- 27 Ağustos 2019
- 768
- 545
- 103
- 38
Benim ameliyat ağrım kalmadı ikinci sezaryen gerçekten çok daha kolay oluyormuş. Ama yalnız kalmak benim de gözümü korkutuyor. Yarın bizimkiler de gidiyor.Sezaryen olup 3 haftada toplanabildiniz mi annemler buradaydı yarın gidecekler ben daha oturup kalkarken ara ara yanma acı hissediyorum hala yatakta rahat uzanıyorum annem gidince zaten uzanmaya da fırsatım olmayacak biliyorum bebeğim hiç uyumuyor emmiyor sagip biberonla besliyorum kendim kalınca nasıl olcak gözüm çok korkuyor
Gaz çok felaket benim kızımda mosmor oluyor memede bile sancı girip kıvrandırıyor napacağız bilmiyorum .. bir gaz salıncağı varmış yarın onu sipariş edeceğim.. ilk 6 hafta hep daha ağır şekilde devam edecek dedi çocuk doktorumuz .Bende de var onda da aynı o kadar ağlıyor ki yapınca ya ne yapacağımı şaşırdım yani uyuyamamasinin nedeni refluyle gazdan çok eli uyutuyorum dalıyor elini bı oynatıyor hop bir saat baştan
Canım seninki ve B Bluehappiness in çok dirençli çıktıKızlar valla imdat diye çığlık atıcam şimdi bu pipili katiyen uyumuyor gerçekten aklımı falan kaybetcem ben sanırım… Normalde her gün suyla haftada bir kere de şampuanla banyo yaptırıyorum. Bugün şampuanlı yaptırayım belki rahatlatır da uyutur dedim yok katiyen rahatlamıyor. Tam uyudu kundak almıştım ellerini yerleştirirken çığlık çığlığa uyandı yani kestim sanki öyle bir bağırıyor ki anlatamam. Şöyle daha deliksiz 3 saat uyuduğunu görmedim. Vallahi doktora götürcem bu bebek niye uyumuyor diye. Normal mi bu kadar uyumaması?
Ben heeep yalnız sayılırım canım. Eşim gelince alıyo hemen yemeğe girişiyorum. Gündüz uykuları kısa olunca anca wc yeme içme yapabiliyorum. Ama bu ara gündüz mutlu anları oluyo bazen bi kaç işimi halledebiliyorum yavrum yanımda iken. Yalnızlık yalnız değilken ürkütücü geliyor da, bir iki Güne alışıyorsun. Valla gün boyu eşimle olsak çok kolay geçecekKızlar aileleriniz gitti mi? Kimler ne zamandır yalnız bakıyor bebişlere? Yarın annemler gidecek, üstesinden gelebilir miyiz bilmiyorum. Eşim çalışıyor. O benden de tedirgin yapamıcaz kesin diyor sürekli
Nasıl yapıyorsunuz ne zaman eşiniz bakıyor ne zaman siz bakıyorsunuz hangi saatte neler yapıyorsunuz iş paylaşımı uyku durumu falan neleri nasıl ayarlıyorsunuz fikir verebilir misiniz?
Canım ayva çekirdeği jelini dene 3.de bile bir kez yara çatlak sorunu yaşamadım acimaya başlar başlamaz sürdüm 2 3güne tamamen yok olduBenimde öyle kavramiyor hep ucunu tutuyor zorla tutturmaya çalışıyorum yok olmuyo napcm bilmiyorum mahfoldu uçlar
İyi geldi bunu duymakCanım seninki ve B Bluehappiness in çok dirençli çıktıkızlar aklıma alerji ihtimali geliyor bi. Süt ürünlerini kesip deneseniz mi?Azaltmaktan bahsetmiyorum. Eser miktarda kullanıma bile dikkat edeceksiniz. 1 hafta deneyin bi bakalım. Sonra sırayla gidersiniz yumurta tahıl vs.
