Ben şu an 33+6 dayım. Geçen hafta cuma günü kontrole gittim. 2100 gram normal dedi banabende 33. haftadayım bebek için 2000 gram dedi benimki normal mi acaba?
Benim şekerimi sütte yükseltmeye başladı önceden yükseltmiyorduAy evet bu.
Laktozsuz süt ve nescafe işteyarıya kadar su koyuyorum yarıya kadarda soğuk süt koyuyorum
Çok güzel olmuşÇikolata yaptırmıştım bugünde şişe etiket siparişlerim geldi kendim yapmak istedim
Olabilir mesela sabahları domates yiyince çıkıyor benimde ama akşam salatada yiyince çıkmıyor. Kendime göre ayarlıyorum şeker durumuna göre yiyorum veya yemiyorum.Benim şekerimi sütte yükseltmeye başladı önceden yükseltmiyordu
Makarna az yersem çıkarmıyor benimkini ama kepek ekmeği çıkarıyor bi dilim yesemOlabilir mesela sabahları domates yiyince çıkıyor benimde ama akşam salatada yiyince çıkmıyor. Kendime göre ayarlıyorum şeker durumuna göre yiyorum veya yemiyorum.
Mesela yeşil mercimek ye yüksek folat bar demişlerdi bir akşam pişirdim az porsiyon yedim ancak şekerimi yükselttii. Ertesi gün kepekli makarna ile birlikte daha az yedim yükseltmedideneye deneye buluyoruz bazı şeyleri.
Merhaba canım, gelişimin önde olması doğum tarihini etkilemiyormerhaba ben doktora gittim salı günü ve bana 33 haftalık olduğumu söyledi. 1 hafta ileride görünüyor dedi. Doğumum daha mı erken olacak yani?
Benim de akıntım var ama sarı veya yeşil değil normal beyaz akıntılarım oluyor o başladı 1 haftadır. Mantar vs dediğin için söylüyorum doktora gitsen tahlil, test, fitil bir şey yapılsa?
Bunu aldım
Kuzum yorumlara istinaden ve araştırarak aldım gayet yeterli, kaliteli bir yatağa benziyor. Şimdi doğal olarak kullanmadığım için bir şey diyemiyorumGüzel mi canım memnun musun yataktan
30 ml aldik kuzumÇok güzel olmuş30 ml galiba şişeler ,bende böyle yapmayı düşünüyorum ama 50 ml şişeden yapacağım .İstanbul'da annemlerde ufak mevlüt yapacağım orada dağıtacağım.Birde lokum kutusunda lokum dagitayim diyorum .
Kaç haftalıksin canımKızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Ya benim dr da 31+4 de baktı 35+4 e yeni randevu verdi 3 hafta tatilde olacak beni de acil durum olursa diye 3 ayrı doktorun ismini verdi Almanya’da temmuz agustos Eylül tatil dönemi malesef neyse 1 haftası bitti bekliyoruz bakalımKız ne mana artık 2 haftaya düşmesi lazım değilmi ? Ben geçen gittim 31+6 dı 12 gün sonra tekrar gel dediler artık 2 haftada bir gidilmesi gereken zamanlardaymılız . Birde ctg için 37 cidden geç ,benim doktor aşırı abartılı 25 de başlıyor ama 37 de abartılı geç .
Şekerin nasıl yüksek canım mesela ?
Olabilir nişan farklı şekillerde geliyor. Ayrıca bu haftalarda ne olursa olsun sakince doktoruna bildirmeni öneririm canım kanama da beklenmez zaten bu haftalardaKızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Biraz üstte konuşulmuştu Nisan olabilir gibi ama Nisan değilse bile pembe kan da doktoruna danış yarın mutlaka git. kanama devam ederse az bile devam etse acile git ne olur ne olmaz sağlama al isiniKızlar biraz önce tuvalette bi anda akıntı olduğunu hissettim baktığımda klozette kahverengi akıntı gördüm, sildiğimde tuvalet kağıdı pembeydi ve içinde 2 nokta şeklinde kan vardı, nişanım gelmiş olabilir mi
Kaç haftalıksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?