Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Kuşum doğumuna az kaldı ben olsam önce konuşur daha sonra aksiyon alırdım. Yani başka doktora da geçsen bilemiyorum nasıl olur.

Evet bi ara biraz abarttm bi kac gun kendine gelmedi şeker yukseldiğinde bi kaç gün düzelmiyor hemen benim kafama takilan sabahlari 98-100 civari çikmasi açken .

Kuşum doğumuna az kaldı ben olsam önce konuşur daha sonra aksiyon alırdım. Yani başka doktora da geçsen bilemiyorum nasıl olur.
İşte gideceğim doktor nasil olacak bilmiyorum ki değiştirsem bile doktorumu Sureci başindan beri bilmiyor her doktor da kabul edermi bilmiyorum 34den sonra . Her doktorada isinamiyorum ben.

Bir şey olmaz sabah 95-100 arası açlık bir şey kalmadı şurda ona takılma sen tokluğu ayarla 135 üstüne çıkartacak şeyler yeme ben öyle yapıyorum açıkçası.
Kepek ekmegi bi dilim yesem 148 civari çikiyor ekmek yemeyince tansiyonum düşüyor cok mutsuzum bu sebebten bu ara canım herşey istiyor yiyemiyorum sinirim bozuldu bazen oturup ağlayasim geliyor Bu son aylardada iştah daha artiyor sanirim bu ara daha zorlaniyorum Allah yardımcımız olsun

Ultrasonda görüyor kalbini ve atış şeklini. Belki bebekte sorun görmediği için üzerinde durmamıştır. Ben bu doktorlara akıl sır erdiremiyorum bazen.
Sen mi ben mi canim ya Valla Allah iyi doktorlara denk getirsin bizi umarim doğumumuz iyi geçer şu ara çok kaygiliyim.

Bu ara ben aşırı iştahsızım canım hiçbir şey istemiyor

Yok nst için erken dedi gittiğimde 37olucağım geç değilmi nst kalp atısıds dinlemedi herşyi guzel dedi o kadar ki gebelik şekerim olduğu halde geç çağrması garip
34 normal nst için canım Ala ala doktorun bugün kafası karismis mi ne olmuştu ben geçen hafta 34 haftaydı nst baktı yarın tekrar gidicem yine nst bakılacak artı muane olucam bilmiyorum benim riskli diyemi daha çok çağırıyor ama seninde şekerin var yani

Ekmek ve meyve yemeeeee bir şey olmaz düşsün ona göre ara öğün yaparsın. Ben ekmeğin hiçbir türlüsünü yemiyorum meyve de dahil o yüzden açıkçası çok fazla çıkmıyor şekerim. Bugün 76 ya düştü akşam açlık elim ayağım titredi yemek yedim 105 e çıktı 1. saat tokluk. Yani dikkat edeceksin yemeyeceksin evet sinir geliyor ama el mahkum

Sorma cnm bugünkü muayeneden bisey anlamadim bebek surekli kasiliyor dedim normal diyor son aylar diyor herseye norml diyor doğumda Allaha emanet doğuracam heralde .

Ara öğunlerde ne yiyosun cnm ben ayran kefir içmekten içim şişti artik sütte çikariyor onuda çikardim hayatimdan kuruyemiş yiyorum ceviz findik sayili oda .

Sen mi ben mi canim ya Valla Allah iyi doktorlara denk getirsin bizi umarim doğumumuz iyi geçer şu ara çok kaygiliyim.
İnşallah canım inşallah doktoru değiştirmesen bile başka doktorlardan görüş almak iyidir. Beni 12 haftalık bir kaybım oldu 3 4 doktordan görüş aldım ama sonuç aynıydı değişmedi. Ama iyiki de tek doktor ile sınırlı kalmadım. Şimdi bile hem devlette hem özelde takipli olduğum doktorum var. Çok şükür ikisinden de memnunum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…