Ben heeep yalnız sayılırım canım. Eşim gelince alıyo hemen yemeğe girişiyorum. Gündüz uykuları kısa olunca anca wc yeme içme yapabiliyorum. Ama bu ara gündüz mutlu anları oluyo bazen bi kaç işimi halledebiliyorum yavrum yanımda iken. Yalnızlık yalnız değilken ürkütücü geliyor da, bir iki Güne alışıyorsun. Valla gün boyu eşimle olsak çok kolay geçecekbeslenme alt değişimi hariç hep onda duruyor.
Kuzum benim de öyle bugün toplam 4 saat uyumuştur belki, şuanda emiyor.. emmezse feryat figan gazı mı var bilmiyorum ama sürekli alıyoruz .. seninde ağlıyor mu kuzumKızlar valla imdat diye çığlık atıcam şimdi bu pipili katiyen uyumuyor gerçekten aklımı falan kaybetcem ben sanırım… Normalde her gün suyla haftada bir kere de şampuanla banyo yaptırıyorum. Bugün şampuanlı yaptırayım belki rahatlatır da uyutur dedim yok katiyen rahatlamıyor. Tam uyudu kundak almıştım ellerini yerleştirirken çığlık çığlığa uyandı yani kestim sanki öyle bir bağırıyor ki anlatamam. Şöyle daha deliksiz 3 saat uyuduğunu görmedim. Vallahi doktora götürcem bu bebek niye uyumuyor diye. Normal mi bu kadar uyumaması?
Kızlar ????Kızlar merhaba, sezaryen sonrası ağrılarınız ne zaman geçti ? Dikiş yerimin üstü göbek deliğinin altı karın bölgem çok ağrıyor. Bebeği kucağıma alıp emziriyorum bazen baskı oluyo karnımadestek alıyorm yastık koyuyorum bazen ama bugün yürürken bile ağrı hissediyorum karnımda normal mi ? Dokununca özellikle hissediyorum dikiş yerinde kızarıklık vs yok.
Ben açık gezdim. Lansinoh krem sürüp sonrasında göğsümü açık bıraktım. Hoş bir görüntü olmuyo ama elhamdulillah kısa sürede iyileşti yaralar.Lioo 24 ekimde doğum yaptım canım 3970 gram 49 cm Ediz
Kızlar göğüs ucum maalesef benimde paramparça oldu iyileştirmeye çalışıyorum panthenol krem landinoh gümüş kapak çay kompresi dışında ne önerirsinizLioo batikon yazmissin canım nasıl kullanalım hemen iyilestiriyo mu?
Başka önerisi olan varsa perisan haldeyim emziremiyorum sürekli sagip veriyorum ama emmesi de lazım artık 3 gündür emziremedim 1 haftalık oldu bile çocuk
Benimki 1 ay olunca gitti annem eşim çalışıyor ama eve gelince çok yardımcı oluyor gece bir öğün mama verip beni uyutuyor yani tek bakmanın artısı da var eksisi deKızlar aileleriniz gitti mi? Kimler ne zamandır yalnız bakıyor bebişlere? Yarın annemler gidecek, üstesinden gelebilir miyiz bilmiyorum. Eşim çalışıyor. O benden de tedirgin yapamıcaz kesin diyor sürekli
Nasıl yapıyorsunuz ne zaman eşiniz bakıyor ne zaman siz bakıyorsunuz hangi saatte neler yapıyorsunuz iş paylaşımı uyku durumu falan neleri nasıl ayarlıyorsunuz fikir verebilir misiniz?
Kızlar sallanan anakucagı alan var mı memnunmusunuz henüz erken mi bende salıncak var ama onda pek durmuyor su ileri geri hareket edenlerden alayım mutfakta işimi hallederken dursun istiyorum var mı öneriniz
Evet canım çok şükür dışa da dönüyor. Bizde de bacakları içe dönük gibi, ayakları zaten öyle bir kıvırıyor ki gördükçe canım sıkılıyor.Yenidoğan böyle olur dediler diye ben de takılmamıştım başta.Kontrol eden doktorlar da hiç bişey dememişti ama 1 aylık olduk bakıyorum hala aynı.Kafama taktım doktora da sordum ama tatmin edici bi cevap alamadım dediğin gibi ortopedi görürse rahatlicam ancak.
