D vitamini devlet hastanelerinde bakılıyor . Doktor da istemişti zaten özelden listeyle bi kısmını sağlık ocağı doktorunda bi kısmını devlette paralı vezneden 400 tl vererek yaptırdım toplamda 40 tane parametre vardı istediği özeldi 7.500 istemişlerdi
D vitamini devlet hastanelerinde bakılıyor . Doktor da istemişti zaten özelden listeyle bi kısmını sağlık ocağı doktorunda bi kısmını devlette paralı vezneden 400 tl vererek yaptırdım toplamda 40 tane parametre vardı istediği özeldi 7.500 istemişlerdi
@maviss_34 canım sen dr gittin mi ?
Ben haftaya gidicem hem kese hem kalp atışı birlikte olsun diye mâlum 1 yaşında bebem var her zaman evden çıkamıyorum
Merhaba kızlar dün ve bugün alt karnımda sancılar var ara ara girip çıkıyor bu normal mi yoksa doktora gitmeliyim herhangi kanama vs dururum yok ama hem rahatsız oluyorum hem korkuyorum
Ben bugün kontrole gittim her şey yolunda ama yüksek riskli gebe olduğum için 10-11.hafta arasında bilkente gidicem hem ikili tarama için hem periantolojiye gidicem, rahimde sorun varsa dikiş meselesi varmış, sizler biliyor musunuz böyle bir şey? Ben duymuştum ama yaşayan yakınımda hiç görmedim
Canım ben 6. Haftama kadar çok yaşadım. Sonra hergün uyandığımda düzenli 3 siyah kayısı 1 incir 5 kuru siyah üzüm yedim üstüne bir bardak su içtim 3 günden sonra işe yaradı ve suan bunu yapıyorum her sabah içtikten 2 saat sonra da rahat bi şekilde lavaboya çıkıyorum. Yogurtta tüketmeni öneririm gün içinde