Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Sağol canım Allah iyilik versin şükür iyiyiz bizde 33+2 olduk evdeyim bu hafta itibari ile, bebek arabası ve pusetle uğraşıyorum canım kararsızım
Aramızda fazla gün yokmuş canım iznemi ayrıldın cnm Bebek arabası kanz aldım ben ama pek içime sinmedi umarım memnun kalırım

Aramızda fazla gün yokmuş canım iznemi ayrıldın cnm Bebek arabası kanz aldım ben ama pek içime sinmedi umarım memnun kalırım
Evet izne ayrıldım canım,buralardan uzak kalmıştım. Neyi içine sinmedi canım. Bende maxi cosi leona 2 aldım, bebek arabası şimdi ama puseti tam yatmadığı için içime sinmedi

Evet izne ayrıldım canım,buralardan uzak kalmıştım. Neyi içine sinmedi canım. Bende maxi cosi leona 2 aldım, bebek arabası şimdi ama puseti tam yatmadığı için içime sinmedi
Puseti ayrı takılmıyor bebek arabasının üst kısmına takılıyor o hoşuma gitmedi Gerci 6ay pusetli kullanılıyor ama idare edicem artık acemiliğime geldi :)

Puseti ayrı takılmıyor bebek arabasının üst kısmına takılıyor o hoşuma gitmedi Gerci 6ay pusetli kullanılıyor ama idare edicem artık acemiliğime geldi :)
Aa bilmiyorum canım. Direkt üstüne mi takılıyor. Az kullanım süresi neyse ki

Kızlar bişey sormak istiyorum, pusetin tam yatması önemli mi ??? Sizler nasıl aldınız

Ya o ana bağlı aslında. Şimdi istemiyorum dersin. O an birilerinin olmasını istersin. Şimdi onlara tamam çağıracağım dersin. O an kimseyi istemezsin. Yani o ana bağlı sen yinede emin konuşma bakalım görürüz de

Aslinda bunun bilimsel araştırması da var. Bir işe başladıysan vs annene haber verme olduktan sonra söyle. Çünkü anneye anlatilinca anne otomatik olarak beyninde o işin çocuğu için eksi taraflarını düşünüp merak ediyormuş buda negatif enerjiyi çoğuna geçiyormuş gibi gibi bir şey gördüm video da. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Bide sanci ćektigini doğuracağıni ne kadar çok kişi duyarsa o kadar zor olurmuş derler.

kızlar selamlar, ben de ekim sonu kasım başı gibi doğum yapıcam büyük ihtimal, 28+2deyim hamileliğin ilk trimesteri aşşşırı zor geçmişti bulantı kusma serumlar kilo vermeler falan, şimdi 3. trimester sürekli ağlama krizleri, doğum korkusu,almanyadayımbide yabancılık hissi, çok düşük hissediyorum kızlar (

Perşembe gününden beri 3cm açıklığım var da yatıyorum
Aaa bu günler giremiyorum pek buralara. Açılma ilerliyor mu yoksa sabit mi şuan. Olsun kuzum dogsada sorun olmaz artık inşallah. Ama tabi 1 gün 1 gündür içinde ne kadar dursa kar. Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah

Sabit duruyo, çok şükür, sağol canım

Kuzum şimdiden kendini strese sokma benimde ilk doğumum olacak ama kendimi Teselli ediyorum herkes yapiyor ben neden yapamayim diye sonuçta Hastanede emin ellerdeyiz en kötü normal doğum olmasa sezeryan oluruz elbette aci çekeceğiz ama herkes bi şekilde dayaniyorsa bizde o aciya katlaniriz diye düşünüyorum Rabbim bi şekilde yardim eder pozitif düşün negatif seyleri izleme ve okuma herkesin hikayesi farklı aci eşiği farkli belkide hersey umduğundan daha güzel olacak ben ôyle düşünüyorum düşünce duadir

İnşallah kuzum sürekli ayetel kürsi okuyorum, normal doğum istemiyorum zaten bide şeker çıktı bebek ilerden geliyo, sezaryen olacak gibi, daha şimdiden dertten derde girdim

İnşallah kuzum sürekli ayetel kürsi okuyorum, normal doğum istemiyorum zaten bide şeker çıktı bebek ilerden geliyo, sezaryen olacak gibi, daha şimdiden dertten derde girdim
Bendede var gebelik şekeri evde ölçüm yapıyor musun ne kadar ilerden gidiyo kilosumu fazla dedi canım Normal doğum neden istemiyorsun canım korktuğun içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…