Trendyoldan baktım birine en az 3 buçuk kilo diyor bizimki 4 kilo oldu ama daha 40 ı cıkmadı henüz 1 aylık omurgasına zarar verir mi bilemedimCanım elektrikli olanlarda bebeklerin büyüdükçe çabuk sıkıldığını duymuştum ben manuel aldım ama henüz kullanmadık hala kilomuz yetmiyor kullanmak için
Bende var elektrikli olanlardan. Bence iş görüyor. Beşikte durduğundan daha çok duruyor uyurken. Gündüz bir şeyler yaparken oraya koyuyorum genellikle. Uyanıkken de vakit geçiriyor bir süre.Kızlar sallanan anakucagı alan var mı memnunmusunuz henüz erken mi bende salıncak var ama onda pek durmuyor su ileri geri hareket edenlerden alayım mutfakta işimi hallederken dursun istiyorum var mı öneriniz
Benim de kafamı en çok kurcalayan soru bu bacaklar resmen parantez gibi doktora sordum defalarca anne karnında o şekli alıyor zamanla düzelir dedi ikinci ayın sonunda kalça usg var çok geç değil mi şimdilik yapabileceğim bir egzersiz var mı acabaBiz de 32 günlük olduk canım hala aynı dediğin gibi ve bacakların da içe dönük olması canımı sıkıyor, ortopediye ne zaman götüreceksin
Elektriklide gaz modu var onu mu diyorsun yoksa nasıl bı salıncak bende isterim bendeeeeGaz çok felaket benim kızımda mosmor oluyor memede bile sancı girip kıvrandırıyor napacağız bilmiyorum .. bir gaz salıncağı varmış yarın onu sipariş edeceğim.. ilk 6 hafta hep daha ağır şekilde devam edecek dedi çocuk doktorumuz .
Kuzum ben kolikten dolayı yoğurt süt peynir tuketmemeye çalışıyorumCanım seninki ve B Bluehappiness in çok dirençli çıktıkızlar aklıma alerji ihtimali geliyor bi. Süt ürünlerini kesip deneseniz mi?Azaltmaktan bahsetmiyorum. Eser miktarda kullanıma bile dikkat edeceksiniz. 1 hafta deneyin bi bakalım. Sonra sırayla gidersiniz yumurta tahıl vs.
Ben heeep yalnız sayılırım canım. Eşim gelince alıyo hemen yemeğe girişiyorum. Gündüz uykuları kısa olunca anca wc yeme içme yapabiliyorum. Ama bu ara gündüz mutlu anları oluyo bazen bi kaç işimi halledebiliyorum yavrum yanımda iken. Yalnızlık yalnız değilken ürkütücü geliyor da, bir iki Güne alışıyorsun. Valla gün boyu eşimle olsak çok kolay geçecekbeslenme alt değişimi hariç hep onda duruyor.
Canım bende elektrik var uzun süre tutamıyorum ama kullanıyorum çok memnunumm. Ama mutfak o için manuel babybjorn tarzı manuel alacagim mutfakta çok iş görürKızlar sallanan anakucagı alan var mı memnunmusunuz henüz erken mi bende salıncak var ama onda pek durmuyor su ileri geri hareket edenlerden alayım mutfakta işimi hallederken dursun istiyorum var mı öneriniz
Benim de kafamı en çok kurcalayan soru bu bacaklar resmen parantez gibi doktora sordum defalarca anne karnında o şekli alıyor zamanla düzelir dedi ikinci ayın sonunda kalça usg var çok geç değil mi şimdilik yapabileceğim bir egzersiz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?