2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar benimkinin de bacakları tam parantez gibiydi 40. Gününe doğru dümdüz oldu çok kafama takılıyordu normalde 1.aydaydi bizim kalça usg pazartesi günü günü çektirdik geçti.. gerçekten düzeldi yani tam dümdüz oldu diyemem ama bayağı bir fark oldu

Yok artık yaaaa gerçekten pesss resmen küçücük boyuyla size neler yaptırıyor. Ay vallahi pes bunlara şok geçiriyorum her gün daha ne olabilir diye
Ben de. Özellikle akşam saatleri gelince sinir basıyor. Geceleri daha zor geçiyor çünkü. Gün bir şekilde geçiyor da gece yaklaştıkça mutsuz oluyorum.
Gündüz yine bir şeyler izleniyor insan daha aktif oluyor zaman da geçiyor gece bana da sinir geliyor akşam olsun istemiyorum valla

Doğduğu günden bu yana tek başıma bakıyorum. Kısaca özetlemek gerekirse doktorumuz tüm yaşanılan şeylerden dolayı 3. kişilerle görüşmemizi yasaklamıştı. O yüzden biz daha kimseyle görüşmüyoruz temas halinde değiliz. Tıpta da 40 çıkması denilen olay vardır 40 ı çıktıktan sonra sadece maskeyle eve misafir alabilirsiniz yine kimsenin kucağına vermek yok dedi. Tüm süreçlerimizden ve en son çıkan enzim eksikliğinden dolayı maalesef böyle. Annemden destek almak isterdim annem çok güzel ilgilenirdi hem bebekle hem benimle ama kısmet olmadı.

Eş konusunda şanssızım çünkü eşim hiçbir şekilde ilgilenmiyor. Doğduğu günden bu yana ilgilendiği süreyi toplasam 1 gün anca eder. O yüzden ondan da destek göremiyorum. Anlayacağın 7/24 yalnızım.

Hiç sorma aşkım hiç sorma O ihtimal benim de aklıma geliyor artık böyle devam ettikçe daha da düşündürüyor acaba mı diye. Sadece ıce latte de laktozsuz süt tüketiyordum onun dışında tamamen kesmiştim ne var ne yok zaten bir şey yediğimde yok açıkçası. Doktora götüreceğim baş edemiyorum çünkü artık tıkandım ve çok yoruldum.

Ben de bugün tam olarak acile gitmeyi düşündüm bu uyumuyor alın bunu diye. Of çok zor aklımı kaçırmak üzereyim.

Kuzum benim de öyle bugün toplam 4 saat uyumuştur belki, şuanda emiyor.. emmezse feryat figan gazı mı var bilmiyorum ama sürekli alıyoruz .. seninde ağlıyor mu kuzum
Ağlamaz mı çığlık kıyamet şekilde gazdan dolayı işte böyle oluyor ve uyuyamıyorlar vs işte offf allah yardımcın olsun gerçekten

Seni biliyorum kuzum çok iyi idare ediyosun bence. Umarım ben de idare edebilirim gittiklerinde

İlk dört gün kayınvalidem baktı canım. Sonra gelen giden olmadı. Sağ olsun eşim yardım ediyor elinden geldiğince. Benim bebiş gündüzleri deliksiz uyumuyor hatta hiç uyumuyor diyebilirim. Eşim gelene kadar pek bi şey yapamıyorum. O geldiğinde hemen yemek yapıyorum ve biraz uyuyorum . Kendime geldiğimde etrafı mutlaka topluyorum . Yormayacak işleri hafta içi yapıyorum . Çamaşır yıkama katlama falan. Lavabolar her gün yıkanıyor . Silme süpürme işleri cumartesi yapılıyor . Diğer günler robotu açıp temizliyor . Gündüzden süt sağıp eşim gece bi kere doyuruyor biberonla. Ben o sırada dinlenmiş oluyorum. Diğer beslenmelerinde tek başımayım. Çok zorlandığım anlar oluyor ama bu günlerimiz de geçecek diyorum

Aynı gün yaptık sanıyordum. Ay daha dün gibi
Evet ben de anlamıyorum nasıl geçiyor zaman. Hem geceler bitmek bilmiyor hem diyorum nasıl 1 aylık oldu bu çocuk. 3 gün oldu doğuralı deseler inanacak gibiyim
Arka arkaya yaptık canikom. Siz 3 kişiydiniz yanlış hatırlamıyorsam. Biz F frambuazlicheesecake ile aynı gün yapmıştık

naz_0192 kuchi sabishii bizim de bir beslemeyi eşim yapabilse 4 saat deliksiz uyku çok iyi gelirdi. Ama meme veriyorum. Uyursa en iyi ihtimalle besleme aralarında 1.5-2 saat uyuyabiliyorum 1 aydır. Bazen eşimi uyandırıyorum emzirdikten sonra, gazını alıp uyutsun diye. Ancak kucağında olursa uyuyor. O yüzden gece kalkıp 2 saat kucağında tutup diğer beslemeyi bekliyor eşim

