Toksan Soğuk bir şeyler içip, tatlı bir şeyler atıştır. Sonra da sırt üstü düz uzan. Benim de plasentam önde en yoğun hissettiğim zamanlar bu şekilde oluyor. Stres yapma stres hormonu bebeklerde uykuyu arttırıyormuş gözlemle baktın çok az hissediyosun bi kontrole git için rahat etsin
benim de öyle canım ya hemen kurmaya başlıyorum. İdrar tahlili yaptırdım bugün çıktı sonuç seninde akıntın var diye hatırlıyorum. Lökosit ve Crp yüksek çıktı.. sen yaptırdın mı
Böyle yapınca hafif kıpırtı duyuyorum bazen de duymuyorum canım. Böyle gün içinde hissetmeyince çok korkuyorum..
benim de öyle canım ya hemen kurmaya başlıyorum. İdrar tahlili yaptırdım bugün çıktı sonuç seninde akıntın var diye hatırlıyorum. Lökosit ve Crp yüksek çıktı.. sen yaptırdın mı
2 hafta önce idrarda lökosit yüksek çıkmıştı canım kültürde üreme olmayınca ilaç vermedi doktor, akıntı için de vajinal kültür için örnek aldı hala sonucunu bekliyorum çıkmadı henüz, crp için kan tahlili yaptırmak istedim doktorum 3 hafta önce falan yapıldığı için kafamızı karıştırmayalım sonraki kontrolde yapalım dedi, senin crp kaç çıktı canım