Benimde bugün geldi canım .dün az vardı bugün düne göre bir kaç damla fazla gibiydi .Çok korktum bendeKızlar az önce pembe akıntı geldi bişey olur mu lütfen bişey söyleyin
Benim çift yumurta ikizim var, ama kendim henüz ikiz doğurmadımBenim eşim ikiz bakalım biz henüz tek kese gördük kalp atışı haftaya belki tek yumurta ikizi olur
Progestan varsa kullan veya acile gidebilirsin için rahat ederKızlar az önce pembe akıntı geldi bişey olur mu lütfen bişey söyleyin
Bende 2 çocuğumda hiçbir sorun yaşamadım ama bu beni şimdiden yordu psikolojimi bozdu. Ağrılar adet ağrısı gibi mi?Hayırlı aksamlar kızlar ben 8+4 haftalık oldum 2,3 gundur boyle hafif alt karın ağrısı sanki rahim ağrısı,çekme gibi bişey oluyo yuruyunce,yada uzaninca geciyo gibi oluyo ama gunduzleri işlerimi zor halediyom onun haricinde hersey yolunda şukur 4 gun sonra doktor kontrolum var ama rahatsiz edici 2 cocuğum var onlarda hic boyle olmadim korkuyorum da biraz
Bende de var malesef okyanus suyu sıkıyorumKızlar sizde de burun tıkanıklığı var mı ? Tıkanıklık gibi değil aslında sanki burun deliklerim daralmış gibi hissediyorumHava giriyor ama az giriyor Bi sprey falan bi yol bilen var mı ya ağzımdan nefes almaktan dilim damağım kuruyor sürekli
Benim adetim hic ağrılı olmadi ki cok nadir karnım agriyodu ama normalde adetim ağrisiz geçtigi icin bilmiyorum ne dicemiBende 2 çocuğumda hiçbir sorun yaşamadım ama bu beni şimdiden yordu psikolojimi bozdu. Ağrılar adet ağrısı gibi mi?
Yok canım gitmedim çarşamba gidicem inş Ben de takip edicem akıntıyıBenimde bugün geldi canım .dün az vardı bugün düne göre bir kaç damla fazla gibiydi .Çok korktum bendeAcile gittim doktor fitil progestan yazdı akıntını bir hafta boyunca takip et dedi.Sen ne yaptın canım gittin mi doktora
Ay ciddi misin o kadar mı dinlenmemiz gerekiyor yaBende dün yorulduğum için lekelenmem oldu doktorum bana yarım saatten fazla ayakta kalma dedi
Ay sen deyince aklıma geldi geçen hamileliğimden kalan progestan vardır belki bi bakayımProgestan varsa kullan veya acile gidebilirsin için rahat eder
Amin canımBenim adetim hic ağrılı olmadi ki cok nadir karnım agriyodu ama normalde adetim ağrisiz geçtigi icin bilmiyorum ne dicemial benden de okadar canim bende simdiden korkmaya başladım ilk aylarda boyleyse daha ilerki zamanda nolucak,napicam psikolojim kotu Rabbim yardimcimiz olsun ne diyim
Tmm cnm varsa kullan dinlen ben lekelerle yaşamayı öğrendim sanırım acile koşmuyorum artıkAy sen deyince aklıma geldi geçen hamileliğimden kalan progestan vardır belki bi bakayım
Baktım da yokmuş kürtajdan sonra gebelikle ilgili ne varsa çöpe atmışım azcık kullanmıştım aslında :) Çarşamba gitsem doktora geç mi olur sence? Senin de mi pembe akıntı şeklinde ve sürekli mi?Tmm cnm varsa kullan dinlen ben lekelerle yaşamayı öğrendim sanırım acile koşmuyorum artık
Benim biraz değişik durumlar canım 6 haftalikken kabizliktan dolayı zorlandım kırmızı pembeye yakın leke gördüm acile koştum, kanama alanı var diyim progestan verdi kullandım kanama alanı geçti 8 haftalıkken tekrar zorlandım bu defa kırmızı daha fazla kan geldi yine koştur koştur acile gittim gece yarısı bir sorun yok progestana devam ilişki yasak dedi. Geçen gün yine aynı şey oldu bu defa gitmedim fitili kullandım iyiyim şuan. Seninde leke devam etmediği sürece bir sorun olacağını sanmıyorum cnm.Baktım da yokmuş kürtajdan sonra gebelikle ilgili ne varsa çöpe atmışım azcık kullanmıştım aslında :) Çarşamba gitsem doktora geç mi olur sence? Senin de mi pembe akıntı şeklinde ve sürekli mi?
Kesinlikle doğru bebek sağlıklıysa leke veya kanama hiçbir şekilde zarar vermiyor. Ne yaparsan yap o yerinde durur. Ama sağlıksız gebelikse leke görmeden bile kaybedilir ki inşallah böyle bir durumu hiçbirimiz yaşamayız.Kızlarr öncelikle bir sakin olun
İlk 3 ay pembe kanamalar gayet normalmiş, lütfen gebeliğinizi kendinize stres kaynağı yapmayın yukarda kızların da yazdığı gibi bebek sağlıklıysa her türlü tutunur değilse ne yaparsak yapalım tutunmuyor maalesef
O yüzden sizi tedirgin edecek kadarsa lütfen acile gidin ya da doktorunuzla iletişime geçin, içiniz rahat olsun ve birbirimizden de etkilenmeyelim lütfen
Hepimizin en iyi şekilde sağlıklı ve rahat gebelik geçirmesini diliyorum
Canım L luckykus çok geçmiş olsun. Umarım sabaha hiç bir şeyin kalmaz eşinden biraz masaj yapmasını isteyebilirsin sakıncası var mı açıkçası onu da bilmiyorum ama
Bende oyle duşunuyorum o yuzden sabırla doktor randevumu bekliyorum ,hersey Evlatlarımız icin onlar iyi olsun daAmin canımRahim genişlediği için hafif sancı veya ağrı normal bence cnm.
İnşallah canım.Kesinlikle doğru bebek sağlıklıysa leke veya kanama hiçbir şekilde zarar vermiyor. Ne yaparsan yap o yerinde durur. Ama sağlıksız gebelikse leke görmeden bile kaybedilir ki inşallah böyle bir durumu hiçbirimiz yaşamayız.
bugün seviye atladım sanırımBende oyle duşunuyorum o yuzden sabırla doktor randevumu bekliyorum ,hersey Evlatlarımız icin onlar iyi olsun da
Canım yanlış anlama beni senin ve bebeğin sağlığı için ilaç kullanmadan doktora görünsen daha iyi olur gibi . Ama tabi en nihayi karar seninAy sen deyince aklıma geldi geçen hamileliğimden kalan progestan vardır belki bi bakayım
Bebiş heralde solda canımbugün seviye atladım sanırımkarnımın sol tarafında ağırlık var sanki sağa uzanıyorum rahatsız ediyor beni nefesim daralıyor kalbime ağırlık çöküyor sol da uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?