İnşallah uzun sürmez. Bana dua edin. Açım resmen yemek bir lokma yiyince midem kıvranıyor sonunda çıkıyor durmuyor yediğim. İdrara çıkamıyorum yani susuz kalmaktan o derece.
Benim gibi sürekli acıkan var mı
Mide bulantılarım oluyor sabah ona rağmen 2-3 saatte bir acıkıyorum ve bildiğiniz ana öğün yemek istiyorum
Sadece normalde tatlıya çok düşkünümdür o düşkünlüğüm azaldı mide bulantısını tetiklediği için
çok hızlı kilo almaya başladığımı hissediyorum vücudum zaten çok meyilli
İnşallah hep böyle devam eder hamileliğiniz. Bulantı olmaması çok güzel bir şey. Ben o kadar zor durumdayım ki 4 gündür midemde bir şey durmuyor. Bı tane galeta yedim o da çıktı. Susuzluktan açlıktan ağlıyorum. Eşim işten gelince serum almaya gidicem. Çünkü artık açlıktan hiç gücüm kalmadı. O yüzden böyle olmanız çok daha iyi. Herkesin hamileligi farklı geçiyor. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması. Belirtilerin olup olmamasının bir önemi yok. Kanama olmadığı sürece her şey yolunda gider.
Sağolun desteğiniz için. Maalesef hava almakta işe yaramıyor. Dün gece camı açtım birden yemek kokusu vurdu. Yine sonuç aynı oldu. Tüm dünya kokuyor bana çöp kutusu burnumda yaşıyorum
Sağolun desteğiniz için. Maalesef hava almakta işe yaramıyor. Dün gece camı açtım birden yemek kokusu vurdu. Yine sonuç aynı oldu. Tüm dünya kokuyor bana çöp kutusu burnumda yaşıyorum
O koku olayı bende de var köpeğimden beter oldum saçma sapan şeylerin kokusu geliyor burnuma şaşırıyorum. Geçecek 2. trimester balayı derler belki rahat edersiniz. Bir de doktorunuzla konuşun bulantı ilacı versin size kullanabilirsiniz o hapı.
Kızlar kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman gideceksiniz, doktorunuz bir şey dedi mi? Randevu alamadığım için henüz gidemiyorum bugün 8 haftalığız
Komagene etsiz yiyebilirsiniz etli yemeyin çok tehlikeli. Dışarda yediğiniz hamburgere vs çok dikkat edin olabildiğince bence yemeyin iyi pişmiş olması lazım.
Canım endişelenme aynı şeyi ben de yaşadım daha önce de bahsetmiştim o muhtemelen bir iki gün sonra kahverengiye dönecek yani bilmiyorum benimki öyle oldu doktora gittiğimde rahimde çatlamalar olduğunu bu tür lekelerin akıntıların normal olduğunu kırmızı adet renginde olmadığı sürece korkma dedi benim akıntılarım önce peçete geliyordu daha sonra çamaşırıma kadar sürekli artınca gittim ve doktorumun dediği endişelenme olmuştu kendini takip et leke kırmızıya dönmedikçe korkma bana tedbir amaçlı progestan verdiler
O koku olayı bende de var köpeğimden beter oldum saçma sapan şeylerin kokusu geliyor burnuma şaşırıyorum. Geçecek 2. trimester balayı derler belki rahat edersiniz. Bir de doktorunuzla konuşun bulantı ilacı versin size kullanabilirsiniz o hapı.
Evet sanırım 14.haftaya kadar devam ediyormuş. Allah'tan eşim çok destek oluyor. Artık ağızdan beslenemezsem de evimin karşısında hastane her gün serum almaya giderim çünkü bu şekilde gücü kalmıyor insanın. Bugün akşam eşim gelince nöbetçi doktora gidip anlatucam takviye bulantı ilacı ne varsa artık alicam.