Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    197
Plesantası önden olanlara sesleniyorum kızlar 2 gündür yine çok az hissediyorum şimdi da kordon dolanmasını okuyunca panik oldum

Ben de öyleyim canım bugün hareket var ama çok hafif böyle çok belirgin değil ben de hemen panik oluyorum

Böyle yapınca hafif kıpırtı duyuyorum bazen de duymuyorum canım. Böyle gün içinde hissetmeyince çok korkuyorum..
Ben de öyleyim canım bugün hareket var ama çok hafif böyle çok belirgin değil ben de hemen panik oluyorum
benim de öyle canım ya hemen kurmaya başlıyorum. İdrar tahlili yaptırdım bugün çıktı sonuç seninde akıntın var diye hatırlıyorum. Lökosit ve Crp yüksek çıktı.. sen yaptırdın mı

Arkadşlar alakasız olacak ama herkes tetenoz aşısı oldu mu ben 35. Haftadaym hala kararsızım
Almanyada sezeryan için dahi Tetanoz istenilmiyor. Eğer 10 yıl içinde yapıldıysa sorun görünmüyor ben 5 yıl önde olmuştum o yüzden olmadım

2 hafta önce idrarda lökosit yüksek çıkmıştı canım kültürde üreme olmayınca ilaç vermedi doktor, akıntı için de vajinal kültür için örnek aldı hala sonucunu bekliyorum çıkmadı henüz, crp için kan tahlili yaptırmak istedim doktorum 3 hafta önce falan yapıldığı için kafamızı karıştırmayalım sonraki kontrolde yapalım dedi, senin crp kaç çıktı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…