Bu gece daha hiç uyumadım mesela. Uyanıp duruyor. Hiç uyku beklentisine girmemek daha mantıklı geldi. Şimdi babasını uyandırcam, saat 6.30a kadar uyucam inşallah

Resmen kendi uyumuyor artık. Ancak kucağına alıp bekleyecek biri olursa uyuyabiliyorum ben. Vallahi yandım bakalım nasıl olacak tek başıma. Güncel yorumumu yaparım duruma göre

Annem 15 gün geldi kaldı. Bir pazar akşamı gitti. Çarşamba günü ben ona geldim bugün 10 gün oldu burdayım Yani ben yapamadım kovulana kadar da burdayım

Kuzum sen süt ve süt ürünleri diyince geniş çaplı bir araştırma yaptım benim bebe tam uyuyor. Kaşları pul pul dökülüyor hatta kızarıklıkta var sürekli nemlendiriyorum, kaka yaparken zorlanıyor çok ıkınıyor, gaz sancıları kramp ve bence karın ağrısı, hırıltı gibi gibi bir sürü belirtisi var. Sadece lattede laktozsuz süt içiyorum ama onu bile sanırım kesme lazım. Direkt özel mamaya da geçilmez şimdi ille de doktor kontrolü şart. Bu gibi durumda uzun mu oluyor karar verilmesi? Bu arada ben hiçbir şekilde normal süt içemiyorum direkt ishal, karın ağrısı, hamile gibi karnım şişer oha şok bir aydınlanma yaşıyorum. Aciliyetli çözeceğim bu işi E Eylulde_gel

Senin de böyle durum var mı canım? B Bluehappiness

Bende de var onda da aynı o kadar ağlıyor ki yapınca ya ne yapacağımı şaşırdım yani uyuyamamasinin nedeni refluyle gazdan çok eli uyutuyorum dalıyor elini bı oynatıyor hop bir saat baştan
Gaz için çocuk doktorumuzun yorumu ilk 6/8 hafta tavan süresi sonrasında azalmaya başlar dedi yavaş yavaş . Yapacak birşey yok ve tedaviside yok o bağırsakları onu öğrenecek diyor

1hafta kv. 1hafta annem yardımcı oldu. 15.günden beri yalnızım ben. Rahatım canım insan bi rutin oluşturuyor bi zaman sora, bizim de az çok oluştu. 3çocukla zor işim ama Allah yardım ediyor gerçekten Eşim de evdeyken destek oluyor hep. Gayette yapıyorsunuz yetişiyorsunuz ama bazen biseyler eksik kaliyor o da sorun değil yeter ki bebişler iyi olsun

Canım yeni görüyorum mesajı çok geçmiş olsun
Çıktımı bebeğin

Benim erken iyi oldu ama bir süre sonra ağrı oldu etrafında. Enfeksiyon olmuştu
Ay mama işini unuttum ben densana eser miktar diyorum canım diyet oldu mu atıyorum etin terbiyesinde bile süt olmayacak ancak öyle sonuç alıyorsun. Ama belki barlasın tolerans boyutundadır çok çok çekmek bile işe yarayabilir. Mama seviyesinde olmaz inşallah yeğenimden biliyorum iğrenç tadı kokusu

Ay maşallah tosuncuga
Benim büyük oğlumda. Emzirirken yara olma yolundaydı. Bide bebeğin ağzında pamukçuk vardı. Bana 2 farklı Dr önerdi. Mesela emzirmeden sonra batikonu sür sonra diğer emzirmede diğer göğsünü enziriyorsun sonra o batikonluyu yani batikon sürülmesinin üstünden 3 4 saat geçmiş oluyor. Yani uçuyor dedi bebegi emziriyorsun bebeğin ağzı dili yeşil olabilir korkma oda pamukçugu geçirecek dedi. Ben böyle 2 göğsümü de değiştire değiştire sürdüm. Sürmenin üstünden 2 saat geçtikten sonra zaten uçuyor o ben böyle yaptım çokta iyi geldi. Hatta burdan birisine anlattım oda ise yaradığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…