2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Benim ameliyat ağrım kalmadı ikinci sezaryen gerçekten çok daha kolay oluyormuş. Ama yalnız kalmak benim de gözümü korkutuyor. Yarın bizimkiler de gidiyor.

Bende de var onda da aynı o kadar ağlıyor ki yapınca ya ne yapacağımı şaşırdım yani uyuyamamasinin nedeni refluyle gazdan çok eli uyutuyorum dalıyor elini bı oynatıyor hop bir saat baştan
Gaz çok felaket benim kızımda mosmor oluyor memede bile sancı girip kıvrandırıyor napacağız bilmiyorum .. bir gaz salıncağı varmış yarın onu sipariş edeceğim.. ilk 6 hafta hep daha ağır şekilde devam edecek dedi çocuk doktorumuz .

Canım seninki ve B Bluehappiness in çok dirençli çıktı kızlar aklıma alerji ihtimali geliyor bi. Süt ürünlerini kesip deneseniz mi?Azaltmaktan bahsetmiyorum. Eser miktarda kullanıma bile dikkat edeceksiniz. 1 hafta deneyin bi bakalım. Sonra sırayla gidersiniz yumurta tahıl vs.
Ben heeep yalnız sayılırım canım. Eşim gelince alıyo hemen yemeğe girişiyorum. Gündüz uykuları kısa olunca anca wc yeme içme yapabiliyorum. Ama bu ara gündüz mutlu anları oluyo bazen bi kaç işimi halledebiliyorum yavrum yanımda iken. Yalnızlık yalnız değilken ürkütücü geliyor da, bir iki Güne alışıyorsun. Valla gün boyu eşimle olsak çok kolay geçecek beslenme alt değişimi hariç hep onda duruyor.

Benimde öyle kavramiyor hep ucunu tutuyor zorla tutturmaya çalışıyorum yok olmuyo napcm bilmiyorum mahfoldu uçlar
Canım ayva çekirdeği jelini dene 3.de bile bir kez yara çatlak sorunu yaşamadım acimaya başlar başlamaz sürdüm 2 3güne tamamen yok oldu

İyi geldi bunu duymak gerçi beslenme hariç diyince bizde pek zaman kalmıyor geriye ama hayırlısı

Kuzum benim de öyle bugün toplam 4 saat uyumuştur belki, şuanda emiyor.. emmezse feryat figan gazı mı var bilmiyorum ama sürekli alıyoruz .. seninde ağlıyor mu kuzum

Kızlar ????

Ben açık gezdim. Lansinoh krem sürüp sonrasında göğsümü açık bıraktım. Hoş bir görüntü olmuyo ama elhamdulillah kısa sürede iyileşti yaralar. şimdi sütyen içine ped koyuyorum bazen akıyo sütüm o yüzden. İlk emerken bebek yine hafif sızlıyor ama yara olmuyor şükür.

Benimki 1 ay olunca gitti annem eşim çalışıyor ama eve gelince çok yardımcı oluyor gece bir öğün mama verip beni uyutuyor yani tek bakmanın artısı da var eksisi de

Eksisi bazen tuvaletini yapmaya fırsat bulamıyorsun bugün duş almak için eşini dört gözle bekledim o gelir gelmez banyoya koştum duş almak iyi geliyor bana her gün medeniyete dönmüş gibi hissediyorum

Artısı artık karışan eden olmadıgı için kendin büyütüyorsun psikolojik olarak rahatsın ve sen rutini nasıl olusturursan bebek de ona göre hareket ediyor ben çok aşırı kucağıma alıştırdım mesela isteyerek ama bunu birazı dengelemem lazım kendime de vakit bırakmam lazım kişisel ihtiyaçlarım için

Ev işleri kısmı var bi de evi temiz tutmak için her gün robot süpürge çalıştırıyorum yemek işini henüz halledemedim annem gelip yapıyor ya da eşim eve çorba sipariş veriyor bi şekilde halletcez onu da

Önemli olan rutini oluşturmak rutin olursa rahat ederiz o da zamanla olacak inşallah

Kızlar sallanan anakucagı alan var mı memnunmusunuz henüz erken mi bende salıncak var ama onda pek durmuyor su ileri geri hareket edenlerden alayım mutfakta işimi hallederken dursun istiyorum var mı öneriniz

Kızlar sallanan anakucagı alan var mı memnunmusunuz henüz erken mi bende salıncak var ama onda pek durmuyor su ileri geri hareket edenlerden alayım mutfakta işimi hallederken dursun istiyorum var mı öneriniz

Canım elektrikli olanlarda bebeklerin büyüdükçe çabuk sıkıldığını duymuştum ben manuel aldım ama henüz kullanmadık hala kilomuz yetmiyor kullanmak için

Biz de 32 günlük olduk canım hala aynı dediğin gibi ve bacakların da içe dönük olması canımı sıkıyor, ortopediye ne zaman götüreceksin

Canım elektrikli olanlarda bebeklerin büyüdükçe çabuk sıkıldığını duymuştum ben manuel aldım ama henüz kullanmadık hala kilomuz yetmiyor kullanmak için
Trendyoldan baktım birine en az 3 buçuk kilo diyor bizimki 4 kilo oldu ama daha 40 ı cıkmadı henüz 1 aylık omurgasına zarar verir mi bilemedim

Bende var elektrikli olanlardan. Bence iş görüyor. Beşikte durduğundan daha çok duruyor uyurken. Gündüz bir şeyler yaparken oraya koyuyorum genellikle. Uyanıkken de vakit geçiriyor bir süre.

Biz de 32 günlük olduk canım hala aynı dediğin gibi ve bacakların da içe dönük olması canımı sıkıyor, ortopediye ne zaman götüreceksin
Benim de kafamı en çok kurcalayan soru bu bacaklar resmen parantez gibi doktora sordum defalarca anne karnında o şekli alıyor zamanla düzelir dedi ikinci ayın sonunda kalça usg var çok geç değil mi şimdilik yapabileceğim bir egzersiz var mı acaba

Elektriklide gaz modu var onu mu diyorsun yoksa nasıl bı salıncak bende isterim bendeeee
Kuzum ben kolikten dolayı yoğurt süt peynir tuketmemeye çalışıyorum soyle diyim size bu huy karakter gibi bişey ben buna gene bazen şükür diyorim oglumdayken ağlayarak acile giderdim bunu uyutun diye o buna göre çok daha fazla uykusuzdu doktorlar bunun bı karakter olduğunu söylemişti bu gAzi olmadığında iki saat uyuyor diğeri daha beterdi o günleri unuttum şuan bu zor geliyor ama eşim hep şey derdi gülerek oğlum sen kendi kaderini kendin belirledin sana kardeş fln yok yani demem o ki buda bizim şansımız L luckykus

Canım bende elektrik var uzun süre tutamıyorum ama kullanıyorum çok memnunumm. Ama mutfak o için manuel babybjorn tarzı manuel alacagim mutfakta çok iş görür

Bize de kalça ultrasonu 2. ay dedi bana da geç geliyor açıkçası, çocuk doktoru masaj önermişti canım bacaklara şu şekilde masaj yapabilirsin diye ama o sırada ne sıklıkla ne kadar süre falan diye sormayı unuttum, ortopediye götürmeyi düşünüyorum.
Bu arada manuel ana kucağına kuzenim 20 günlükken falan koyuyordu ama doktora danışmak lazım bence yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…