Sağol canım Allah iyilik versinSelam canım iyiyiz çok şükürsen nasılsın canım biz bugün 34.haftaya girdik
Aramızda fazla gün yokmuş canım iznemi ayrıldın cnm Bebek arabası kanz aldım ben ama pek içime sinmedi umarım memnun kalırımSağol canım Allah iyilik versinşükür iyiyiz bizde 33+2 olduk evdeyim bu hafta itibari ile, bebek arabası ve pusetle uğraşıyorum canım kararsızım
Evet izne ayrıldım canım,buralardan uzak kalmıştım. Neyi içine sinmedi canım. Bende maxi cosi leona 2 aldım, bebek arabası şimdi ama puseti tam yatmadığı için içime sinmediAramızda fazla gün yokmuş canım iznemi ayrıldın cnm Bebek arabası kanz aldım ben ama pek içime sinmedi umarım memnun kalırım
Puseti ayrı takılmıyor bebek arabasının üst kısmına takılıyor o hoşuma gitmedi Gerci 6ay pusetli kullanılıyor ama idare edicem artık acemiliğime geldi :)Evet izne ayrıldım canım,buralardan uzak kalmıştım. Neyi içine sinmedi canım. Bende maxi cosi leona 2 aldım, bebek arabası şimdi ama puseti tam yatmadığı için içime sinmedi
Aa bilmiyorum canım. Direkt üstüne mi takılıyor. Az kullanım süresi neyse kiPuseti ayrı takılmıyor bebek arabasının üst kısmına takılıyor o hoşuma gitmedi Gerci 6ay pusetli kullanılıyor ama idare edicem artık acemiliğime geldi :)
Ya o ana bağlı aslında. Şimdi istemiyorum dersin. O an birilerinin olmasını istersin. Şimdi onlara tamam çağıracağım dersin. O an kimseyi istemezsin. Yani o ana bağlı sen yinede emin konuşma bakalım görürüz deKızlar bir şey soracağım, normal doğum süreci olarak varsayalım. Siz hastanede sancı çekip açılma beklediğiniz sırada yanınıza birilerini çağıracak mısınız? Ben o süreçte kocamdan başka kimseyi istemediğim için baya zorbalandım da. Bildiğin çağırmazsam küsecekler annem ve kardeşim şaka gibiRahat edemeyeceğimi biliyorum o hallerimi eşimden başka kimse görsün istemiyorum, etrafımda mümkün olduğunca az kişi görmek istiyorum belki o acıyla rahatça küfredicem asla kestiremem şu an nasıl olacağını ama etrafımda annem dahi olsa biri olursa rahat olamayacağımı biliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aşırı üstüme geldiler ya sizi çağırırsam kayınvalidemi de çağırmak zorundayım diyorum e çağır tabi diyolar. İnek gibi 10 kişinin arasında böğürmek istemiyorum abi bunu anlamak niye bu kadar zor aklım ermiyor yorum yapın lütfen
Aaa Tatlım noldu neden hastanedesin.İyiyim canım yatıyorum hastanede çok şükür
Perşembe gününden beri 3cm açıklığım var da yatıyorumAaa Tatlım noldu neden hastanedesin.
Aslinda bunun bilimsel araştırması da var. Bir işe başladıysan vs annene haber verme olduktan sonra söyle. Çünkü anneye anlatilinca anne otomatik olarak beyninde o işin çocuğu için eksi taraflarını düşünüp merak ediyormuş buda negatif enerjiyi çoğuna geçiyormuş gibi gibi bir şey gördüm video da. Ne kadar doğru tabi bilmiyorum. Bide sanci ćektigini doğuracağıni ne kadar çok kişi duyarsa o kadar zor olurmuş derler.Bende annem istemiyor sizin acı çektiğinizi ben bilmeyim diyorhatta anneannemde annem ve teyzemde doğum yaparken bana söylemeyin demiş .. eski bir inanış batıl ama anne bilmese doğum daha kolay olurmuş derler bizimkiler .. benimki sezeryan anne diyorum hatta
Aaa bu günler giremiyorum pek buralara. Açılma ilerliyor mu yoksa sabit mi şuan. Olsun kuzum dogsada sorun olmaz artık inşallah. Ama tabi 1 gün 1 gündür içinde ne kadar dursa kar. Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallahPerşembe gününden beri 3cm açıklığım var da yatıyorum
Sabit duruyo, çok şükür, sağol canımAaa bu günler giremiyorum pek buralara. Açılma ilerliyor mu yoksa sabit mi şuan. Olsun kuzum dogsada sorun olmaz artık inşallah. Ama tabi 1 gün 1 gündür içinde ne kadar dursa kar. Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah
Kuzum şimdiden kendini strese sokma benimde ilk doğumum olacak ama kendimi Teselli ediyorum herkes yapiyor ben neden yapamayim diye sonuçta Hastanede emin ellerdeyiz en kötü normal doğum olmasa sezeryan oluruz elbette aci çekeceğiz ama herkes bi şekilde dayaniyorsa bizde o aciya katlaniriz diye düşünüyorum Rabbim bi şekilde yardim eder pozitif düşün negatif seyleri izleme ve okuma herkesin hikayesi farklı aci eşiği farkli belkide hersey umduğundan daha güzel olacak ben ôyle düşünüyorum düşünce duadirkızlar selamlar, ben de ekim sonu kasım başı gibi doğum yapıcam büyük ihtimal, 28+2deyimhamileliğin ilk trimesteri aşşşırı zor geçmişti bulantı kusma serumlar kilo vermeler falan, şimdi 3. trimester sürekli ağlama krizleri, doğum korkusu,almanyadayımbide yabancılık hissi, çok düşük hissediyorum kızlar (
Canım ne zamana kadar yatacaksın hastanede birşey söylediler miSabit duruyo, çok şükür, sağol canım
İnşallah kuzum sürekli ayetel kürsi okuyorum, normal doğum istemiyorum zaten bide şeker çıktı bebek ilerden geliyo, sezaryen olacak gibi, daha şimdiden dertten derde girdimKuzum şimdiden kendini strese sokma benimde ilk doğumum olacak ama kendimi Teselli ediyorum herkes yapiyor ben neden yapamayim diye sonuçta Hastanede emin ellerdeyiz en kötü normal doğum olmasa sezeryan oluruz elbette aci çekeceğiz ama herkes bi şekilde dayaniyorsa bizde o aciya katlaniriz diye düşünüyorum Rabbim bi şekilde yardim eder pozitif düşün negatif seyleri izleme ve okuma herkesin hikayesi farklı aci eşiği farkli belkide hersey umduğundan daha güzel olacak ben ôyle düşünüyorum düşünce duadir
Bendede var gebelik şekeri evde ölçüm yapıyor musun ne kadar ilerden gidiyo kilosumu fazla dedi canım Normal doğum neden istemiyorsun canım korktuğun içinmiİnşallah kuzum sürekli ayetel kürsi okuyorum, normal doğum istemiyorum zaten bide şeker çıktı bebek ilerden geliyo, sezaryen olacak gibi, daha şimdiden dertten derde girdim
Canım şöyle iki gün daha bakacaklar, sonrasına belki çıkış verecekler belli değil ben de bilmiyorum yaniCanım ne zamana kadar yatacaksın hastanede birşey söylediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?