruda geldi asistanlar çağırdı midede çok şişkinlik var gaz sıkışması da olabilir denildi tahlilden sonra görüşelim dediler kaka yapmasini bekliyoruz lavman ile sağlıklı sonuç olmaz dedi 
Akşam ezanına doğru uyudu şimdi uyandıAtak dönemi olduğu için bence. Bizimki de hiç uyumuyor sürekli emiyor. Gece de gündüz de. Geçici bir dönem olduğunu umuyorum öyle rahatlatıyorum kendimi. Yoksa sürdürülebilir bir şey değil. Bence doyuyor bu arada. Uzun süre emiyor ama sonrasında doyma hareketleri yapıyor. keyfi duruyor devamında. Çiş kaka da fena değil çok şükür.
Sakinleşti mi ya birazL luckykus E Eylulde_gelilfa53 kızlar acildeyim kaka tahlili alincak salgın varmış ondan olabilir denildi çocuk doktoruda geldi asistanlar çağırdı midede çok şişkinlik var gaz sıkışması da olabilir denildi tahlilden sonra görüşelim dediler kaka yapmasini bekliyoruz lavman ile sağlıklı sonuç olmaz dedi 
Hayır hala aynı doktor kucağında sakinleştirmeye çalışiyor hala agliyor hiç durmadan o ağlıyor ben ağlıyorum yıprandım bugünSakinleşti mi ya biraz
O da acaba psikolojimi bozar mı diye düşünüyorum. Normalde kendim de her gün tartılmam diyet vs yaparkenCanım tartı alsana. Her gün tartarsın. İçin rahat eder en azından
Sana da teşekkür ederimYok uyumaz bebek dedi ebe canım bana düzenli geliyor ve düzenli hep soruyorum korkuyorum çünki aç kalacak diye kalmaz kalırsada bebekler akıllıdır belli eder diyor..
Kuzum Barlas’ın genel olarak kilo ve boy hatta baş çevresi normal seviyede ilerliyor yani aşırı kilo alımı yok meme+mama şeklinde ilerlememize rağmen. Doktoru da yoğun bakım zamanında her şeyiyle ilgilenen kişi direkt keselim mi demedik mamayı maksimum kaça kadar verebiliriz diye sorduk 90 cc olsun şu an maksimum zaten doyunca bırakacaktır bu şekilde önce meme sonra mama ilerle dedi. Ama ben mamanın yaptığı hazımsızlık, gaz ve beni çok uğraştırmasından aşırı yorulduğumdan kessem mi diye düşünmüştüm. Sonra sarılığın uzamış ve patolojik sarılık olması korkuttu vazgeçtim. 2. aya kadar devam edeceğim ne kadar içerse vermeyi planlıyorum kilo kaybı hastalıkla karşıma çıkarda daha kötü olur.Doktorun ne düşünüyor canım bizde sarılık çok yükselmedi ama kilo alımı az olduğu için mama destekli gidiyoruz başından beri, bugün doktora gittik 10 günde 300 gram almış ne kadar mama içtiğini sordu söyledik mamayı kesmeyin kilo alımı yavaşlar dedi 1 ay sonra çağırdı, biz en az 1 ay daha mama destekli gideceğiz. Kilo alımı nasıl belki ona göre doktor fikir verir
Canım röntgen çektiler mi? Hay Allah yaaaa iyi mi peki şimdi nasıl?L luckykus E Eylulde_gelilfa53 kızlar acildeyim kaka tahlili alincak salgın varmış ondan olabilir denildi çocuk doktoruda geldi asistanlar çağırdı midede çok şişkinlik var gaz sıkışması da olabilir denildi tahlilden sonra görüşelim dediler kaka yapmasini bekliyoruz lavman ile sağlıklı sonuç olmaz dedi 
Röntgene gerek yok mide taş gibi dedi tahlil temiz gelirse gaviscon verilcekmis şimdilik böyle salgına yakalandıysa da düşünmek istemiyorum artıkCanım röntgen çektiler mi? Hay Allah yaaaa iyi mi peki şimdi nasıl?
Kimle görüştünüz kiRöntgene gerek yok mide taş gibi dedi tahlil temiz gelirse gaviscon verilcekmis şimdilik böyle salgına yakalandıysa da düşünmek istemiyorum artık
Cocuk acile getirdik ordaki asistanlar doktoru çağırdı hocalarınıKimle görüştünüz kiinşallah temiz çıkar allahın izniyle tek gaz olsun 
Canım ben hep öyleyim. Ama mecbur bebekler için dayanacaz bende aynı anda ağlıyorlar yemek istiyorlar kaka istiyorlar. Eşimde evdeyken hep bakıyor ama bu hafta 3 defa nöbeti vardı çok zor geçti. Yarın bi daha nöbeti varKızlar ben bugün ciddi anlamda tükendim. Sabahtan beri kesintisiz bi uyku uyumuyor. On dakika uyuyor geri uyanıyor . Kakasını da yaptı yeterince. Sürekli emmek istiyor . Doymuyor mu acaba diyorum. Mama alıp bi de öyle denemek istiyorum. Kahvaltı ile duruyorum şu saate kadar . Gerçekten deli olmak üzereyim artık
Yok kimden kapmış olabilir mikrobuCocu
Cocuk acile getirdik ordaki asistanlar doktoru çağırdı hocalarını
Ahahahah mama işini bilemeyeceğim aşkım ben çok şükür kestim mamayı .. bugün destek amaçlı vereyimmi dedim henüz değil dedi..Yerim bu küçükleri. Doyduğunu anlıyorum memede ama mamada anlamıyorum sanki şova döndürdü gibi geliyor.
Öyle canım aç tam emmedi dediğin noktada birini emzir sonra altını aç değiltir diğerini ver öylede uyanıyor am gece yapma ozaman uykusu çok açılıyorSana da teşekkür ederim
Az önce de mesela memede uyudu gitti,aç olsa memeyi bırakıp yatırınca ağlıyor zaten
Mamacı pipiliye yeni biberon bile aldım hahahs eşim duysa kesmeye çalıştığımı niye alıyorsun deli misin der de analık her an her saniye bebesi için her şeyi düşünmekmiş napayımAhahahah mama işini bilemeyeceğim aşkım ben çok şükür kestim mamayı .. bugün destek amaçlı vereyimmi dedim henüz değil dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?