Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bende de kusarken öksürdüğümde bi kere öyle olmuştu, bir şey olmaz diye düşünüyorum dinlenince geçer inşallah
Evet çakım anlık oldu ama o an çok ağrıdı ama geçti dikkatli yapmak lazım ya öksürmeyi aniden ayaklanmaları

Kızlar ya şu an bel ağrısı çeken var mı, kasık ağrım hafif regl olacak gibi ağrıyor akşamdan beri ama belim hiç geçmedi devamlı bi ağrı kanama vs yok çok şükür ama erken değil mi bel ağrısı icin daha 9 haftalık şuandan belim böyleyse birkaç ay sonrası….

Ben yaaa Yıldım hem kasık ağrısı hem bel ağrısı hayır 2 gündür bacağıma da vuruyor topal ördek gibiyim evde

Ben yaaa Yıldım hem kasık ağrısı hem bel ağrısı hayır 2 gündür bacağıma da vuruyor topal ördek gibiyim evde
Ayyy içimi korku sarmıştı yalnız değilsem normal bir durum bu diye içimi rahatlattım simdi inanılmaz bi ağrı asla geçmiyo bugün çok şiddetli geçiriyorum
Kızlar aklıma bir şey takılıyor. Bu ense kalınlığı ve burun kalınlığına ne zaman bakılıyor ? Hangi hafta bakılıyor ?
Bu konuda hiç bilgim yok

Merhaba arkadaşlar ben 9. Haftamın içerisindeyim ama bulantılarım yeni başladı daha önce olmamıştı. 9 haftadan sonra bulantı başlaması normal midir ?

Kızlar benim göğüs ağrım 2 gündür 0 a indi normalmı bu ya 9+2 bugün ? Korkuyorum şimdi göğüs ağrım gitti diye doktorada girmek istemiyorum . 9 gün sonra ultrasonum var zaten

Bende var canım ara sıra geliyor ama bacak ağrıdı 4 kez felan oldu ilk hamileliği öğrendiğimde ve sonrasındada aralıklarla . Böyle sanki romatizma sızı gibi birşey . Hamilelik sancısı dedi tüp bebek doktorum ama burada kadın doğumcuma tekrar bir sorucağım . Belde çok ayakta kalınca ağrıyor yine ama dinlenince geçiyor şükür

Kızlar benim göğüs ağrım 2 gündür 0 a indi normalmı bu ya 9+2 bugün ? Korkuyorum şimdi göğüs ağrım gitti diye doktorada girmek istemiyorum . 9 gün sonra ultrasonum var zaten
Belirtiler aniden kesilebilir, benimde tek belirtim uyku hali ve göğüs ağrısıydı göğüs ağrısının kesildiğini geçen gün farkettim

Endişelenmeyin normal benim de gitmişti ağrım o haftalar

Belirtiler aniden kesilebilir, benimde tek belirtim uyku hali ve göğüs ağrısıydı göğüs ağrısının kesildiğini geçen gün farkettim
Ay evet bir gün içerisinde gitti önceden dokunurken açıyordu ne açıyor ne birşey şimdi . Daha önce oldu ama geri gelmişti birde dokununca ağrısı devam ediyordu şimdi hiç yok .

Şuam kaçıncı haftadasınız geri geldimi ağrı hassasiyet ? Keşke evde bir kutu olsa içine girsek günde bir defa bebekleri görme hakkımız olsa
12. Haftadayım göğüs ağrım hassasiyetim yok geri gelmedi yani hatta hiç bulantım da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…