Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Kızlar az önce pembe akıntı geldi bişey olur mu lütfen bişey söyleyin
Benimde bugün geldi canım .dün az vardı bugün düne göre bir kaç damla fazla gibiydi .Çok korktum bende Acile gittim doktor fitil progestan yazdı akıntını bir hafta boyunca takip et dedi.Sen ne yaptın canım gittin mi doktora

Bende 2 çocuğumda hiçbir sorun yaşamadım ama bu beni şimdiden yordu psikolojimi bozdu. Ağrılar adet ağrısı gibi mi?

Bende de var malesef okyanus suyu sıkıyorum bende normalde de alerjik rinit var ama

Bende 2 çocuğumda hiçbir sorun yaşamadım ama bu beni şimdiden yordu psikolojimi bozdu. Ağrılar adet ağrısı gibi mi?
Benim adetim hic ağrılı olmadi ki cok nadir karnım agriyodu ama normalde adetim ağrisiz geçtigi icin bilmiyorum ne dicemi al benden de okadar canim bende simdiden korkmaya başladım ilk aylarda boyleyse daha ilerki zamanda nolucak,napicam psikolojim kotu Rabbim yardimcimiz olsun ne diyim

Yok canım gitmedim çarşamba gidicem inş Ben de takip edicem akıntıyı

Amin canım Rahim genişlediği için hafif sancı veya ağrı normal bence cnm.

Tmm cnm varsa kullan dinlen ben lekelerle yaşamayı öğrendim sanırım acile koşmuyorum artık
Baktım da yokmuş kürtajdan sonra gebelikle ilgili ne varsa çöpe atmışım azcık kullanmıştım aslında :) Çarşamba gitsem doktora geç mi olur sence? Senin de mi pembe akıntı şeklinde ve sürekli mi?

Kızlarr öncelikle bir sakin olun
İlk 3 ay pembe kanamalar gayet normalmiş, lütfen gebeliğinizi kendinize stres kaynağı yapmayın yukarda kızların da yazdığı gibi bebek sağlıklıysa her türlü tutunur değilse ne yaparsak yapalım tutunmuyor maalesef
O yüzden sizi tedirgin edecek kadarsa lütfen acile gidin ya da doktorunuzla iletişime geçin, içiniz rahat olsun ve birbirimizden de etkilenmeyelim lütfen
Hepimizin en iyi şekilde sağlıklı ve rahat gebelik geçirmesini diliyorum
Canım L luckykus çok geçmiş olsun. Umarım sabaha hiç bir şeyin kalmaz eşinden biraz masaj yapmasını isteyebilirsin sakıncası var mı açıkçası onu da bilmiyorum ama

Benim biraz değişik durumlar canım 6 haftalikken kabizliktan dolayı zorlandım kırmızı pembeye yakın leke gördüm acile koştum, kanama alanı var diyim progestan verdi kullandım kanama alanı geçti 8 haftalıkken tekrar zorlandım bu defa kırmızı daha fazla kan geldi yine koştur koştur acile gittim gece yarısı bir sorun yok progestana devam ilişki yasak dedi. Geçen gün yine aynı şey oldu bu defa gitmedim fitili kullandım iyiyim şuan. Seninde leke devam etmediği sürece bir sorun olacağını sanmıyorum cnm.

Kesinlikle doğru bebek sağlıklıysa leke veya kanama hiçbir şekilde zarar vermiyor. Ne yaparsan yap o yerinde durur. Ama sağlıksız gebelikse leke görmeden bile kaybedilir ki inşallah böyle bir durumu hiçbirimiz yaşamayız.

İnşallah canım.

Bende oyle duşunuyorum o yuzden sabırla doktor randevumu bekliyorum ,hersey Evlatlarımız icin onlar iyi olsun da
bugün seviye atladım sanırım karnımın sol tarafında ağırlık var sanki sağa uzanıyorum rahatsız ediyor beni nefesim daralıyor kalbime ağırlık çöküyor sol da uyuyorum

Ay sen deyince aklıma geldi geçen hamileliğimden kalan progestan vardır belki bi bakayım
Canım yanlış anlama beni senin ve bebeğin sağlığı için ilaç kullanmadan doktora görünsen daha iyi olur gibi . Ama tabi en nihayi karar senin

bugün seviye atladım sanırım karnımın sol tarafında ağırlık var sanki sağa uzanıyorum rahatsız ediyor beni nefesim daralıyor kalbime ağırlık çöküyor sol da uyuyorum
Bebiş heralde solda canım benimki sağ tarafta inanırmısın benimde karnım sanki buyudu eşimde diyo daha 2 aylik sın nasil buyudu diye şaşırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…